Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק .

עזוב לספק נשק , בוא כבר נתקוף שם וזהו .

אל תקפוץ מעל לגובה של הפופיק שלך . ישראל אמנם כבר מזמן לא המדינה החלשלושה של שנת 73 לדוגמא , אבל בטח ובטח לא בעוצמה של מעצמה כמו רוסיה .

לתקוף עכשיו - בחום הזה השתגעתה :cool: תן ללכת לבריכה , לגמור את ההרצה .

וצר לי לאכזב , ישראל חלשה , אפילו מאוד בגלל האזרחים המפונקים , לא הצבא

הצבא יעשה את העבודה , יהיה לזה מחיר , האזרחים יצעקו, יפגינו התקשורת תתעלל בו , והאזרחים ..

ינצחו - הצבא יפסיד והמדינה תפסיד

ב 1973 , הצבא הופתע , וספג אבדות של כ 1000 נופלים+3000 נפגעים בימים הראשונים, הדבר לא פורסם

ואז היה שטח עמוק וענק לנסיגה ובניית מערך מישני בסיני , ובכל זאת הכוחות חתרו למגע

היום אתה מאמין שהתקשורת תתן לך את האפשרות , אשליות , תחזרו לבאר-שבע , אל תכנסו לעזה :sad:

( העניים ( האזרחים בשדרות ) בעירך קודמים ) להם אנו לא נותנים תשובה , אז בערבות גיאורגיה נייסד את מדינת היהודים

_ מעבר לכך - התשובות שלך גדולות , כייף לקרוא _

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

טוב - גרוזיה תחכה לעתיד הרחוק.. בינתיים מסלול הטיול הוא כזה:

הרעיון הוא לנחות במינכן ב-10/10 או ב-11/10 ולהשכיר אוטו (נשכיר מהארץ. הכוונה היא לקחת איזה משפחתית סטיישן, אנחנו ארבע נפשות - אני, אחי התאום, אחותי הגדולה ואבי). ליסוע מזרחה - לחצות את הגבול עם צרפת, ולטייל יום אחד בשטרסבורג (כולל לינה). אח"כ נחצה חזרה את הגבול לגרמניה ונהיה כ-5 ימים באזור היער השחור.

משם אנחנו חוזרים חזרה למינכן ואבא שלי יעלה על טיסה חזרה לארץ (18/10?). נחזיר את האוטו וניקח רכבת או טיסה לוינה (עוד לא ברור מה עדיף. הרכבת היא של כ-4 שעות, הטיסה אורכת כשעה אבל יש עניין של צ'ק אין והכל שגם לוקח זמן, ונמה"ת של וינה מרוחק מהעיר כ-40 דקות לפי מה שאני זוכר שפעם קראתי). בוינה נהיה שלושה לילות, כאשר באחד מתוך ארבעת הימים אנחנו מתכוונים לחצות את הגבול לסלובקיה ולטייל בברטיסלבה (המרחק מוינה - כ-60 ק"מ בלבד).

מוינה נחזור חזרה למינכן ליומיים בערך, ואז נעלה על טיסה חזרה ארצה, כנראה ב-25/10.

הבעיות:

יש טיסות של ישראייר למינכן בתאריכים המבוקשים. הבעיה היא שכרגע מצאנו רק מקומות בטיסה חזור ממינכן ב-25/10. הטיסה הלוך למינכן ב-11/10 מלאה לפי האתר שלהם.

יש טיסות גם של חברות אחרות אבל הן בתאריכים פחות נוחים וגם כאן לא ברור עד כמה יש או אין מקומות.

עריכה: מסתבר שהטיסות הן בכלל של ארקיע, והאתר של ישראייר מציג אותן גם. אין לזה הרבה משמעות אבל רציתי לדייק :p

חשבנו אולי לטוס לשטוטגרט במקום למינכן. זה מאוד נוח בהלוך (יותר קרוב לשטרסבורג בהרבה) אבל פחות נוח בחזור (כי אז נצטרך ליסוע ממינכן לשטוטגרט ברכבת כדי לטוס חזרה ארצה).

טיסות ת"א- שטוטגרט ואז מינכן-ת"א יהיו לנו טובות.

