Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה חודשים, לאחר שהבנתי ששולחים אותי מהעבודה ל USA החלטתי, בהתיעצות עם יוסי המתקין, לרכוש שתי מגברים חדשים DLS A6 ו - DLS A3.

החלטתי לרכוש אותם דרך EBAY כאשר זאת הרכישה הראשונה שאני מבצע דרך האתר (ביצעתי כבר מאות רכישות קטנות וגדולות, בכל העולם, אבל לא דרך EBAY).

בחרתי את החנות: Indo Audio מאחר והיו לה כבר 5000 רכישות ו 95% של מחמאות (או איך שלא תתרגמו את זה). הזמנתי את המגברים לכתובת של מכר ב NY.

ההזמנה אושרה והחשבון שלי חוייב (דרך PAYPAL).

עד ליום שהגעתי למכר שלי, כשלושה שבועות אחרי ההזמנה, לא קיבלתי את הסחורה. ההתכתבויות שלי עם המוכר נגמרו בתשובות מתחמקות מאוד. כשהבנתי ש"אם יש לזה ריח של חרא וזה נראה כמו חרא אז זה כנראה חרא" החלטתי לבטל ולדרוש את כספי (חזרתי כבר לארץ בשלב זה). התשובות שוב היו מתחמקות ולבסוף הוא החליט להחזיר לי את כספי. כשראיתי שעוברים שבועים ולא קיבלתי את הכסף החלטי לפנות ל PAYPAL שהסיסמה שלהם היא: you are safe using . PayPal. הם כמובן לא הסכימו להחזיר לי את הכסף ולפתוח תלונה כי עברו כבר 45 יום. לאחר שיחה קשה מאוד איתם התלונה נפתחה לפני שבועיים. אתמול בערב קיבלתי מייל מהם שהתלונה נסגרה ושהוחלט להחזיר לי את הכסף, אבל מסתבר שלמוכר הזה אין כרגע כסף ממתין ב PAYPAL ולכן אין להם מאיפה לתת לי. הם הבטיחו לי שהוא יענש, אבל את ה 3500 שקל שלי אני כנראה לא יראה.

בכל מקרה חברים, יצא לי כמה פעמים לחזור הביתה מקיא ממסעדה גרועה מאוד בחיים - אבל אף פעם לא אמרתי שאני לא הולך יותר למסעדות. ולכן, אני עדיין יקנה דברים באינטרנט, בעולם ובישראל, אבל אני ממליץ לכם לקנות בעוד 100 - 200 דולר באתר שאת מכירים ולהיות בטוחים שתקבלו את הסחורה.

המצב כרגע הוא שאין לי מוזיקה בכלל באוטו (מכרתי את המגבר הישן) ואין כסף כרגע להשקיע במגבר. אני לא מרים ידיים בשום אופן ואני מתכוון לפנות לעוד כמה גורמים כולל עורך דין קטן בארה"ב - למרות שהשלמתי עם העובדה שאני כנראה לא יראה את הכסף הזה.

שיהיה לכולם שבת שלום!

פורסם

זה באמת מקרה מעצבן , אני קונה קבוע בEBAY אנגליה

ודבר כזה עוד לא קרה לי ומקווה שגם לא יקרה.

מה שכן החשש מזה קיים תמיד ואני מקווה שתקבל את

כספך חזרה.

בהצלחה

Peugeot 208GTI

פורסם

קודם כל אני ממש מצטער לשמוע וזה ממש מעצבן שקורים דברים כאלה.

אבל אם היית עושה קצת שיעורי בית לפני הקנייה היית מוצא ש:

1) רייטינג של 95% זה באופן כללי לא טוב. בעיקרון פחות מ99% זה כבר מתחיל להיות חשוד.

כמובן שהכל ביחס למספר העסקאות שביצעה בחנות המדוברת. אם תסתכל על הרייטינג שלהם כאן -

תוכל לראות שהם ביצעו כבר 78574 עסקאות. לכן ב 5% מתוך כמעט 80K עסקאות הם לא עמדו בהבטחות שלהם, זה המון!

