Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,לקחתי אתמול לבדיקה במכון סיאט איביזה 99 מנוע 1600 אוטומט יד שניה שעשתה 133 אלף קילומטר.אמרו לי שם שהאוטו יחסית במצב טוב ושהמנוע גם במצב יחסית טוב. אבל הבוחן מוצא תמיד מלא ליקויים!עכשיו אני יודעת שברכב בשנה כזאת תמיד יהיו ליקויים אז אבקש את עזרתכם אם שווה לי לקנות את הרכב ואם כן אז בכמה להוריד במחיר.(הוא רוצה מחיר מחירון 22 אלף שנראה לי בכלל שזה 21 אבל לא משנה)

התוצאות:

*בלאי מנוע,רעש מערכת תזמון ושסתומים,תושבות מנוע,שריפת שמן,קורוזיה בצנורות ואביזרי קרור,לתקן ולנקות מערכת קרור,לטפל במערכת דלק והצתה

*מערכת פליטה פגומה,רעש יתר מערכת פליטה

*נזילה צינור הגה כח,נקישה בהגה,חופשים במתלה,תיקון כיוון ציר קדמי ואחורי

*תאונה בחזית מעיכה קצה שלדה קדמית,תיקוני מרכב וצבע,מעיכות פח סביב שריטות ופגמים בצבע,צבע פגום

*הצמיגים במצב טוב

*פנסים סדוקים,מצבר שנת 2008

*תפקוד גיר לקוי,סימני החלקה בלאי דיסקיות בגיר,שילוב הילוכים לקוי השהייה ונקישה,חופש ציריות,גומיה פעמון לציריה קרועה

*המחוונים בסדר

*הערות כלליות-לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה,חופשים בגלגלים מאחור,מאוורר פנימי בתא הנוסעים פגום עובד רק במצב 3,4.מראה חיצונית ימני שבורה.

פורסם

הרכב עם קצה שלדה

מערכת פליטה (אגזוז) כנראה אחד הדודים לא תקין,לא הרבה כסף אבל עדיין ליקוי

לגבי המנוע,אפילו עם הכסת"ח הרגיל נראה שיש יותר מידי דברים,אם את מתעקשת לרכוש את הרכב ממולץ לגשת למוסך שמבין ברכבים האלה שיבצע בדיקה אמיתית לגבי מצב המנוע,מוסך שאת בוחרת כמובן ולא המוכר.

אני לא הייתי קונה רכב עם קצה שלדה למרות שהמחיר לא כזה גבוה.

אם הבחור מוכן להתפשר ולהוריד,לפחות 10-15% רק על התאונה אז הייתי חושב על זה,אם לא אז לא קרה כלום יש הרבה סיאטים על הכבישים

פורסם

ומה לגבי הגיר? בתוצאות יש לגביו הרבה ליקויים והבנתי שגיר חדש להחליף יכול להגיע ל10 אלף שקל גם.

מה אני עושה אז..? \:

גם כל הבדיקות האלה מרוששות אותי איך אתם עומדים כל פעם ב400 שקל בדיקה?

פורסם

הרכב לא במצב טוב ונדרשת השקעה לא קטנה כדי להביא אותו לשם. מצד שני, אני לא רואה שום דבר שפוסל קנייה באופן מוחלט.

לדעתי הרכב לא שווה את מחיר המחירון ויש לך יופי של עילה להוריד במחיר.

שים לב שהיו לא מעט רמזים למצבו של הרכב שיכולת לראות גם לפני הבדיקה במכון.

מראה שבורה, מאורר פנימי שלא עובד בכל המהירויות, נזילה מההגה כוח, שריטות ופגיעות בפח ואפילו גיר אוטומטי שמחליק - כל אלו דברים שאפשר לראות בקלות גם בלי בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה שזה רכב ראשון שאני קונה ורמת ההבנה שלי במכוניות שואפת לאפס.אני לא יודעת מתי זה כסתח בבדיקה או מתי זה באמת רציני.ויש מכונית בשנה הזאת שלא יהיה לה כל כך הרבה בעיות בבדיקת רכב?

פורסם

להמשיך הלאה למרות ששילמת על הבדיקה והרכב יחסית נשמע מפתה יד 2 133K ק"מ,

לחפש רכב אחר הרכב עם קצה שילדה ועוד ליקויים מעבר לכסתח,

במקרה שאת נעולה על האוטו אל תשלמי לו יותר מ14K.

פורסם
הבעיה שזה רכב ראשון שאני קונה ורמת ההבנה שלי במכוניות שואפת לאפס.אני לא יודעת מתי זה כסתח בבדיקה או מתי זה באמת רציני.ויש מכונית בשנה הזאת שלא יהיה לה כל כך הרבה בעיות בבדיקת רכב?

רכב ראשון? אז כנראה שעקומת הלמידה שלך תיהיה קצת יותר חדה (ויקרה).

לא צריך לקנות 3 רכבים כדי להבין שבעל רכב שלא טרח לתקן מראות, נזילות, מאוורר מזגן וכו' הוא כנראה לא אדם ממנו כדאי לקנות רכב.

לא צריך גם להיבהל מכמות הליקויים שמופיעה בדו"ח הבדיקה. זה לא הכמות אלא האיכות. לפעמים מספיקות שתי מילים כדי לבטל קנייה של הרכב הטוב ביותר.

ואולי בכל זאת כדאי לסחוב איתך חבר/ידיד/אח/אבא/דוד (גם כאלו מהמין הנשי) שכבר קנו כבר רכבים ויוכלו לתת חוות דעת נוספת על המוכר ועל הרכב שהוא מנסה למכור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המלצה שלי,תקראי קצת דביקים בפורום הזה

ותעשי חיפוש,ניתן לדלות הרבה מידע על מה ואיך לבדוק וממה להיזהר,אם משהו לא ברור תמיד אפשר לשאול כאן ונשמח לעזור.

לפני שלוקחים לבדיקה כדאי להחתים את המוכר על התחייבות למנוע,גיר ושלדה,במידה ובבדיקה יוצא שישנה בעיה עליו לשלם את הבדיקה.

בכל מקרה תמיד אם משהו לא נראה טוב,ויש יותר מידי סימני שאלה זה אמור להדליק נורה אדומה שיש כאן ניסיון לעבוד עלייך.

בהצלחה

• תוכן חדש...