Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הנתיב לא של אבא שלך!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כמו שניתן להבין אני חוזר מנסיעה(כמו פעמים רבות)

ונוהג לי להנאתי לביתי על גבי כביש 40.

הנסיעה הזו הייתה אמורה להימשך כ20 דקות במהירות ממוצעת

של כ100-110 קמ"ש. אך כמובן שנסיעה זו ארכה כ-35 דקות

מסיבה שלא נראתה לעין.

מסתבר כמו הרבה פעמים שאיזה מיקרוב/פוסטמה ושות' החליט/ה לנהוג

בנתיב השמאלי,כאשר בימני יש רכב אחר,במהירות של אותו הרכב בנתיב הימני.

כמובן שהבהובי באורות,הציפצופים,הצעקות והקללות(צודקים כאן אני לא הייתי בסדר)

לא הועילו בגרוש,הפיוזים נשרפו לעבדכם הנאמן,וכמובן כאשר הרכב מצד ימין( :!: )

החליט לפנות דרך,למרות איטיותו נפתרה הבעיה בצעקת "הנתיב השמאלי לא של אבא שלך!" ושאגת מנוע קלה(יש לי 205GR :oops: ).

גם במקרה זה כמו בשאר המיקרים בהם ראיתי דבר זה, הפוסטמה ברכב שנסע

בנתיב השמאלי לא הבינה במה מדובר(כן בטח :evil::evil::evil: ).

בקיצור אני ממש בקריז,ורק עכשיו אחרי שהחלטתי שנמאס לי ואני רוצה להקים קול צעקה

(או כתיבה במקרה שלי) נרגעתי קצת.

:?: זה רק אני או שאף אחד מהמטומטמים האילו לא יודע כמה עצבני הוא הופך את הנהג מאחוריו? :?:

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

פורסם

אצלי היה עוד יותר גרוע :!:

הפוסטמה נסע ממש באמצא הכביש

במהירות 60 כאשר הכביש הוא של 70

אין אפשרות לעקוף אותה לא מימין ולא משמאל

ושיירה ענקית של מכוניות מצפצפת, אבל אפוסטמה לא מבינה היבהוב

וגם לא צופר ונוסעת ממש על הקוו באמצא של הכביש :mad:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

נ.ב

מזלה שאף אחד לא יצא מהאוטו באיזה רמזור

כי היו שם לפחות איזה 20-30 מכוניות מאחורה עם נהגים

עצבניים לא פחות ממני.

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

זה זן שם אנשים שחושבים שהם נוהגים אבל הראש במקום אחר... אני לא מאמין אפילו שהנהג\ה שם לב שאתה עוקף אותו... :mad:

המשך יום נעים!

פורסם

האנשם האלה שבאים אליך במהירות מאחורה בשביל לא להפריע להם אתה מפנה להם את הדרך ועובר מאחורי איזה מזדחל ימין ואז כהם מגיעים למהירות שלך ונמצאים במקום שהם בטוחים שלא תחזור להם לשמאלי פשוט מפסיקים להאיץ ממש עקיפה בסלואו מושן.

והמשאיות שעוקפות משאיות?

או שבדו נתיבי גם הימני וגם השמאלי שומרים בדיוק על אותה מהירות מרמזור לרמזור.

אאאאאאאאאאאאאאאא

פורסם
האנשם

וגם צ'ומפי?

(מישהו כאן זוכר מי זה אנשם וצ'ומפי?)

אתמול נסענו לירושלים לאכול ובדרך חזור נתקענו בירידות מאחורי טרנזיט שנראה עמוס בחמישים מתאבדים שיעים פוטנציאליים כולל ציוד וחגור נפץ מלא.