תסתכל בנתונים - 347 עסקאות שבהן הם לא עמדו בהבטחות, מתוכן 67 רק בחודש האחרון!

זהו תמרור אזהרה שצועק **אל תקנו ממני - אני רמאי!!**

אתה יכול גם לראות פירוט של מה קרה בכל "עסקה" כזו בתגובה של הקונה.

2) לא רק אצלנו אפשר למצוא אנשים שנכוו מהם - תקרא כאן

בקיצור, מקווה שתקבל את כספך בקרוב ושלא "תזכה" להתעסק עם נוכלים כאלה יותר.

עריכה: הנתונים של העסקאות הגרועות הם רק לשנה האחרונה :shock:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני קונה המון מאייבי מעל 200 עסקאות שעשיתי באתר לא קרו לי מקרים כאלו אף פעם.

הדבר היחיד שהיה לא בסדר זה אנטנה שהזמנתי וקיבלתי לא נכונה וברגע שהודעתי לו קיבלתי חדשה בלי להחליף אחרי 3 ימים אז הרווחתי אחד נוסף.

S2000

פורסם

בגלל שזאת קניה ראשונה שלך, אתה לא ממש מכיר את EBAY ולכן הביקורת שלך לטוב או לרע היא לא ביקורת עם איזו שהיא אסמכתא.

אם היית מכיר את החוקים, אני מניח שהיית מחכה למוצר\ים שרכשת בסביבות חודש, חודש מלווה בהתכתבות עם המוכר.

לאחר חודש אם לא עדיין לא היית מקבל את המוצר, היית פונה לפייפל ומתלונן וסביר להניח שכל הבעיה הייתה נפתרת כי מוכרים יודעים מה הכוח של פייפל, גם אם יש כסף וגם אם אין, במיוחד מוכרים שמכרו אלפי פריטים, הרי הם לא מעוניינים שיעיפו אותם גם מפייפל וגם מ EBAY רק בגלל נניח 500-600 דולר, מדובר פה בגלגולים הרבה יותר גדולים.

כמובן שבמוצרים שעולים סכומים כאלה, רצוי לבחור\לבקש בשירות דואר הכולל מספר מעקב, ככה המוכר לא יכול להתחמק יותר מדי, כי הוא אמור למסור לך מספר למעקב מיד אחרי ששלח את המוצר. כמו כן רצוי לשלם עוד כמה שקלים ולבטח את החבילה.

פורסם

עצתי אליך, תפנה למוכר במכתב רשמי ע"י עורך דין, המכתב הזה מאוד מרתיע.

אני גם עבדו עלי עם רדיו דיסק בלי "עינית" בכלל. העורך דין שלי פנה אליהם עם מכתב חריף שהוא מזכיר שהמכתב מהווה התראה אחרונה לפני גישה לבית משפט בקולרדו (הקרוב לאזור תחום שיפוט של המוכר).

שבוע לאחר מכן קיבלנו תשובה חיובית על החזרת הכסף בטרם קבלת המוצר שנקנה

פורסם

גם אני קניתי אצל המוכר הזה למרות הביקורות ולא נפלתי למזלי.

כרגע אין לו שום מוצר למכירה (והיו לו מאות!)

אבל בד"כ ראיתי שבסוף הוא מחזיר את הכסף לאנשים + 20$ קרדיט לקניה בחנות שלו

אני מקווה שתקבל את הכסף חזרה (אל תוותר, תנדנד למוכר ולפייפאל וגם בדפי המכירה של המוכר יש טלפון של החנות - אפשר לנסות לצלצל)

בהצלחה!

פורסם

אני מכיר את החנות הזו טוב מאוד...גם אני נפלתי איתם. את הליין דרייבר שלי רכשתי מהמוכר הזה ולקח לו כמעט 3 חודשים לשלוח לי אותו! וגם אני כשהתחלתי לשאול שאלות ולהתעצבן או התחיל עם כל מני תשובות מתחמקות.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מרשמלו יקר, עם כל ההשתתפות בצערך, וזה אכן מבאס לאללה, הכותרת שלך קצת מרחיקת לכת..

