Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת LCD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

ההורים שלי החליטו סוף סוף שהגיע הזמן לקנות LCD. מרוב מה שמוצע בשוק הם כל-כך מבולבלים שהם כבר לא בטוחים בבחירות של עצמם:)

הדרישה היא קודם כל 32", לא פחות ולא יותר. אבא שלי מתעקש על LCD תוצרת יפן כי "אין מצב שיקרה לה משהו" אבל אין הרבה כאלה בגודל הזה. כמובן שרצוי גם מאוד שהניגודיות תהיה גבוהה עד כמה שניתן. ראיתי LCD של HITACHI ו-SHARP שעולות על הדרישה. מישהו מכיר אחת מה-LCD הללו? האם מישהו יכול להמליץ על LCD נוסף? התקציב אגב הוא באזור ה-4500 ש"ח פלוס מינוס.

תודה לכם על העזרה:)

פורסם

לי יש LCD של חברת HITACHI מדגם: A01A, נרכשה לפני שנה, מבסוט מאוד ממנה.

ההתלבטות בזמנו היתה מול SHARP, ולבסוף הוחלט על ה-HITACHI.

אלו בעצם הטלויזיות המובילות כיום (לטעמי) ומיוצרות ביפן. אני אישית לא הייתי מסתכל על דגמים אחרים בטווח המחירים שבין 4000 ש"ח ל-5000 ש"ח כי לא נראה לי שיש דגמים שנותנים אותה תמורה למחיר כמו שני אלו.

אז מי עדיפה? את זה כבר אתה תצטרך להחליט כי הנתונים שלהם כמעט זהים והתמונה מדהימה בשתיהן. סוכני המכירות ימליצו לך בד"כ על אחת מהן (מבין כל החברות שיש בשוק).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לי יש SHARP GA8, עוד מעט בת שנה - מאוד מאוד מאוד מרוצה!

הדגם שאני קניתי כבר לא מיובא, יצא לו דגם מתקדם יותר (WD1) - ולדעתי גם קיים דגם יותר מתקדם ממנו.

בכלל, התוצרת של SHARP פשוט מצויינת והיא בהחלט בTOP העולמית באיכות מסכי הLCD.

בנוסף, אני מצטרף להמלצתו של THE-ONE על HITACHI, שגם להם יש אחלה של מסכים.

-אבל- בשורה התחתונה זו החלטה שלך.

לכן, קח רגליך, הכנס אותם לTSI שלך, וגש לאחת החנויות הגדולות (א.ל.מ , BIG BOX, שקם אלקטריק וכו') ותסתכל על שני המסכים.

אל תשכח לבקש לראות את ערוץ 11 - ככה תוכל לשפוט הכי טוב :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם כל תודה רבה. תמיד טוב לשמוע חוות דעת של מישהו שיש לו את מה שאתה מחפש. הדגם החדש של SHARP שדיברת עליו הוא לא ה-WD1E במקרה או שאתה לא יודע?

TSI? התכוונת ל-CDI :)

פורסם

my bad..

התבלבלתי עם הTSI של THE-ONE :oops: ...

פורסם

למיטב זכרוני, הSA1 היא הגרסא היותר זולה של הWD1.

בכל מקרה, ממליץ להתייעץ בנושא כאן - http://www.hometheater.co.il

פורסם

בשעה טובה נקנה LCD:)

sharp D44E

עושה רושם של טלויזיה באיכות מצויינת, וגם המחיר יצא פגז.

תודה רבה רבה לכל מי שנתן עצה. אתם עשר!

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת משהו.

שארפ אכן היא המובילה ביצור LCD בעולם כרגע (וכבד"א גם מכינה הרבה פאנלים לחברות נחשבות אחרות - טושיבה , סוני , פיוניר לווה ועוד כמה) והפאנלים שלה מצויינים.

לרוב לכל גודל יש להם 2 פאנלים , אחד 1080P ואחד 720P ככה שזה די קניה בטוחה וההבדלים הם בעיקר במסביב ובפיצ'רים הנוספים ופחות בפאנל ובמעבד תמונה.

לבחור שקנה , אני מקווה שקנית מיבוא רשמי , האחריות היא ל10 שנים (1+9) וזה הבדל די משמעותי לעומד רוב היבוא המקביל.

בכ"א , תתחדש , מסך מעולה

ליביו (עם 42" של שארפ)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מצטער על התגובה המאוחרת משהו.

שארפ אכן היא המובילה ביצור LCD בעולם כרגע (וכבד"א גם מכינה הרבה פאנלים לחברות נחשבות אחרות - טושיבה , סוני , פיוניר לווה ועוד כמה) והפאנלים שלה מצויינים.

סוני עובדים עם פאנלים של סמסונג ב LCD

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...