הנהג,שנראה נחוש להפליא להביא את מיטענו (והמיטען שהם בטח חגרו...) לתל אביב הומת האדם והמקומות הציבוריים,לא היסס להשתמש בכל תכסיס אפשרי ע"מ להביא את הטרנזיט למהירויות של כמעט אובדן אחיזה... (55 קמ"ש) וכל זה בגלל שאותתו לו מאחור שיש מכוניות שיכולות ליסוע מעל חמישים (אבל לא הרבה יותר מזה..... :lol: )

לזכות נהג הטרנזיט ייאמר שברגע שהוא קלט שמישהי מאחוריו מאותתת לו בנימוס במשך 10 דקות שיזוז,התגובה הטיבעית שלו היתה להאיץ (בירידות!! טרנזיט!!) .

עזבו באנג'י...מי שרוצה לראות פחד מהו,שינסה ליסוע מאחורי טרנזיט משנות התישעים המוקדמות-ללא בלמים וצמיגים בירידות של ירושלים בשעה 12 בלילה...

מיסוך העשן שהמנוע העתיק פולט בכל רגע נתון הזכיר פיתוחים של תע"ר להגנה על טנקים בשדה קרב....

זויות הגילגול שהדבר הזה מגיע מזכירות את הדגמים המוקדמים של הדה שבו....

ד"א...קטע מצחיק.יש לי חבר (שקוראים לו ביניימין,אבל אני קורא לו בני) שבעוונותיו הרבים נולד למשפחה שמחזיקה ברשותה את "נתיבי איילון" .הבחור מורעל פולקסוואגן ומשפר כל מה שנופל לו ביד.

פעם נסענו למפגש בראשון וברמזורים של אחד המחלפים,מישהו שעקב אחרינו צעק לנו "מה אתם נוסעים כ"כ מהר?!?!? האיילון של אבא שלכם?" חודשים אחרי זה עוד צחקנו על הסוריאליזם....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
שלום לכולם כמו שניתן להבין אני חוזר מנסיעה(כמו פעמים רבות)

ונוהג לי להנאתי לביתי על גבי כביש 40.

הנסיעה הזו הייתה אמורה להימשך כ20 דקות במהירות ממוצעת

של כ100-110 קמ"ש. אך כמובן שנסיעה זו ארכה כ-35 דקות

מסיבה שלא נראתה לעין.

מסתבר כמו הרבה פעמים שאיזה מיקרוב/פוסטמה ושות' החליט/ה לנהוג

בנתיב השמאלי,כאשר בימני יש רכב אחר,במהירות של אותו הרכב בנתיב הימני.

כמובן שהבהובי באורות,הציפצופים,הצעקות והקללות(צודקים כאן אני לא הייתי בסדר)

לא הועילו בגרוש,הפיוזים נשרפו לעבדכם הנאמן,וכמובן כאשר הרכב מצד ימין( :!: )

החליט לפנות דרך,למרות איטיותו נפתרה הבעיה בצעקת "הנתיב השמאלי לא של אבא שלך!" ושאגת מנוע קלה(יש לי 205GR :oops: ).

גם במקרה זה כמו בשאר המיקרים בהם ראיתי דבר זה, הפוסטמה ברכב שנסע

בנתיב השמאלי לא הבינה במה מדובר(כן בטח :evil::evil::evil: ).

בקיצור אני ממש בקריז,ורק עכשיו אחרי שהחלטתי שנמאס לי ואני רוצה להקים קול צעקה

(או כתיבה במקרה שלי) נרגעתי קצת.

:?: זה רק אני או שאף אחד מהמטומטמים האילו לא יודע כמה עצבני הוא הופך את הנהג מאחוריו? :?:

טוב ...

אז כשזה קורה לי למשך זמן רב ( והרכב לא מתייחס להבהובים או לצפירות שלי או לשום דבר אחר ....

אז כשיוצא לי לעקוף אותו באיזשהי דרך -מימין או משמאל .. ואם הכביש לפניו פניו והוא גם לא התייחס אליי .. אני מסיים את העקיפה בצורה כזו שאני כאילו עושה שמינייה לפניו ( כאילו אני חותך לפניו בדיוק ) ... ------

אני יודע שזה לא בסדר והכל .. אבל בזה אני קצת מפרק את הכעס שלי ועצבים שלי !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
טוב ...

