Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב יד שניה. מתעניין גם דרך חברות השכרה על מכוניות מליסינג.

המכוניות הנפוצות הן יונדאי אלנטרה, מזדה3 ורנו מגאן. אולי גם יונדאי אקסנט.

מה שחשוב לי זה אמינות הרכב (כמה שפחות מוסך), צריכת דלק נמוכה, ושתהיה נוחה למשפחה עם 3 ילדים.

פחות חשוב זה ביצועים ויופי וכדו'.

האם תוכלו בבקשה להגיד לי מה הן היתרונות והחסרונות של המכוניות האלו, ואם יש משהו מתאים יותר אשמח לקבל המלצה אבל נראה לי שאתמקד באלו.

התקציב כ60 - 70 אלף ש"ח גג. הבנתי שמדובר לפי זה בדגמי 2005- 2006.

נ.ב מה ההבדל באלנטרה בין GL לGLS? והאם יש לשים לב לדברים מיוחדים במכוניות אלו?

תודה רבה מראש!!!

פורסם

לפי דעתי בין מכוניות שציינת מזדה 3 אופצייה הכי טובה בשבילך מבחינת אמינות. מגאן אופצייה לא רעה, אבל רק עם גיר ידני.

בתקציב כזה, מגאן II. מדובר על רכב מאוד באיחותי עם 5 כוכבי בטיחות. דגמי מגאן המומלצים הם עם גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאזדה 3 אמינה,סחירה אבל לא מתאימה למשפחה עם 3 ילדים - צפופה מאחות, בגאז' קטן יחסית לאחרות.

מגאן נוחה, בטיחותית, מרווחת, שקטה אבל לא נחשבת לאמינה (במיוחד הגיר האוטומט) ועוד עם עבר מליסינג,שמירת ערך לא טובה.

אלנטרה מבחינת הנוחות, הביצועים, הבטיחות מפסידה למגאן, שמירת ערך לא טובה אבל היא נחשבת לאמינה יותר ומספיקה למשפחה של 5 אנשים.

תבחר: נוחות + בטיחות (מגאן) או אמינות "על הנייר" (אלנטרה) או להדחף למאזדה 3.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מאזדה 3 אמינה,סחירה אבל לא מתאימה למשפחה עם 3 ילדים - צפופה מאחות, בגאז' קטן יחסית לאחרות.

מגאן נוחה, בטיחותית, מרווחת, שקטה אבל לא נחשבת לאמינה (במיוחד הגיר האוטומט) ועוד עם עבר מליסינג,שמירת ערך לא טובה.

אלנטרה מבחינת הנוחות, הביצועים, הבטיחות מפסידה למגאן, שמירת ערך לא טובה אבל היא נחשבת לאמינה יותר ומספיקה למשפחה של 5 אנשים.

תבחר: נוחות + בטיחות (מגאן) או אמינות "על הנייר" (אלנטרה) או להדחף למאזדה 3.

מה שמעניין ביונדאיות :

ביום שני שעבר שכרתי יונדאי גטס ליום אחד, בינתיים אני מחכה לפולקסוואגן החדשה, שתגיע רק שבוע הבא.

קיבלתי גטס פאן, מספר 66 בסוף, עם 8321 ק"מ על השעון.

קיבלתי אותו בשעה 7 בערב יום לפני שהשתמשתי, ולקראת 5 בערב ביום שהשתמשתי הרכב לא הניע, הלך הסטארטר (ולא, אני לא מושך את הסטארטר אחרי ההנעה).

לא יודע איך, מה מי מו, אבל מיונדאי לא ציפיתי ליותר מדי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בימים טרופים אלה שהדלק יקר ועלול עוד לעלות בהמשך תוריד את היונדאי אילנטרה והאקסנט (קטן) מהרשימה, צריכת הדלק שלהן גבוהה, משולב 1:8, (יש לי יונדאי אילנטרה חדשה מליסינג).

הבחירה הטובה ביותר לדעתי היא המזדה 3 , סחירות מצוינת, אמינות, חלקי חילוף בשפע, אולם כמו שציינו יש לה בעיה לדעתי קלה עם המקום בעיקר מאחורה עם ילדים ותינוקות וחסרון נוסף שהיא לא מתקרבת לתצרוכת הדלק של הונדה סיויק והטויוטה הקורולה שהם יחסית חסכוניות למשפחתיות אולם לא מופיעות ברשימה שלך.

אם הרכב לא היה לבעלות פרטית אלא לליסינג (האמינות והסחירות לא מענינים) הייתי בוחר את מגאן שלדעתי היא המרווחת מכולן.

• תוכן חדש...