Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ברבע לארבע בלילה בשדרות רוקח בת"א, היו מספר מכוניות מסביב והגעתי לרמזור הראשון שם (מכיוון הים אל איילון).

פתאום עוברת אותי פורשה 911 שחורה בפול-גז, בולמת חזק ברמזור שהיה אדום, נותנת גז ועוברת באדום. מגיעה לרמזור הבא שיש בו שלושה טורים שעומדים ישר ולכולם אדום, חוצה שלושה נתיבים, עוברת לנתיב פנייה שמאלה כדי לא להיתקע מאחורי טורי המכוניות ושוב חוצה באדום. ממשיכה ישר בפול-גז וחוצה עוד רמזור באדום. משם היא נעלמה אבל אני בספק אם לא חצתה עוד רמזורים אדומים.

לא מעניין אותי מי זה היה אבל אני מאחל לו מוות בודד בייסורים. מה אם היה עובר שם קטנוע או הולך רגל? היום הוא כבר היה ז"ל. :evil:

פורסם

קרה לי אותו דבר בערך גם בשעות הלילה (1-2) עצרתי יד וואן ברמזור אדום והרווח בינינו היה דיי גדול פתאום אני שם לב למכונית מאחוריי נוסעת מהר ידי בכדי לעצור(שמתי לב בסוף שזאת היתה ב.מ.וו סדרה 3 הקודמת) עוברת ברווח בינילבין בוואן באיזה 40-50 קמ"ש ומאיצה..כמה טימטום צריך כדי לעשות דבר כזה? לא רק שהוא יכל לפגוע בי או בוואן הוא יכל חס וחלילה להיות חלק מתאונה הרבה יותר גדולה..צריך להוריד אנשים כאלה מהכביש אחת ולתמיד.

פורסם

Welcome to Israel.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בתור רוכב על דו גלגלי, מהיום אתה צריך הקפדה רבה יותר כאשר אתה נכנס לתוך צומת, גם כאשר מופיע לך ברמזור צבע ירוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו ש Discover אמר , ברוך הבא לישראל

פה אחרי שאתה רוכש רכב "יוקרה", אתה גם צריך להראות נוכחות בדרכים "מגניבות" למיניהם,

אחרת איך כולם יראו שקנית במוו חדשה?

פורסם

לפני מעט זמן קרה לי מקרה

שעקפה אותי יגואר חדשה באור אדום, פול גז, ומאחורי קו צהוב, החלטתי לנסות להגיע לראות מה הולך

אחרי שעברה עוד כמה אדומים [אני לא עברתי אותם:)] יצא לנו להגיע לאותו רמזור.

התברר שחלון אחורי היה מרוסק, ושני אנשים שנראו מאוד מאוד חשוד, בהו בי במבטים קשוחים וטסו באדום הבא.

גנוב? לאאאאא.....

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מעניין שלכולם יש סיפור על רכב יוקרה שמשתולל

אפשר לחשוב שחסר מפגרים על רכבים עממיים.

הבעיה לא טמונה בסוג הרכב אלא בחוסר התרבות

בארץ, ולא רק תרבות מוטורית .

Peugeot 208GTI

פורסם

תרבות הנהיגה של הישראלים , וכמו שאמרו זה לא קשור בסוג הרכב אלא באדיוט שנוהג בתוכו.

כשהייתי נהג חדש מורה הנהיגה שלי אמר לי , בתור נהג 40 שנה על הרכביש תדע - לכל נהג בכביש יש את הבן זוג שלו , בדיוק כמו בחיים , בסופו של דבר בהזדמנות מוכרת הוא יפגוש אותו ואז תתחיל ה"חתונה הגדולה"..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

מזכיר לי , על הפעם ההיא לפני כמה לילות שחזרתי מחברה שלי ולידי , די במקביל ברחוב ז'ובטינסקי בפתח תקווה , נסעה מרצדס , לא חדשה , אבל מטופחת .

עדיין לא הבנתי את הטימטום של הנהג שלא מסוגל לחכות כמה דקות ברמזור , ראיתי אותו פשוט גולש להנאתו ועובר כמה צמתים באור רמזור אדום מלא , זה היה בסביבות 1 בלילה .

מסקנות ?

1. שבעלי רכבי יוקרה חושבים שברגע שהם קונים פרארי\יגואר\פורשה ושאר רכבי יוקרה , הם גם קונים את הכביש , את הזכות לעשות עבירות תנועה וגם מקבלים רישיון להרוג .

2. שבלילה הם חושבים שאין משטרה ואתם יודעים מה ? הם צודקים .

אני נוסע המון פעמים הביתה וכמעט ולא רואה ניידות , בעיקר בצמתים , אני םג מתערב איתכם שכל הנהגים שעוברים באדום הם שיכורים שאין להם מושג את מי הם מסכנים או שלא ממש אכפת להם .

פשוט עצוב לי שככה המדינה מתנהלת , עם אנשים (וגם נשים) על גי'פ שמדביקים\מדביקות את הסלולרי לאוזן ונוסעים באופן חופשי .

כמה פעמים עברתי ברחוב מול גי'פ כזה והתחרטתי שאני לא ניידת עם צ'קלקות , כי כל כך רציתי לדפוק לו קנס של 1000 ש"ח כדי שבפעם הבאה ישים לב לפני שהוא ידרוס מישהו .

המשטרה עוצרת על דברים מטומטמים , לא רודפת את העברייני כביש האמיתיים שגורמים לתאונות איומות ולהרוגים , פשוט מדינת חלם .

וכמו שזה על הכבישים , זה גם במסעדות , בקניונים , במועדונים ופאבים ומרוב שאתה מפחד להידקר אתה נזהר להתחיל \ להסתכל .

