Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
השבוענ פגשתי עם דב קרדו באשדוד שם נגמר שיפוץ של סקניה ואביס 76 משנות השישים המוקדמות לא ידוע בדיוק .
ד.דגני שיפץ סוס כזה לפני מספר שנים. נדמה לי שהוא דגם 110.הוא נצבע בטורקיז.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

OK, אז עכשיו זה רשמי: פרוייקט "The Big Gluk" התחיל!

לא רציתי לספר, עד שלא סידרתי את עניין הבעלות באופן הרשמי.

אז, ככה: הסיפור התחיל, כאשר לפני כמה שבועות, בדרך לטיול אופניים ליילי במנהרת הקמח, בשעה 10 ומשהו בלילה ביום חמישי, נשמע לפתע צילצול הפלאפון אצלי באוטו. בצידו השני של הקו שמעתי קול נרגש, שמלמל משהו כמו: גנאדי, שמעתי על הליילנד-צ'יפטיין למכירה! -לחברה, שהיו איתי באוטו, לקח זמן-מה להבין, למה פתאום קפצתי במקום ונהיה לי חיוך מטומטם על כל הפנים!:loco: :loco:

בכל מיקרה, יום למחרת, לאחר שיחה עם הבעלים- טסטי לכפר שמואל.

כשבאתי וחניתי- הבעלים לקח אותי דרך השטח "לראות את הכלה". לאחר הליכה קצרה, הוא הצביע לאנשהו ביד, ואמר: הנא המשאית!

-איפה?!?! -שאלתי, מכוון, שמלבד הצמחיה ואיזו צורת ברזל מוזרה, לא ראיתי כלום! -הנא, אתה לא רואה?

-ואכן, לאחר סריקה מעמיקה של הנוף- נקלט בעיניי משהו.

התגובה השניה הייתה: אלוהים, מה זה הדבר הזה?!?!? -כלומר, אני לא אוהב להגדיר רכבים כלשהם כ"גרוטאה", אבל ככה זה היה נראה!

לאחר הזדחלות מטורפת דרך כל הקוצים האפשריים (והייתי במכנס קצר וכפכפים, לתדהמת בעל המשאית- המושבניק), וסיבוב מקיף (ככל האפשר היה בתנאים הנתונים)- התגובה השלישית הייתה: יאללה, בא נסגור! love.gif:inlove: :inlove: ידעתי, שאת הליילנד השלישית אני לא רוצה לפספס, ויהי מה! war.gif

לאחר סגירת קניה תאורטית, בעל המשאית הבטיח לסדר לי את העתק של הרישיון (כמובן, לא בתוקף- המשאית, הסתבר, עמדה בשיחים הנ"ל לפחות 10 שנים).

לתדהמתי, כאשר באתי אליו שבוע אחרי- היה מונח לפניי על השלחן רישיון "רכב אספנות" עם תוקף עד איזה חודש של 2007!! -הסתבר, שמשקלה הכולל של המשאית היה כ-11.5 טון- מתאים לתקנה!! אתם מתארים לעצמכם את האושר שהיה לי!

לאחר מכן היה שלב של סידורי ניירות (שבסופו של דבר, היום בבוקר, משאית רשנית הועברה על שמי).

עוד לפני סיום של כל הניירת, אחרי שהבעלים קיבל את הכסף ונחתם יפוי כח- ביום שישי האחרון, ב-7:30 בבוקר, בא הגרר, ואחרי מספר תמרונים ותרגילים- נשלפה המשאית בהצלחה ממקום החנייתה ב-10 שנים האחרונות, והובלה בכבוד למוסך "פאנוס" ברמלה (שקיבלתי עליו המלצות מכמה אנשים).

היה מעניין לראות את התגובה של המוסכניקים, לאחר שראו, מה הבאתי להם!

התגובה הראשונה הייתה בערך::shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2:

התגובה השניה (בעיקר של מישהו, שנראה לי קצין בטיחות שלהם) הייתה: ....את זה אתה רוצה לקחת לטסט?!?!33.gif:roll:

-כאשר שמע: כן, התגובה הייתה: יש כמה מטרים מכאן סוחר ברזל - בא ניקח לשם, לפחות תחזיר חלק מהכסף, ותיקנה משאית יותר חדשה, שתוכל לעבוד איתה!

-כאשר שמע את התגובה: "אני לא רוצה משאית חדשה, ובכלל לא מתכוון לעבוד איתה - זה בשביל האוסף"- הבן האדם החליט כנראה לא לדבר עם הפסיכים, והלך...6.gif

בקיצור, סוכם שהם מתחילים לעבוד עליה, ויודיעו לי, מה קורה, מה, מו, למה ובעיקר- כמה!

קצת פרטים: משאית במצב יחסית סביר, לפחות הרבה יותר טוב, ממה שהיה אפשר לצפות: יש את רוב החלקים, מה שחסר זה כמה ווינקרים, פנס שבור, וטמבון קידמי. בנוסף יש כמה שברים של פיבר (להזכירכם- כל התא הנהג עשוי פיבר).

אין לי מושג לגבי המכני- לטענת הבעלים- הגיעה למקום בכוחות עצמה, ונעמדה. מנוע לא נראה חלוד, וכך גם רוב החלקים האחרים, כולל שילדה - יש חלודה שיטחית בלבד.

דוושת הקלאץ' תקועה - לא ניתן ללחוץ, אין לי מושג למה.

הברקסים לא תקועים - גלגלים מסתובבים חופשי.

זה הכל בערך. מקווה לטוב, ושיספיק לי הכסף, לפחות לשלב של ה"החייה"- את השלבים הבאים אני מתכוון להמשיך לבד.

ניתן לתמונות לדבר.

DSCN2861.JPG

DSCN2862.JPG

DSCN2865.JPG

DSCN2866.JPG

DSCN2869.JPG

DSCN2871.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ועוד תמונות:

DSCN2873.JPG

DSCN2876.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אגב: תודה שוב ל"גרר חיים", ולנהג בשם יפת (זה אגב אותו הנהג, שהעביר בפעם האחרונה גם את הפורד שלי למושב). שוב - עבודה מצויינת, ומחיר הוגן!super.gif

פורסם

גאנדי הבנתי שבכוונתך לשים אותה בסלון....אם כבר הפרעה אז עד הסוף....אלוהים כמה שאני אוהב משוגעים... איתם אני מסתדר הכי טוב...בהצלחה ובוא למפגש אני שומר לך את המקום-רן

דבר איתי יש מצב לחלקים עבורך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
גנאדי

אכן אתה פסיכי על כל הראש

כל הכבוד

מזמין סיבוב :beerchug:

עם כמה פסיכים כמו גנאדי, המדינה שלנו היתה נראית אחרת!

גנאדי" פסיכי "עם דיפלומה!

כל הכבוד!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גנה, כמו שאמרתי לך כבר במפגש, תתחדש!! ושיהיה לך המון בהצלחה בעוד פרויקט גדול (פשוטו כמשמעו) ואני מאמין שאתה בין היחידים שיראו מחמאה במשפט הבא:

"הדבר הזה מכוער!!!" :loco::hihi:

בכל מקרה,

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...