Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אחרי חיפושים רבים (כמו הרבה אנשים) מצאתי שני רכבים שמצאו חן בעייני

1. דייטסהו טריוס שנת 2000 יד 1 100,000 קמ"ש (כרגע המחיר לא רלוונטי)

2. טויטה קורולה שנת 2001 יד 2 120,000 קמ"ש

שניהם נראות מצוין, ממקומות אמינים

אני בחורה לבד, נוהגת רוב הזמן בעיר כ-300 קמ"ש בשבוע- ישנם גם עליות, חשוב לי מאוד אמינות הרכב

לגבי צריכת הדלק (אם אין הבדל משמעותי בינהם אז זה פחות חשוב)

תודה מראש על תגובותיכם

פורסם

עשית סיבוב על הטריוס כדי להרגיש במה מדובר?

בקצרה, מדובר בכלי קופצני, לא נוח, איטי ולא חסכוני בדלק שלמעט ה"פוזה" של הג'יפון אני לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות אחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הטריוס כאמור מיותר. קורולה היא משפחתית. יתרונה בעיקר אמינות אבל חסרונה מחיר קנייה גבוה. עדיף לך לחפש מכונית קטנה חדשה יותר שתהיה גם חסכונית יותר לאורך זמן. טויוטה יאריס, הונדה ג'אז וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני הבעיה זה למצוא רכב קטן ושמור

למצוא היום יאריס זה בעיה קשה אחותי חיפשה כמעט חצי שנה יאריס ולא הצליחה למצוא אחת במצב נורמלי

והיחידות שהיו קרובות למצב שפוי הבעלים דרשו הרבה מעבר למחירון

לעומת זאת למצוא קורולה שמורה במצב טוב יהיה הרבה יותר קל וגם עדיף בגלל הק''מ הגבוהה שהיא עושה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה לכולם על התגובות!!

ובכן, באמת חיפשתי רכב קטן כגון: יאריס, דייהטסו סיריון וכו' אך באמת מאוד קשה למצוא אותן

בעיקרון אני לא צריכה רכב משפחתי אך, מכיוון שאת הקטנות הנ"ל התקשתי למצוא - ויתרתי

בעליו של הטויטה אמר לי שרכבו עושה בין 11-14 ק"מ לליטר ולכן נראה לי שזה סביר (סליחה על הקמ"ש) אני לא עד כדי כך מופרעת.... אם יש לך דברים נוספים לומר על רכבים אלו אשמח לשמוע

דרך אגב, מדובר בטויטה GLI...

פורסם

לפי דעתי כדאילך לבדוק פונטו ספייס וגם לא לוותר בחיפוש אחרי יאריס.

בנוסף תוסיפי לרשימה הונדה ג'אז, דיהטסו שרייד 1.5 סדאן וסיריון 1.3.

אם אין לך צורך במשפחתית, אז חבל סתם לקנות אחת כזו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שוב, תודה על התגובה

חיפשתי סיריון עדיין לא ממש מצאתי למרות שישנה אחת שצריכה להגיע לסוכונות בעוד כשבוע

שנת 2002 עם 100,000 ק"מ (לא נשמעת מי יודע מה)

פונטו אני לא רוצה (לי יש אונו ואני גמרתי עם פיאט)

לגבי ההונדה גאז אין לי שום מושג - השאלה אם הונדה זה לא רכב שמאוד יקר להחזיק מבחינת טיפולים?

פורסם

הטיפולים בג'אז כל 10 אלפים ק"מ אבל הם לא יקרים (בסביבות 400 ש"ח).

הטיפול הגדול כל 40 אלף ק"מ עולה 1400 ש"ח.

אין רצועת טיימינג (שרשרת תיזמון בימקומה).

מה שיותר יקר בהונדה זה ביטוח מקיף.

ג'אז רכב אמין, מרווח (כמעט כמו המשפחתית), בגאז' סביר (יותר גדול מסיריון, יאריס וכו..)

הונדה ג'אז גם מאוד חיסכונית, גם ידנית וגם אוטומטית (יותר נכון להגיד עם גיר רציף).

יאריס תהיה יותר זולה לאחזקה אבל קשה מאוד למצוא יאריס במצב טוב והיא גם נסחרת מעל למחירון.

על סיריון אני ממליץ רק מהמודל 2006 (אחרי שינוי צורה).

אריכה: להלן מחירי הטיפולים של הונדה (תקלידי שנת מודל ולאחר מכן את הדגם):

http://www.aman.co.il/mehiron/searchtipul.aspx

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...