Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה ישראל, אני מצפה לתחרות קרובה ממך :)

מי יודע, אולי אני עוד אבנה לעצמי תיבה פתוחה.

[ואז אני בכלל לא רוצה לדעת מה יקרה לרכב שלי :(]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דאבל 18 BTL בתיבה פתוחה?

היית צריך לקנות SUV אמריקאי ולא יפני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Ground Zero Plutonium 15 :shock::shock: זה פשוט מפלצת מה זה הדבר הזה ?!

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
שמעת על צמד BTL 15? :-)

שמעתי על מישהו שרוצה 4 BTL 15 שניים באוטו ושניים בבית ומתי שישעמם לו יהיו ארבעתם באוטו זה בנאדם פסיכי אתה מכיר אותו ניראה לי :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
בכל מה שקשור לדאשבורד- אבא שלי שם סדין על הדשבורד בשביל שלא תהיה שמש על ההגה וכו'- מה שמסתיר את מה שיש(או במקרה שלו-אין) על הדשבורד.

הנסיעות שלי הן לעבודה, מה שאומר שה HU יכול לבוא איתי בתיק באופן קבוע.

הבעיה היא דווקא במקום העבודה, אני אמנם סומך על כל החבר'ה, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה במידה וידעו שיש לי ברכב מערכת ששווה לעקוץ.

אל יודע איך הגעת עם הנושא שלך לשרשור הזה. אבל אתה עושה הר מעכבר. כמו שהיית מוצא בחיפוש, אתה חוסך לעצמך 70% - 90% מהצרות על ידי סגירת המערכת באזור החנייה. אם לא תפעיל את המערכת ליד החנייה של העבודה אף אחד לא יידע שיש מה לעקוץ. כולה מזדה 2 או גולף לא משהו כזה מעניין ( כל עוד זה אל ה MPS או איזה R32 , ואני משאר שזה לא... )

תדאג תמיד שהפאנל באמת יהיה בתיק (כשאתה לא באוטו) וזהו. כמעט וניטרלת את כל המשיכות המיותרות.

את הטוויטרים תשים במקום המקורי שלהם ואת הרמקולים גם כן בדלתות במקומם הייעודי, עם הגריל המקורי.

לגבי ה בגאז', כל עוד אתה לא הולך לפתוח אותו במקומות מיותרים, הכל יהיה בסדר, אפשר גם להשאיר את המגבר והסאב חשופים על פלאטה. כמו שאמרתי כל עוד אתה לא בדיוק מפוצץ בווליום, אף אחד גם לא יחשוב שיש לך מערכת.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אתם מזכירים לי את אחת מתעמולות הבחירות היותר מצחיקות שהיו אי פעם שרואים בהם אדם שכל פעם מתחמש יותר ויותר כבד והוא כל פועם אומר "קליל... קליל..."

א-משוגע חברעלעך! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את הטוויטרים תשים במקום המקורי שלהם ואת הרמקולים גם כן בדלתות במקומם הייעודי

היי יואב, לא תמיד המיקום המקורי הוא המיקום האידיאלי, מי כמוני יודע..

הוא מדבר על מצב שזה לא "סטנדרטי", אלא יש בניות וכו', מה אז עושים. הקונוטציה לשאלה שלו הייתה כזכור הרכב של ישראל. לא מקורי כל כך.. על כך ענו לו שזהו המחיר שמשלמים על התחביב הזה. קצת פחד..

להוציא פנל+להוריד ווליום לפני הגעה ליעד, כפי שאמרת, + "משקפיים" ברגיל, זה תמיד מומלץ. יאללה לא להכניס אותנו לסרטים, אין כח לנדודי שינה:lol:

פורסם
אל יודע איך הגעת עם הנושא שלך לשרשור הזה. אבל אתה עושה הר מעכבר. כמו שהיית מוצא בחיפוש, אתה חוסך לעצמך 70% - 90% מהצרות על ידי סגירת המערכת באזור החנייה. אם לא תפעיל את המערכת ליד החנייה של העבודה אף אחד לא יידע שיש מה לעקוץ. כולה מזדה 2 או גולף לא משהו כזה מעניין ( כל עוד זה אל ה MPS או איזה R32 , ואני משאר שזה לא... )

תדאג תמיד שהפאנל באמת יהיה בתיק (כשאתה לא באוטו) וזהו. כמעט וניטרלת את כל המשיכות המיותרות.