אז כשזה קורה לי למשך זמן רב ( והרכב לא מתייחס להבהובים או לצפירות שלי או לשום דבר אחר ....

אז כשיוצא לי לעקוף אותו באיזשהי דרך -מימין או משמאל .. ואם הכביש לפניו פניו והוא גם לא התייחס אליי .. אני מסיים את העקיפה בצורה כזו שאני כאילו עושה שמינייה לפניו ( כאילו אני חותך לפניו בדיוק ) ... ------

ג-ב-ר!! :p

על הכביש אסור להוציא עצבים. נקודה.

רק לפני כמה ימים הייתה לי התקלות עם ערס בגולף כסופה, והנה שוב אתמול, נסעתי עם חברים בהרצליה והוא נסע לימיננו עם כמויות ג'ל אדירות בשיער וחברה בלונדינית (שהחימצון כנראה שרף לה יותר מדי תאים במוח). חבר שלי הציץ לכיוונם לחצי שניה, הערס קלט ומיד משך שמאלה בניסיון להראות לנו מי הגבר, תוך כדי קללות נמרצות. מסתבר שהוא כנראה חשב שאנחנו מסתכלים על חברה שלו...

הבעיה היא שיש יותר מדי כאלו על הכבישים, וכולם מחפשים לפרוק את התיסכולים שלהם על נהגים תמימים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טוב ...

רק לפני כמה ימים הייתה לי התקלות עם ערס בגולף כסופה, והנה שוב אתמול, נסעתי עם חברים בהרצליה והוא נסע לימיננו עם כמויות ג'ל אדירות בשיער וחברה בלונדינית (שהחימצון כנראה שרף לה יותר מדי תאים במוח). חבר שלי הציץ לכיוונם לחצי שניה, הערס קלט ומיד משך שמאלה בניסיון להראות לנו מי הגבר, תוך כדי קללות נמרצות. מסתבר שהוא כנראה חשב שאנחנו מסתכלים על חברה שלו...

הבעיה היא שיש יותר מדי כאלו על הכבישים, וכולם מחפשים לפרוק את התיסכולים שלהם על נהגים תמימים...

רוני

ההדגש שלי היה על

אני יודע שזה לא בסדר והכל .. אבל בזה אני קצת מפרק את הכעס שלי ועצבים שלי

ואני עדיין אומר שזה לא בסדר ולא נכון ... ואבל מקרה של הסתבכות עם ערסים שרק רוצים מריבות .. אז בוא לתפוס אותי :wink: כי בדרך כלל אחרי מצב זה אני נוסע מהר מאוד ( מעצבים --- שאני יודע שגם עכשיו תגיד לי שזה לא נכון להוציא אותן על הכביש ) אבל אני לא מסכן אנשים .. אלא רק עושה דברים שאני יודע שאני יכול לעשות ( תקופת ההתפרעות הבלתי פוסקת נגמרה אצלי --- לפחות לא על הכביש :wink: ) ...

נו בסופו של דבר אני יודע שזה מעשה שגויי .. ושזה לא בסדר לעשות את זה .. אבל לפחות אני מקבל סיפוק :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
טוב ...

רוני

ההדגש שלי היה על

אני יודע שזה לא בסדר והכל .. אבל בזה אני קצת מפרק את הכעס שלי ועצבים שלי

ואני עדיין אומר שזה לא בסדר ולא נכון ... ואבל מקרה של הסתבכות עם ערסים שרק רוצים מריבות .. אז בוא לתפוס אותי :wink: כי בדרך כלל אחרי מצב זה אני נוסע מהר מאוד ( מעצבים --- שאני יודע שגם עכשיו תגיד לי שזה לא נכון להוציא אותן על הכביש ) אבל אני לא מסכן אנשים .. אלא רק עושה דברים שאני יודע שאני יכול לעשות ( תקופת ההתפרעות הבלתי פוסקת נגמרה אצלי --- לפחות לא על הכביש :wink: ) ...

