Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים פה טיפה לא מעודכנים..

בשל חוק העמלות החדש, כבר אין תשלום שנתי של 200 ש"ח.

פעם על כרטיס היית משלם דמי חברות שנתיים של 200+ שח (בהתאם לכרטיס, ככל שהוא יוקרתי יותר - יותר כסף),

היית משלם "דמי הגבלת אחריות", שזה כמו פוליסת ביטוח למקרה ונגנב הכרטיס ומישהו עושה קניות על חשבונך,

היית משלם כל חודש לחברת כרטיסי האשראי (משהו כמו 6 שקל) ושאר העמלות בהתאם לכרטיס שלך.

לפי החוק החודש, יש תשלום חודשי אחד קבוע. התשלום הזה כולל את דמי החברות השנתיים, את דמי הגבלת האחריות ואת התשלום החודשי.

בכרטיס שלי, זה 13.9 ש"ח (ולדעתי אצל כולם בערך אותו דבר).

לפי מה שאני הבנתי, התשלום הזה הוא חובה ואי אפשרות לבטל אותו באמצעות סכום קניות מסויים או מספר עסקאות מסויים כל חודש.

חוץ מה13.9 ש"ח הללו שמשלמים על הכרטיס, יש את העמלה של חברת האשראי העולמית (לבעלי חשבון בנק בארץ זה או מאסטרקארד או ויזה) לסליקת הכרטיס בעסקאות בחו"ל,

כאשר כאן זה משתנה בהתאם לבנק שלך, למטבע בו אתה עושה את העסקה, סכום העסקה וכן הלאה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
רשמו לי שאחוייב ב-1.95 דולר. שיהיה.

יש למישהו דברי חוכמה או אזהרות מסויימות לפני שאני מתחיל לחגוג עם הכרטיס?

1- החיוב של 1.95 דולר אמור להיות מוחזר לך אחרי שאתה מאשר את הכרטיס אשראי בחשבון שלך (ע"י הקשת 4 הספרות שיופיעו בשורת החיוב).

2- דברי חוכמה? אם אתה קונה בeBay, תקנה ממוכרים אמינים בלבד.

3- אל תשכח שחיובי חו"ל בכרטיס אשראי יורדים מהחשבון מיידית ולא במועד חיוב כרטיס האשראי (אלה אם יש לך תוכנית אחרת של חברת כרטיסי האשראי).

במידה וזה המצב, אז כל חיוב כרטיס אשראי שכזה יחוייב גם בעמלת שורה בבנק (אני לא זוכר אם ביטלו את עמלת השורה או לא).

פורסם
ממתי אפשר להשתמש בכרטיס אשראי מקומי ב-EBAY? אם הייתי יודע - לא הייתי עושה את הכרטיס הבינלאומי :(

עשית מצוין.

ישנה נטיה לראות רק את העמלות הכרוכות בכרטיס ולא את היתרונות שלו.

החל מהנסיעה הקרובה שלך לחו"ל כבר לא תצטרך יותר לקחת איתך סטיפות של מזומנים עם מקדמי הסטריה מכיוון שבכל עת תוכל למשוך מזומן בכספומט חו"ל ולשלם בעבור קניותיך בכרטיס.

נכון שיש בכך עמלה מסויימת אבל היתרונות עצומים, אין מחנק מזומן ואין ערמת שטרות בכיס.

השלבים הבאים שלפניך הם: כרטיס זהב, כרטיס פלטינה ובעזרת השם גם תגיע לסנטוריון ! :-P

פורסם
1- החיוב של 1.95 דולר אמור להיות מוחזר לך אחרי שאתה מאשר את הכרטיס אשראי בחשבון שלך (ע"י הקשת 4 הספרות שיופיעו בשורת החיוב).

2- דברי חוכמה? אם אתה קונה בeBay, תקנה ממוכרים אמינים בלבד.

3- אל תשכח שחיובי חו"ל בכרטיס אשראי יורדים מהחשבון מיידית ולא במועד חיוב כרטיס האשראי (אלה אם יש לך תוכנית אחרת של חברת כרטיסי האשראי).

במידה וזה המצב, אז כל חיוב כרטיס אשראי שכזה יחוייב גם בעמלת שורה בבנק (אני לא זוכר אם ביטלו את עמלת השורה או לא).

במאסטרקארד גולד החיוב הוא בחודש שלאחר החודש השוטף.

דהיינו אם שילמתי היום בפייפאל, אני אחוייב בחשבון הבנק שלי עבור התשלום רק במחזור החיוב הבא (לא הקרוב) של האשראי עבור הקניה.

לכל השואלים מהו מוכר אמין: מוכר אמין הוא מוכר שביצע כמות עיסקאות גדולה ובעל פידבק חיובי של מעל 99.9%. רצוי לקרא את הפידבקים של מוצרים דומים שנקנו מאותו מוכר כדי להבין האם המוצר שהוא מוכר הוא אמין.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
במאסטרקארד גולד החיוב הוא בחודש שלאחר החודש השוטף.

אולי אם אתה במסגרת/תוכנית מסויימת... או שזה משהו ייחודי לגולד שלא מגיע לפלטינום? :roll:

פורסם

במאסטר קארד בינלאומי/זהב/פלטינה שהונפק ע"י לאומי קארד החיוב על עסקות בחו"ל הוא במועד החיוב השוטף ולא מיידי. במאסטרקארד שהונפק ע"י תשלובת ישראכרד החיוב הוא מיידי.

פורסם

לא מדויק לגמרי. במאסטרקארד קורפורייט גולד (כרטיס זהב לחברות ועובדיהן) החיוב בחו"ל הוא שוטף +30.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מה זה בדיוק אמינים? פידבקים של לפחות 99 אחוזים ומעלה? כמה פידבקים?

ממה שקראתי ברשת:

1. רק מוכרים שהם POWER SALER.

2. תבדוק שלמוכרים יקיים ותק של כמה שנים באתר.

פורסם
במאסטר קארד בינלאומי/זהב/פלטינה שהונפק ע"י לאומי קארד החיוב על עסקות בחו"ל הוא במועד החיוב השוטף ולא מיידי. במאסטרקארד שהונפק ע"י תשלובת ישראכרד החיוב הוא מיידי.

לא מדויק לגמרי. במאסטרקארד קורפורייט גולד (כרטיס זהב לחברות ועובדיהן) החיוב בחו"ל הוא שוטף +30.

או בקיצור - תנאים/חבילות מיוחדות ללקוחות שונים דרך בנקים/חברות כ"א שונות.

פורסם
מה זה בדיוק אמינים? פידבקים של לפחות 99 אחוזים ומעלה? כמה פידבקים?

אני תמיד בודק שיש למוכרים הסטוריה ענפה. כלומר, ככל שיש יותר טרנזאקציות עם פידבק גבוה, מה טוב.

מן הסתם אפשר לבדוק כמה עסקאות היו מוצלחות למוכר בטווח תאריכים. מן הסתם מוכר שמכר 1000 מוצרים, ועל 10 מתוכם קיבל פידבפק שלילי יהיה מועמד טוב.

שיקול דעת הכי בסיסי זה מה שצריך. מעבר לזה צריך לדעת שמה שאתה קונה זה אכן מה שאתה צריך. אפשרי כמובן לשלוח הודעות למוכרים ולקבל עוד מידע.

!AWDSOME

• תוכן חדש...