Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב מיני וואן 7 מקומות שיוכל לשרת בנוחות משפחה של חמש נפשות ושלושה כסאות תינוק / בוסטרים.

היום יש ברשותי סובארו לאגסי מעולה, רק שלא ניתן יהיה להכניס בו כיסא תינוק נוסף על השניים שכבר קיימים. חשוב לקחת בחשבון שמשפחה עם ילדים קטנים נוהגת בד"כ להסתובב עם לא מעט תיקים ולכן ישנה חשיבות גם תא מטען נורמלי.

בימים האחרונים גלשתי הרבה באינטרנט והבנתי שהדגמים הפופולארים לצרכים שאני מבקש הם: שאטל, קרניבל, טרג'ט או מזדה MPV.

הבעיה היא שאני ממש לא יודע מה ההבדלים בין מנוע בנזין למנוע דיזל מבחינת הוצאות תחזוקה, אגרות, טיפולים, צריכת דלק אמינות וכיו"ב. התשובות שמצאתי באינטרנט נורא כלליות ולא מפורטות (או ישנות בהתחשב בשינויים האחרונים במחירי הדלק) ומיועדות בד"כ לאנשים שהתעניינו בנושא בעבר.

חשוב לציין שכמו כולם החסכוניות חשובה לי ולכן אני נוטה לפסול את ה-MPV שהשמועות לגביה הם שהיא צרכנית נוראית של דלק.

דבר נוסף הוא שאני חסיד של רכבים יפנים / קוראנים שהוכיחו עפ"י רב אמינות ואין לי כוונה להכנס להרפתקאות עם רכבים שהוכחו בישראל כלא אמינים כדוגמאת הצרפתיות למינהן.

התקציב שלי הוא עד 65,000 ש"ח.

אשמח לסיוע.

קובי.

פורסם

שלום וברכה.

משפחה של 5 נפשות לא חייבת רכב עם 7 מקומות ישיבה.

אבל,בגלל שפסלת מיניוואנים צרפתיים (סניק, קסרה פיקאסו) שאפשר בלי בעיה להתקין 3 כיסאות בטיחות במושב האחורי ,

נשארת עם מיניוואנים גדולים ותקציב לא גדול.

אני ממליץ לך (אם אתה נוסע הרבה) ללכת על יונדאי טארז'ט דיזל 2000 סמ"ק מודל 2001 בגלל מרחב פנים ואמינות .

עכשיו מה שנשאר לך -זה למצוא אחד שמור.

לקיה קרניבל בטיחות ירודה, לשאטל, לדעתי, לא תוכל להכניס את 3 הכיסאות בשורה השניה (בדיוק כמו במיצובישי ספייס וואגן או קיה ג'ויס\ קארנס) וזה עלול לפגוע בנוחות (צימצום של הבגאז').

טסט שנתי לרכב דיזל עכשיו יותר יקר ב +\- 400 ש"ח, הביטוחים לא יותר יקרים, אפשר למצוא סולר במחירים כמו של בנזין אבל צריכת סולר יותר טובה ב 30-40% מאשר צריכת בנזין, הטיפולים אולי קצת יותר יקרים.

הבעיה הגדולה היא למצוא רכב דיזל שלא עבר המון קילומטרים כי בעבר לא היה משתלם לנסוע בדיזל פחות מ30-25 אלף ק"מ בגלל טסט שנתי שהיה הרבה יותר יקר (בערך 2500 ש"ח יותר).

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
, לשאטל, לדעתי, לא תוכל להכניס את 3 הכיסאות בשורה השניה (בדיוק כמו במיצובישי ספייס וואגן או קיה ג'ויס\ קארנס)
ספייסוואגן מאכלס 3 כסאות תינוק בספסל האמצעי כמו גדול (וקרוב לוודאי שגם קיה joyce הכמעט זהה).

בזכות מרחק הסרנים הגדול שלו, הגלגלים האחוריים נמצאים בחלק האחורי של הרכב ולא מצמצמים את הספסל האחורי (האמצעי כשיש 3 שורות) כמו ברוב המכוניות.

אפשר לראות בתמונה המצורפת שהדלת האחורית גדולה מאד ולמרות זאת כמעט לא נוגעת בבית הגלגל.

800px-Mitsubishi_Space_Wagon.JPG

• תוכן חדש...