Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגה רעד לי במהירות גבוהה, בערך כמאה קמ"ש. אתמול החלפתי את הצמיגים הקדמיים לחדשים, העברתי את האחוריים (שכמעט אינם שחוקים) קדימה ואת החדשים שמתי מאחור.

כמובן, ביצעתי איזון גם לאחוריים שעברו קדימה וגם לחדשים.

שאלתי את הפנצ'רמאכער מה הבעיה, והוא אמר שההגה רעד בגלל שהצמיגים הקדמיים היו די שחוקים.

אבל מה, בדרך חזרה הביתה שוב רעד לי ההגה במאה קמ"ש. מה יכולה להיות הבעיה?

יש לציין שהאוטו אצלי מאז הרכישה לפני שלוש וחצי שנים, והוא לא עבר כיוון פרונט או משהו דומה מאז.

פורסם

יש לציין שהאוטו אצלי מאז הרכישה לפני שלוש וחצי שנים, והוא לא עבר כיוון פרונט או משהו דומה מאז.

כלומר, ההמלצה שלך היא לגשת לכשפומט, להוציא מאתיים ש"ח ולגשת למכון הפרונט הקרוב. צדקתי?

דרך אגב, אם רכב לא קיבל מכה בגלגלים, כל איזה פרק זמן מומלץ לכוון פרונט?

פורסם

כדאי לדעת בוודאות אם מדובר בג'אנט עקום או איזון לא טוב אני מציע שתלך למישהו שנקרא

צמיגי מושון בע"מ , דרך בן צבי 46 תל אביב

אני מבטיח לך שאם הבעיה שם, הוא יפתור לך אותה.

• תוכן חדש...