Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה איתך, אני זורה מלח כל בוקר על ארבעת הצמיגים שלי. ככה אני אוהב.

;)

אם תלך בדרכו של האחד, אל תתיז מים על הצמיגים. למה? כי המים ישטפו את המלח!!! :idea:

אם תחפוץ בעצתי, אמליץ לך בחום להתיז על צמיגי רכבך המשובחים לא מי ברז, לא מי צדיקים ולא מים מינרלים. מים לבדם אם יותזו על אלה הצמיגים ואתה חלילה תיאלץ להשתמש ברכב בטרם יבשו, עלולים לסכן אותך ואת הנוסעים עימך בסכנת החלקה חמורה.

למען בטיחותך, הקפד להתיז על הצמיגים רק משקאות ממותקים, החל במיץ ממותק, מיצי פירות הדר ופירות טרופיים וכלה במשקאות מוגזים כגון קוקה קולה, RC קולה ופפסי קולה.

לא רק שמשקאות אלה ירעננו את צמיגיך, הם גם יזינו את גומי הצמיגים ויחדשו אותו. :idea:

המיצים הטבעיים - יזינו ויעשירו את הגומי בויטמינים ומינרלים :idea:

כל השאר - מכילים גם צבעי מאכל העשויים גומי ועופרת ויעזרו לצמיגיך להאריך ימים. :idea:

והכי חשוב, המתוק יישאר על הצמיגים לאורך זמן.

לא רק שכל עלמות החן אשר יחזו בך נוהג ברכב עם הצמיגים המתוקים תאמרנה "אחח.. איזה מותק של בחור". :oops: אתה תוכל להרשים אותן ולכבוש את ליבן ע"י ביצוע מגוון רחב של פעלולי נהיגה וביצועים שלא ייאמנו. 8)

הכיצד? המתוק הדביק אשר יישאר על הצמיגים, ישפר את אחיזת הכביש של רכבך עשרות מונים..

לא מאמינים? :?

נסו בעצמכם :twisted:

:hihi:

פורסם

אני הייתי דואג להחלפת מסנן בית האזניים לפני התזת המים, כך תשתפר זרימת האויר דרך האזניים וסינון השטויות יהיה טוב יותר.

בריאות לכולם!

פורסם

הרטבת הצמיגים במים אכן ישמרו על הצמיגים לזמן רב יותר. אבל אם עושים אז עד הסוף!

פרק פעם בשבוע את הגלגלים מהרכב ותעלה אותם הביתה, עם שתי כפות לסלט קלף את הצמיגים מהחישוקים וטבול באמבטיה עם קצת קצף אמבט מבקבוקון שלקחת משהותך בקלאב האחרון בטורקיה.

2 שעות טבילה ועירבוב נגד כוון השעון והצמיג יצא כמו חדש.

עם המייבש פנוי השתמש בו ואם לא תלה לייבוש במקום מוצל וקריר. לאחר היבוש פזר בנדיבות טלק, קרם לחות וצפה במגבת חמה לשעתיים.

עם הצמיגים במצב יבש, 30 דקות בתוך סאונה יחזירו לגומי הצמיג את נעוריו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...