Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת cubic foot

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין מחו"ל חבילה והחברת שילוח שולחת לארץ חבילות עד 1 cubic foot.

הבנתי שמדובר בסוג של נפח אבל אני צריך לדעת איזה גודל קופסה שווה ערך ל-1 cubic foot כדי שאני אדע אם כל המוצרים נכנסים בתוך הקופסה של חברת השילוח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני יודע כמה זה בליטר, למרבה הצער אני לא מזמין נוזל אלא משהו מוצק שמגיע במידות של ס"מ ולכן יש לי צורך לדעת כמה זה יוצא בס"מ. אורך רוחב וגובה

נראה לי הזוי שמוכרים קופסה לפי הנפח שלה ולא לפי מידות של אורך רוחב וגובה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תראה כאן

קשה להמיר יחידת נפח ליחידות אורך כי יחידה מעוקבת יכולה להתפרש להרבה מידות אורך. באופן תאורטי ניתן לקחת יחידת מידה מעוקבת גדולה מאחד, להוציא שורש שלישי ולהמיר לס"מ. זו מידת האורך לנפח מרובע (לכל צלע), כלומר אם תעלה אותה בשלישית זו תהיה מידת הנפח בסמ"ק באופן דיי קרוב למציאות.

• תוכן חדש...