מחר אני אתקשר לסוכן הנסיעות שיברר מה האפשרויות מבחינת טיסה.

למישהו יש הצעות או רעיונות?

לגבי השכרת הרכב - את זה נעשה מהארץ, דרך סוכן הנסיעות. משפחתית סטיישן (פוקוס נניח) אמורה להספיק לארבעה אנשים ומטען, לא?

עריכה: מישהו מהמנהלים יכול לשנות את הכותרת של השרשור?

פורסם

אם אני לא טועה אתה נוסע קרוב לתאריך של האוקטוברפסט במינכן

http://www.oktoberfest.de/en/

חוויה בפני עצמה (לא שאתה עם אחותך)

רכבות בגרמניה זה מאוד נוח כל עוד הם שוב לא משתמשים בקרונות בקר.

וגם בוינה התחבורת רכבות מצויינת. רכב בערים גדולות יכול להיות הרבה כאב ראש, לדעתי ברכבות אפשר להסתדר בנוחות, במיוחד בגרמניה שיש להם מערכת רכבות UBAN מצויינת, אבל זה אני.

עד כמה חשבת להרחיק בגרמניה? כי דיסלדורף היא עיר לילה מעניינת עם השדרת פאבים הענקית שם, וגם המבורג ובטח ובטח ברלין הן ערים שכדאי להיות בהן.

פורסם

דיסלדורף נמצאת בקצה השני של גרמניה - ממש ממש בצפון (אבל גם יחסית במזרח).

את ברלין נשאיר לטיול נפרד - נמצא יותר מדי רחוק גם כן, אבל לא כמו דיסלדורף.

האוקטוברפסט במינכן - נגמר ב-05/10, שזה בכלל לפני שאני טס.

פורסם

גוגל.

חגיגת הבירה בה"א הידיעה.

התרומה שלי לשאלותיך:

שדה התעופה של וינה אכן מרוחק כ-40 דקות (לא כולל פקקים) מהעיר המדהימה הזו.

רכב שם מיותר לחלוטין - אין חניה ומערכת הרכבות התחתיות שם קרובה לשלמות.

4 שעות ברכבת זה שום דבר במונחים אירופיים, אז כמובן שזאת אופציה עדיפה.

יש כל מיני אופציות מוזלות של כרטיסים שלא מופיעות באינטרנט

(כרטיסי משפחה, או הנחות מיוחדות לרכבות במדינת בוואריה וכדומה),

כך שכדאי לך לבדוק את זה.

גם שדה התעופה של מינכן ממש לא קרוב למינכן,

אבל את זה אני מניח שאתה יודע.

פוקוס סטיישן או משהו בסגנון יספיק בהחלט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתקופה האחרונה יש ידיעות על מתיחות בגרוזיה?

וצבא גיאורגיה החל לתקוף את האזורים של המורדים, למרות הסכם הפסקת אש שנחתם..

והרוסים מפציצים בחזרה.

תבטל.

כל זה בגלל מתיחות? ליגאל שילון יש מה ללמוד! :shock:

לא שזה יעזור יותר מדי לגאורגים , כי עם צבא של 20,000 איש , זה לא ממש יכול להסב ניצחון מול מעצמה כמו רוסיה .

.

יאשה, מן הסתם ישנת בשיעור על הפלישה לאפגניסטן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלה נוספת לגבי גרמניה - השכרת רכב לנהג צעיר שעוד לא מלאו לו 21, אפשרית?

התקשרתי לרנט-דיירקט, נתנו לי הצעת מחיר על ההשכרה אבל אז הבחורה החביבה בטלפון אמרה שהגיל הכי צעיר שאפשר זה 21 ולא מתחת (אם מישהו פעם ייתקל בשרשור הזה בעת חיפוש - תוספת של 6 יורו ליום, אותו משלמים בגרמניה).

גם באתר של אופרן אין אפשרות של מתחת ל-21 (אליהם לא התקשרתי).

מישהו יודע על חברה שמשכירה רכבים בגרמניה (מינכן) ומאפשרת נהג מתחת לגיל 21 (מן הסתם, בתוספת תשלום)?

תודה שוב לכל העוזרים!

• תוכן חדש...