Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים החלפתי את הצנרת אוויר שמסביב לקרבורטור, הצנרת הייתה יבשה.

החלפתי אחד אחד, כך שלא נראה לי שטעיתי במשהוא. בכל זאת התחילה לי בעיה בהתנעת מנוע קר:

המנוע מניע רק עם דוושה לחוצה (מספיק עד החצי), הוא מגמגם מאוד, ומוציא עשן שחור מהאגזוז- תערובת עשירה/ חוסר הצתה. אם אני עוזב את הדוושה המנוע כבה.

אחרי דקה של נסיעה הבעיה נעלמת.

פתחתי פלגים, הם נקיים. לא ניראה לי שיש בעיה בהצתה, ובדקתי בלילה אם יש הארקת חשמל (חיפשתי גיצים...) ולא היה.

יש למישהו כיוון??

תודה רבה

פורסם

גיצים יש רק במדורה, כאשר רוקדים סביבה "הורה מדורה".:-P

בדוק אם הצוק לא תפוס, ואם הפילטר אוויר יושב בדיוק במקום.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכולם.

למי ששאל- החלפתי את הצנרת בגלל שהיא הייתה בשלב התפוררות מתקדם (88 אתה יודע...).

הבעיה הייתה כנראה בבריחת אוויר בין אחד הצינורות לכניסה שלו.

הצנרת הישנה היתה דבוקה לכניסות (לא יודע אם זה עם דבק או פשוט החום והשנים) והחדשה לא.

ליפפתי חוט ברזל דק, של בזק, מסביב לכל חיבור, והידקתי עם פלייר.

הבעיה נפתרה.

דרך אגב,

מישהו יודע מה זה החלק שיושב בתוך הפילטר אוויר?

יש לו כניסה עם וסת חד כיווני מהמאייד, ויציאה לכיוון פרפר שנפתח בוואקום בצינור כניסה לפילטר.

פתוח- אוויר מהמנוע

סגור- אוויר מבחוץ.

אני שואל רק לגבי החלק הקטן שיושב בתוך הפילטר, ויש בורג קטן לכיוון...

שוב, תודה רבה:lol:

פורסם

כנראה זה התריס של אוויר קר/חם.

כשהמנוע קר התריס מכניס לקרבורטור אויר חם שמגיע מאזור סעפת הפליטה, כשמנוע מתחמם התריס זז ומכניס אויר קר מבחוץ.

לגבי צנרת הואקום- בד"כ היא אמורה להתחבר ללא הידוקים למיניהם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה לא התריס. התריס יושב קצת לפני הכניסה לפליטר אוויר. אני מדבר על חלק קטן שיושב ממש בתוך הפילטר, ויש לו כניסה של צינור אוויר מהקרבורטור וצינור שהולך לכיוון התריס שבאמת משמש לויסות אוויר חם/קר. אם מישהו יודע אני אשמח ללמוד, סקרנות...

תודה

• תוכן חדש...