Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי ששמעתי רעשים מוזרים בעת בלימה, פניה, פרסה, נכנסתי למוסך ואמרו לי ששתי הציריות הקידמיות של הרכב נשברו.

יש למישהו מושג, למה ציריות יכולות להישבר?

האם זה נורמלי שהן נשברות ברכב שעבר 68000 קמ?

תודה,

פורסם

תלוי באופי הנהיגה, אם אתה עולה הרבה על באמפרים, בורות בכביש, מסובב את ההגה עד הסוף בפניות פרסה או בחניה. כל אלה גורמים לבלאי בציריות. 68K זה לא כזה מעט. יתכן גם שהגומיות לציריות היו קרועות דבר שמוסיף לבלאי הציריה.

פורסם
תלוי באופי הנהיגה, אם אתה עולה הרבה על באמפרים, בורות בכביש, מסובב את ההגה עד הסוף בפניות פרסה או בחניה. כל אלה גורמים לבלאי בציריות. 68K זה לא כזה מעט. (שטויות זו מילה עדינה ... הרכב או כול רכב אחר מתכונן לבצע פניות פרסה וסיבוב ההגה עד הסף)יתכן גם שהגומיות לציריות היו קרועות דבר שמוסיף לבלאי הציריה.

לפותח האשכול,

אתה בטוח שהציריות נשברו ? נשמע קצת מוזר...גש למוסך אחר לשם התייעצות.

איזה כייף לי :)

פורסם

גש למוסך אחר לאבחון התקלה.

ציריות שבורות לא מניעות גלגלים ואתה עומד במקום.

יש סיכוי קטן ברכב הזה בק"מ כזה, שאחד הפעמונים של הציריות מרעיש,

אבל לא בבלימה. אני לא אתפלא אם אצלך הבעיה היא במשהו קטן שלא מצריך תיקון יקר.

המוסך ככל הנראה לפי התגובה ניסה לעשות עליך הרבה כסף, גש למוסך אחר.

בהצלחה

• תוכן חדש...