Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה יש ידיעות על מתיחות בגרוזיה, באזור דרום אוסטיה.

תכננתי טיול לשבועיים באמצע אוקטובר, ועכשיו אני תוהה אם לחשוב על יעד חלופי. למען האמת, אני ממש נלהב לטוס לאזור שם, אבל לא רוצה לטוס רק בשביל לגלות שזו הייתה טעות.

מה דעתכם?

פורסם

הבוקר קראתי כבר שלא מדובר רק במתיחות, וצבא גיאורגיה החל לתקוף את האזורים של המורדים, למרות הסכם הפסקת אש שנחתם.

באסה.

בינתיים אני עוד לא מבטל את כרטיס הטיסה, אבל כנראה שלא תהיה ברירה. נחכה כמה ימים לראות מה קורה שם ואז תתקבל החלטה.

פורסם

הוכרז גיוס מילואים כללי בגרוזיה.

והרוסים שוב ירצו להראות מי הבוס , אני הייתי דוחה את הטיול.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ארוחת הערב היום תוקדש לדיון למציאת יעד חלופי. כרגע ככל הנראה שנסע לטיול שמשלב בין צפון איטליה ודרום גרמניה, עם אפשרות להגיע לצרפת (או לאוסטריה).

באסה. ממש חיכיתי לטיול הזה לגרוזיה. נו, לפחות עוד לא שלמנו על כרטיסי הטיסה ככה שאין שום קנס על הביטול. מצד שני - טיול למערב אירופה יהיה יקר משמעותית..

פורסם
אם הייתי גרוזיני, הייתי דווקא טס לשם ומתגייס לעזור לאבות אבותיי. :lol:

ואז הרוסים שמתייחסים לגרוזינים בפחות עדינות ממה שאנחנו מתייחסים ל"רשות" היו דואגים לצרף אותך לאבותיך

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לא יודע מה איתכן , אבל הולכים להיות אחלה תמונות מהמלחמה הזאת .

בינתיים לרוסים נפלו 2 מטוסים .

לא שזה יעזור יותר מדי לגאורגים , כי עם צבא של 20,000 איש , זה לא ממש יכול להסב ניצחון מול מעצמה כמו רוסיה .

ודרך אגב , גאורגיה זו המדינה היחידה שלא שמה על רוסיה . כל שאר המדינות מסביב רועדות .

נ.ב.

לגאורגים יש מעט נשק מתוצרת ארה"ב ואף מישראל . יהיה מעניין לראות את הרוסים נגד הנשק הזה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נ.ב.

לגאורגים יש מעט נשק מתוצרת ארה"ב ואף מישראל . יהיה מעניין לראות את הרוסים נגד הנשק הזה .

תוצרת אלביט מערכות

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא רק אלביט. בכל מקרה, זו יכולה להיות אחלה מעבדת ניסויים מול הנשק הרוסי (אותו מחזיקים גם ידידינו מצפון), אך אספקת נשק למדינה במלחמה היא נושא בעייתי בלשון המעטה מבחינה דיפלומטית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה צודק .

עזוב לספק נשק , בוא כבר נתקוף שם וזהו .

אל תקפוץ מעל לגובה של הפופיק שלך . ישראל אמנם כבר מזמן לא המדינה החלשלושה של שנת 73 לדוגמא , אבל בטח ובטח לא בעוצמה של מעצמה כמו רוסיה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...