מאות אלפי, אם לא מיליוני, אנשים מבצעים רכישות בכל רגע בEBAY. איביי ופייפל הם גופים חזקים מאד וגדולים מאד שבדרך כלל באים לטובת הלקוח ופותרים בעיות, מיידית. לי אמנם אין נסיון בזה, אך כך לפי חברים שקונים שם על בסיס קבוע.

דבר אחד היה צריך להדליק אצלך "קוז'אק" אדום. חמישה אחוזים מתוך 78574 זה 3929 של אנשים שאינם מרוצים. זה המון!

אני מקווה בשבילך שהעניין יפתר וכספך יוחזר ותמשיך לבצע רכישות משתלמות..:-D

פורסם

עשית שתי טעויות שעלו לך ביוקר ואם היית מברר מראש איך פועל EBAY היית נמנע מהם.

1. לא קונים ממוכר שיש לו פידבק פחות מ99.5%

2. ברגע שהמוכר התחיל למרוח אותך היית צריך לדעת שהוא מנסה להגיע לתום תקופת ה45 יום מבלי שתלונן עליו.

אני עשיתי מעל 500 עסקאות בEBAY ונפלתי רק פעם אחת על עסקה של 60$.

נהג ותיק

פורסם

גם אני נפלתי על אותו מוכר בעיסקה של 130$. ניסה למרוח כמה ימים אבל החזיר את הכסף אחרי שאמרתי שאני מתלונן לאיביי ופייפל.

מוצר שני שלח תוך יום.

כל עיסקה זה סיכון. אבל יש מוכרים בעלי 95% שקיבלו פידבק שלילי בגלל שמוצר איחר במספר ימים או שהלקוח התחצפן ולא שילם בזמן.

בגדול זה לקח לחיים שלא מחכים חודש ואז מתעוררים.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

95% זה רייטיניג מצויין. לא לקנות אם זה פחות מ 99.5%? תעשו לי טובה.

תקראו על מה הלקוחות מתלוננים, ועל מה מורידים נקודות. אם היה לנו אי-ביי בארץ הרייטינג הממוצע היה נע סביב ה 7-9% :roll:.

בנוגע לחנות - אני לא מכיר אותה, אבל אם מצאת מוצר שמוצע שם בצורה זולה משמעותית - לא הייתי קונה, במיוחד שמדובר בחברה כמו DLS ששומרת על רמת מיתוג גבוהה יחסית בכל העולם ועל אחת כמה וכמה שידוע שיש זיופים המתרוצצים בשוק.

אני מקווה שהסיפור הזה ייגמר טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א. כמו שאמרו 95% זה גרוע!

ב. אחרי 30 יום אני פותח אוט' תלונה ולא מעניין אותי כלום! אם אקבל, אבטל את התלונה!

ג. העיניין שאין למוכר כלום על החשבון זה בולשיט! הם מורידים מכרטיס האשראי ולא מחשבון הפי פאל.

עובדים עליך... :idea:

פורסם

95 אחוז זה מעולה, במיוחד אחרי שישראלים מסויימים מתלוננים על שטויות כמו "האריזה נמעכה קצת"

"לקח לאריזה שלושה שבועות במקום שבועיים להגיע"

חשבתם שהדברים תלויים בחברת משלוחים?

אני הזמנתי מ INDO AUDIO כמויות של ציוד, בין אם זה מצברים,מגברים,פרוססורים,סאבים

הגעתי מהם ל 25+ מוצרים בסך הכללי,

זמן הגעה ממוצע היה בין שבועיים שלושה, ללא בעיות, מוצרים ללא תקלות [שכבר עובדים מעל ל 3 שנים כמו סוסים]

ועם אחריות.

get a grip.

אל תהיו נג'סים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עוד משהו קטן, תמיד, אבל תמיד לפני שאתם עושים send money או כל התחייבות אחרת ביניכם לבין המוכר תקראו את הכל. חבל לגלות פתאום שמדובר במוצר מחודש (refurbished) או שפתאום תגלו שה 4.5$ דמי משלוח זה רק לארצות הברית, ולישראל זה 200$.

לא סתם יצא לישראל שם רע באי-ביי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...