Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי דייהטסו שרייד מנוע 1.3 , מודל 92 אוטומטית .

עבדכם הנאמן , בעל השכל "המבריק" , החליט לשים נוזל קירור של אמריקן איגל , שלא עשה צרות ולא גרם לנזקים עד כה .

אך אנוכי "המבריק" עוד יותר, קנה נוזל קירור עוד יותר פשוט של אוטו דיפו (מה חשבתי לעצמי ?!) במחשבה שזה בעצם אותו הדבר ...

התכוונתי לקנות פרסטון לאחרונה , אבל עד שהספקתי לעשות משהו - הסדק ברדיאטור נפער .

הרדיאטוריסט עצמו אומר שמחיר הרידאטור הוא 1000 ש"ח כולל עבודה + מע"מ + נוזל קירור .

בחנות חלפים רצו ממני 750 ש"ח על רדיאטור חדש , לא כולל מע"מ.

שאלתי אם הסדק בר תיקון והוא אמר שכן - מחיר התיקון עומד על 150 ש"ח והוא הדגיש שזה בגלל שאני חייל .

והשאלה הענקית שלי היא : האם לתקן את הסדק במידה והוא בר תיקון , או שמא הוא עלול לחזור ועדיף כבר להישחט לגמרי ולהחליף לרדיאטור חדש ?

תהיו ריאליים , שכן אני חייל ומבחינתי אם זה יחזיק - לי זה מספיק .

את הלקח שלי למדתי - לא לשים חומר שהוא לא פרסטון (למדתי בדרך הקשה מוכרח להודות) למרות שאין לדעת , כי הרדיאטור ברכבי הוא המקורי מלפני 16 שנה , חוץ מניקוי שהוא עבר בינואר הוא היה בסדר גמור , רוב שנותיו מולאו בו מים רגילים ורק אני התחלתי עם הנוזל קירור של אמריקן איגל ורק כשהחלפתי לנוזל קירור אחר , קרה הנזק .

כמות המים שאני ממלא לא גדולה - כוס פלסטיק בערך , גג 2 כוסות , פעם ביומיים .

הרכב לא מתחמם יותר מדי , הודות למאורר , אבל זה לא עסק כל כך מוצלח .

מה אתם אומרים ? לרתך או "לקחת משכנתא" בשביל רידאטור חדש ?

אגב , שאלה נוספת - זה אמור להיות מסובך להתקין רדיאטור לבד ?

תודה לכל מי שיענה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

יש מצב שתעלה תמונה על מנת שנוכל להעריך אם הוא בר תיקון או לא.

איפה ברדיאטור הסדק ?

בעיקרון ניתן ומבוצעים תיקונים של רדיאטורים שמחזיקים שנים.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

חביבי...תקן,אל תשקיע ברכב יותר מדי כי הוא כבר ישן... בד"כ מבטלים חלק מהרדיאטור ואם לא מורידים ממנו יותר מידי אז הוא יכול לעבוד יפה מאוד....אני הייתי הולך על תיקון ומקסימום קונה אחד מפירוקייה אבל שלא תעיז לקנות חדש כי זה יקקקקר. אם אתה מתעקש על חדש צור קשר עם בשן,הם יושבים בנחשונים ואני יודע שהם זולים ב 20% לפחות מכל החנויות והמוסכים כי אתה פשוט חוסך את התיווך.

אייל

פורסם

אם אתה חייל שלא נוסע הרבה וצריך רק משהו ש"יחזיק" אני מציע לך להוריד רדיאטור במצב תקין מפירוקיה.

המחיר נע בין 100-150 ש"ח גג לרדיאטור של רכב מעפן כזה.

תשלם עוד 50-70 ש"ח על הרכבה ועוד כסף על נוזל קירור של פרסטון. המחיר המקסימלי שתשלם על ההחלפה הוא 260 ש"ח, המחיר המינימלי הוא 200 ש"ח.

פורסם

זהו שהאוטו נוסע די הרבה , כל יום רמת גן-נס ציונה וחזור .

מה שכן , בקרוב זה ייפסק כי אני עובר לראשון לציון בחזרה ואז כבר לא יהיה מרחק משמעותי מהבית שלי לבסיס .

בכל אופן אני מחר או ביום שלישי אכניס אותו לתיקון הסדקים , אין לי תמונות של הסדקים אבל לפי מה שהרידאטוריסט אמר , זה ניתן לתיקון .

יש המון הפרש בין 150 ש"ח ל 1000 ש"ח , שווה את ההשקעה של הכמה מאות שקלים בתקווה שזה יחזיק לי עד שאמכור את הרכב ואחליף למשהו חדש יותר .

ולזה שאמר שזה אוטו מעפן - תשמע , יחסית למרחקים שאני עושה , הרכב ממש לא מעפן .

מה שכן , כשהטיפולים באים , הם באים בבוכטה של 2-3K אחרי שנה שלמה של שקט נפשי , ככה שיוצא לי פעם בשנה לשים עליו 2-3K בלי להתאמץ , אבל אני נוסע איתו בערך 20 אלף ק"מ בשנה , ככה שזה כנראה ריאלי .

מה שלא ריאלי לי זה הגיל של הרכב ,שבקרוב יוחלף כי כשהצרות באות , הן באות בצרורות .

עוד תגובות יעזרו !

פורסם
יש מצב שתעלה תמונה על מנת שנוכל להעריך אם הוא בר תיקון או לא.

איפה ברדיאטור הסדק ? הסדק נמצא בחלק העליון וישנו עוד סדק שלא אמרו לי על מיקומו . בעיקרון הרדיאטור לא הוכנס לאמבטיה כדי לבדוק עוד סדקים , לכן מחר אני איגש אליו והוא יעשה זאת .

בעיקרון ניתן ומבוצעים תיקונים של רדיאטורים שמחזיקים שנים.

כתבתי בשחור.

• תוכן חדש...