את הטוויטרים תשים במקום המקורי שלהם ואת הרמקולים גם כן בדלתות במקומם הייעודי, עם הגריל המקורי.

לגבי ה בגאז', כל עוד אתה לא הולך לפתוח אותו במקומות מיותרים, הכל יהיה בסדר, אפשר גם להשאיר את המגבר והסאב חשופים על פלאטה. כמו שאמרתי כל עוד אתה לא בדיוק מפוצץ בווליום, אף אחד גם לא יחשוב שיש לך מערכת.

יואב

מתנצל על אי ההבנה, אבל אני לא מדבר על מצב שאני נוסע לתומי ברכב ומרעיש לפני שאני חונה!

יש הרבה חברים מהעבודה שאני יכול להקפיץ כי אני עובר דרכם, ולכן לא אמרתי שיכול להיות מסוכן אם ידעו שיש לי ברכב מערכת יקרה.

פירצה קוראת לגנב.

פורסם

להוציא את הפאנל ולפרוס משקפיים על החלון הקדמי זה עניין של 15 שניות גג. - זה לא כזה סיפור.

ברגע שזה נהיה הרגל - זה כמו לצחצח שיניים.

אני רק מקווה שאתה מצחצח :-P

זה גם בריא לכבות את המערכת איזה דקה או שתיים לפני שמגיעים ליעד - נותן קצת זמן טעינה למצבר.

פירצה קוראת לגנב וביטוח לא מונע ממנו לגנוב. אז תקטין את הפירצה.

ותדאג גם כשאתה במוסכים להשתדל להיות קרוב לרכב ולראות מה עושים - כבר שמעו בפורום על מקרים של שכפול מפתח וכו'...

השאלה היא עד כמה אתה רוצה להיות פאראנואיד.

ואם אתה לא בוטח בחברים שלך אם זה מה שרשמת בין השורות - אז המצב שלך לא טוב, או לפחות בחירת החברים שלך לא טובה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה עובד בשדה תעופה או משהו שמהשער כניסה לעבודה ועד ללובי שאתה חונה לידו, אתה צריך לנסוע איזה 10 דקות ואיזה 200 איש רואים אותך?

תתאפק קצת. איך שאתה מתקרב למקום העבודה ( שאר הכניסה למתחם ) תסגור (לא תנמיך, פשוט תסגור) את הרדיודיסק. ואם אתה ממש חושש תוציא גם את הפאנל.

תאמין לי תשמח להמשיך לשמוע את השיר שכיבית ( מחוץ ל ש.ג :-P) כשתחזור לאוטו ותיסע הביתה.

קצת איפוק חוסך המון צרות.

שרלוק:

ברגע שיש פחד גדול מפני גניבה, לדעתי מיקום הטוויטר האידיאלי הופך למשני.

ומה שיש לישראל, אי אפשר להסתיר. גם לא את האוטו עצמו...

אדי: אני מצחצח שיניים עם כיסוי לאוטו :D

יואב

יואב :arrow:

פורסם
להוציא את הפאנל ולפרוס משקפיים על החלון הקדמי זה עניין של 15 שניות גג. - זה לא כזה סיפור.

ברגע שזה נהיה הרגל - זה כמו לצחצח שיניים.

אני רק מקווה שאתה מצחצח :-P

זה גם בריא לכבות את המערכת איזה דקה או שתיים לפני שמגיעים ליעד - נותן קצת זמן טעינה למצבר.

פירצה קוראת לגנב וביטוח לא מונע ממנו לגנוב. אז תקטין את הפירצה.

ותדאג גם כשאתה במוסכים להשתדל להיות קרוב לרכב ולראות מה עושים - כבר שמעו בפורום על מקרים של שכפול מפתח וכו'...

השאלה היא עד כמה אתה רוצה להיות פאראנואיד.

ואם אתה לא בוטח בחברים שלך אם זה מה שרשמת בין השורות - אז המצב שלך לא טוב, או לפחות בחירת החברים שלך לא טובה.

מסכים לגמרי עם כל מה שכתבת, חוץ מהשורה האחרונה.

דובר על אנשים שאני עובד איתם ועלולים לנסוע איתי ברכב מעת לעת, וכן הם חברים שלי.

אני רק אגיד שחלקם מתעסקים במכירה של ציוד גנוב.

אולי אם נשוחח על זה בהזדמנות, אסביר לך את הבעי ה, כי כאן זה אכן נשמע מוזר.

• תוכן חדש...