נו בסופו של דבר אני יודע שזה מעשה שגויי .. ושזה לא בסדר לעשות את זה .. אבל לפחות אני מקבל סיפוק :wink:

שמע אחי ,זה ממש ממש לא בסדר להוציא עצבים על הכביש

אני מודה שגם אני מתנהג כמוך לפעמים,ולדעתי כל המצתדקים

שלא עושים את זה פשוט מפחדים להודות בכך!(אתה יודע כמו סמים כולם משתמשים אף אחד לא מודה :wink: )

בכל מקרה אנשים כאלה פשוט צריך ליצור להם נתיב חדש...(כבר עולים לי כמה רעיונות לשמות :twisted: )

בכל מקרה מה שניסיתי להגיד זה שבאמת אסור להוציא עצבים על הכביש וזה ממש מצער אותי

שאני עושה את זה לפעמים.

פשוט חבל על המאמץ

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

פורסם

לחבר שלי יש בג'יפ שלו (לאדה ניבה, רכב של מג"דים אלבנים) מערכת כריזה צ'יקמוקית מהבעלים הקודם. סתם קופסה קטנה שמתחברת לרמקול בתוך תא המנוע, ומאפשרת להשמיע מיני ציוצים וצפירות וכן לכרוז ברמקול.

הוא לא משתמש במכשיר (אין לו מיקרופון...) אבל מעניין איך זה להתחבא בנתיב הימני ולכרוז בהחבא לנהג הסורר "טרנזיט לבן! עבור לנתיב הימני!" במבטא שוטרי בולט...

פורסם

ואז אני תמיד שואל את עצמי: מי נתן לה (לרוב זה נשים או סבאים זקנים) רשיון ! כאילו דה ! לא שמעתם אף פעם על החוק של הצמדות לימין ?! באירופה זה כלל ראשון ! מי שנוסע מהר: נוסע בשמאלי, ולאט נוסע בימני ! אבבבבבבל, לידיעתכם: בארה"ב אין חוק כזה. אז גם מי שנוסע לאט נוסע בשמאל.... :mad:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
לחבר שלי יש בג'יפ שלו (לאדה ניבה, רכב של מג"דים אלבנים) מערכת כריזה צ'יקמוקית מהבעלים הקודם. סתם קופסה קטנה שמתחברת לרמקול בתוך תא המנוע, ומאפשרת להשמיע מיני ציוצים וצפירות וכן לכרוז ברמקול.

הוא לא משתמש במכשיר (אין לו מיקרופון...) אבל מעניין איך זה להתחבא בנתיב הימני ולכרוז בהחבא לנהג הסורר "טרנזיט לבן! עבור לנתיב הימני!" במבטא שוטרי בולט...

יש לי חבר אם משהו דומה....רק שיש לו 320 מושחרת כולה,ויבוא אישי כך שהמספר בסוף 00 יש כול מיני קטעים כשחותחים אותנו ולא נותנים זכות קדמיה בכיכר :lol:

פורסם
ואז אני תמיד שואל את עצמי: מי נתן לה :mad:

אני.

צחוק צחוק,זו תופעה מעצבנת.

פעם נסעתי להורים שלי ואיזה בן אלף לא זז לי מהנתיב כמעט 5 דק' מתוך פרנציפ.ואז ראיתי במראה קארינה עם 00...

אז זזתי בנימוס הצידה.הדביל חשב שויתרתי-ואז השוטר,שנסע 140 התיישב עליו.האידיוט שסירב לחזור לימין חשב שיושב עליו עוד ,טייס" והחליט ללמד גם את "הטייס בקארינה" לקח -ונתן בלימת פתע.

ואז השוטר שם כובע והדליק סירנה.

לא נשארתי לראות מה קרה... רק ציפצפתי כשעברתי אותם....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לא נשארתי לראות מה קרה... רק ציפצפתי כשעברתי אותם....

השוטר היה יכול גם לעצור אותך על זה :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...