פשוט כואב לי , שהמדינה שלי הורסת את עצמה גם על הכביש וגם בכלל , פשוט חבל .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אין קשר בין התנהגות של נהג לבין סוג הרכב שהוא נוהג בו.

פשוט כשמישהו עושה את זה עם 911 אז אפשר לפתח על זה דיון,

וכשזה קורה על פיאט אונו (סליחה מכל בעלי האונו) אז זה לא מעניין.

אני רואה ה-מ-ו-ן אנשים עם רכבים מאוד יקרים עושים דברים מרגיזים לחלוטין על הכביש,

אבל אני רואה באותה מידה (אם לא יותר, בגלל שהם נפוצים) אנשים עם רכבים של שקל וחצי,

שעושים דברים גרועים באותה מידה, אם לא יותר.

בסופו של דבר, מי שאשם זה הנהג, ולא הרכב. הרכב לא עשה לכם כלום, עזבו אותו בשקט, בחייכם. :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אין קשר בין התנהגות של נהג לבין סוג הרכב שהוא נוהג בו.

וכל הנהגים עם הנ(ע)אה אחורית הם זקנות שנוסעות לאט בכיכר :-P

פורסם
בעלי רכבי יוקרה חושבים שברגע שהם קונים פרארי\יגואר\פורשה ושאר רכבי יוקרה , הם גם קונים את הכביש , את הזכות לעשות עבירות תנועה וגם מקבלים רישיון להרוג .

אתה מזכיר לי את ההוא מהסרט Shoot 'Em Up, בקטע שהוא נוסע (ברכב שהוא גנב בגלל שהוא חנה בחניית נכים) ורואה איזה רכב יקר מזגזג ועוקף אנשים בלי לאותת, ופותח בנאום על כמה שהעשירים האלה חושבים שהם יותר טובים מכולם, ואז הנהג השני זורק כוס פלסטיק מהחלון אז הוא אומר "זהו עד כאן" דופק לו את האוטו וגורם לו להכנס ברכב אחר. קטע מצחיק! (כשזה בסרט).

פורסם

אני חייב לספר לכם את הסיפור שלי אישי, ואחר כך תשפטו ותגידו מה שאתם רוצים. לפני שבוע נהגתי, על הכביש של חוף תל-אביב מי שמכיר, שלכל האורך יש את הקונסוליות של כל מדינה שונה. אבל את נתיב הנסיעה שלי, היה מנמל תל-אביב עד לכיוון יפו. אני נוהג על ב.מ.וו X5 מנוע 4.8 חדשה, שחורה למי שזה מעניין. היה לי, אור אדום אני עומד ולידי ניצבת האמר H3 הוא התחיל להסתכל עלי והתחיל לחממם מנוע. לוחץ חזק על הדוושה האמר, מרעיש לא יותר מי זה אני התחלתי לענות לו חזרה רק עם יותר רעש. השעה 3 בלילה אור ירוק, והאמר מתחיל בתאוצה אני לוחץ על הדוושה חזק והאוטו מתחיל לטוס, תוך כמה שניות אני כבר לידו. ואני כבר התחלתי, לפתח מהירות עד שמגיעים לרמזור אדום אני עוצר כנ"ל האמר. שוב פעם אור ירוק והפעם עד הסוף היה, ירוק אפילו לו רמזור אחד אדום. נהג האמר, אומר לי ניראה אותך הפעם משיג אותי אני, לא עניתי לו הייתי בתוך המזגן. אור ירוק ושוב פעם הוא לוחץ, ואני תוך שניות כבר עוקף אותו ולא רואה אותו ממטר. אבל הגיע רמזור אחד

לפני אחרון התחיל להבהב צהוב אני, עובר ולו כבר אדום והוא המשיך באדום מלא. אני לא יודע מה איתו, איך ומה אבל אני כבר לא ראיתי אותו. אבל מה שאני מספר אלא אנשים שמחפשים את הקטע שלו יש "יותר חזק וטוב". אז אני, חושב שכל אחד היה מראה מה הוא יכול לא?. ואל תשפטו כי הרי מי לא פעם היה, בסוג של קטע נגד מכונית אחרת אין סיכוי לילה טוב.

יניב

פורסם

מצד שני שבוע שעבר התקרבתי בגלישה איטית לצומת שהרמזור בה התחיל להתחלף היה לי כבר ירוק אבל לא האצתי ישר-לפתע בלי שום אזהרה 15 מטר לפני שאני נכנס לצומת שלי כבר היה ירוק מ"ס שניות ארוכות נכנס לצומת קטנוע מכביש אחר של הצומת באדום וחתך אותה כאילו אין מחר במהירות של לפחות 50 קמ"ש-ומדובר על צומת שיש בה שטח מת המון צמחייה ובתים מהיכן שהקטנוע הגיח.במצב כזה אם הוא היה מקבל נגיחה מג'יפ היה עף באויר כמו בלונה פארק-מתאבדים לא חסרים.

מסקנה-יש חארות על הכביש במכוניות וגם על דו גלגלי וגם הולכי רגל שחושבים שהכביש של אבא שלהם או שאתה עוצר להם והם מתפלצפים עליך והולכים לאט לאט בשאנטי שלהם-כמו שאמרו WELCOME TO ISRAEL.הדבר היחיד שאתה יכול לעשות באותו הרגע זה לצלצל למשטרה-הם יכריזו בשידור כללי-עדיף שהיית משיג מ"ס רכב וזהו.שלא תעיז לפצות פה אנשים אלו רק מחפשים אנשים כמוך להכנס בהם.

כל טוב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...