Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמה שאלות:

*האם על כל מפצל שאני שם (GND או +) אני צריך פיוז פנימי עליו או חיצוני? על כל כבל שיוצא ממנו ישנו קבל שבתוכו קיים פיוז.

*מהם מגברי CLASS X?

תודה לעונים.

פורסם

מגבר קלאס X זה בעצם מגבר קלאס D לכל דבר, רק עם שליטה דיגטלית על ספק הכח.

מה שאמור להיות ההבדל הוא ביעילות המגבר.

בפועל זה לא ממש נפוץ ואם כבר קיים במגברים די בינוניים כמו MA-AUDIO,VISONIC וכו'.

לגבי השאלה של המפצלים והפיוזים, לא ברורה השאלה.

מה זה עליו? עליו = על הכבל או עליו = על המפצל??

under construction..

פורסם

מדובר במגבר איכותי ובכמה רמות מעל למגברים שציינת,האם השליטה היא על ידי המשתמש או על ידי המכשיר עצמו?

בקשר להתקנה, הפיוז נמצא על הקבל.

ואם החיבור למגבר אחד הוא ללא קבל צריך פיוז במפצל? או פיוז בין המפצל למגבר עצמו?

תודה.

פורסם

1. קיימים גם מגברי קלאס X בחברות אחרות, אך רוב המגברים הללו בשוק הם בד"כ בחברות בינוניות.

בכל אופן, אין שליטה ע"י המשתמש זה במגבר עצמו.

גם כל חברה מתייחסת לזה אחרת, יש כאלו שטוענים שמגבר קלאס X זה מגבר בעל ספק מתח מיוצב כמו JL500/0 או מגברי פיניקס גולד קסנון כי בגדול החלוקה לקלאסים של מגברים היא או קלאס A, קלאס A\B וקלאס D.

כל שאר הסופויות זה בעקבות שינויים קלים כמו מעבד של טריפאט (TRYPAT) ואז החברות קוראות למגבר קלאס T, למרות שהוא עדיין ישוייך לקטגוריית קלאס D כלומר מגבר דיגיטלי.

2. הפיוז לא נועד למגבר, בשביל זה יש לכל מגבר פיוז עצמאי, הפיוז נועד להגן על הכבל מפני עומס יתר ממה שהוא מסוגל לשאת.

אם פיצלת מ4G ל 8G או אם פיצלת מ0G ל4G חובה לשים בין המפצל או על המפצל עצמו(אם מדובר על מפצל בעל פיוזים) פיוז בערך מתאים שיגן על הכבל הקטן יותר.

under construction..

פורסם

תודה על ההסבר המפורט,

אם אני מפצל נגיד מ2 גייג' ל4 גייג',אני צריך לשים פיוז לפי ערך הכבל 2 או 4 גייג'?

שוב תודה על העזרה.

פורסם

אתה צריך להתקין פיוז על הכבל 2G שמגיע מהמצבר בערך הרצוי לשמור על כבל 2G, ובנוסף לאחר הפיצול אתה מתקין פיוז על כל אחד מכבלי ה4G בערך המתאים לשמור עליהם.

בד"כ פיוז של 120-150 מספיק ל2G (כתלות באורך הכבל, ובהגברה), ועל כבל של 4G, רצוי פיוזים בערך של 70-80אמפר.

כל הרעיון הוא פשוט להגן על הכבל מפני התחממות(תוצר לוואי של אמפרז' גבוה) וכך בעצם אתה שומר עליו מפני התלקחות.

under construction..

• תוכן חדש...