Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמעתי שזה מומלץ כיוון שזה מנקה מעט את הזיהום מהגומי, ומקצר את תהליך היבלות בצמיג וההתבלות שלו.

לא יודע אם זה נכון, אבל כל שבוע אני מנקה את הרכב, אז במילא זה מתבצע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני הייתי סומך על הכלבים...:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף שתשקיע את המאמץ בחילוץ אבנים קטנות שנתפסות בחריצים של הצמיג שגורמים לסדקים וקרעים קטנים בצמיג וגם רעש בנסיעה.

אכן מומלץ לבצע ניקוי שבועי גם לצמיגים אבל, להתחיל להתיז מים באופן יזום כול יום על הצמיג לא יזיק, לא נראה שזה מה שיאריך את חיי הצמיג מ-4 שנים ל-5 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא חושב שהתזת מים תעזור במשהו.

אני פעם בחודש-חודשיים מרסס על דופן הצמיגים ספריי של ARMORALL שומר על הצמיג ממש חדש.

למרות שהצמיגים אצלי חדשים יחסית.

פורסם

זה נכון לגבי משאיות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כן, זה נכון, אבל אתה חייב לעשות זאת כשפניך לכיוון עיר הקודש.

אם הינך מוסלמי - עם הפנים למכה.

אם הינך נוצרי - עם הפנים לבית לחם.

אם הינך הינדי - עם הפנים לכיוון הרפת הקרובה.

אם הנך אתאיסט - מספיק לעשות מה שציינו קודמי - לזרות מלח על הצמיגים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
כן, זה נכון, אבל אתה חייב לעשות זאת כשפניך לכיוון עיר הקודש.

אם הינך מוסלמי - עם הפנים למכה.

אם הינך נוצרי - עם הפנים לבית לחם.

אם הינך הינדי - עם הפנים לכיוון הרפת הקרובה.

אם הנך אתאיסט - מספיק לעשות מה שציינו קודמי - לזרות מלח על הצמיגים.

ואם אני דרוזי ? (אני לא :wink:)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה שאומרים "הצמיג יבש" לא מתכוונים שצריך להשקות אותו יום יום. :lol:

מים לא יועילו לגומי להתחדש.

הצמיג יבש בגלל שעבר זמן מאז יצורו והגומי מתקשה, מקבל חריצים ואט אט מאבד מגמישותו ומתפקודו.

בשלב מתקדם הצמיג עלול להתפוצץ תוך כדי נסיעה.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

אז לכיוון סאג'ור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...