Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50 אלף ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב עד 50 אלף ממגרש. הדרישות העיקריות: אמינות וחסכון בדלק.

יש לי כמה שאלות:

1. באיזה מגרשים הכי כדאי לי לחפש? אני צריך שמות, וכתובת גם תעזור(אני לא אלך למגרש "פרטי", רק לסוכנויות גדולות). רצוי באזור המרכז, אבל לא אכפת לי להרחיק.

2. האם יש אופציה להכנס לרשימת המתנה שיודיעו לי מתי שמגיע אוטו לפי דרישותי? (האם כדאי?)

3. הבנתי שלא כדאי להתקרב למגרשים בנתניה. האם זה נכון גם למגרשים של חברות מוכרות? כמו אוטוסנטר, אוויס...

פורסם

לא כדאי להתקרב למגרשים תעשה חיפוש בפורום ותמצא אין ספור סיפורים על רמאויות.

כדאי לחפש רכב מיד פרטית עם הסטוריית טיפולים

פורסם

אני מודע לזה. ולכן ציינתי בהודעה שאני לא מתכוון ללכת למגרש של סוחר "פרטי", אלא רק למגרשים גדולים ומוכרים של חברות ליסינג או יבואניות.

פורסם
כתובת של מגרש מצויין:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php

+1

לאחרונה גוברת התופעה של אנשים שמתייאשים מחיפוש רכב פרטי בטענה שחיפשו יומיים ועדיין אין ברשותם רכב. ישר הולכים לליסינג, מגרשים וכד'. אחרי זה נפתחים שרשורים, "קניתי רכב ב-80,000 ונאלצתי להשקיע בו בתיקונים עוד 3,000, מה לעשות, הרכב לא מספק לי את הזכויות שמגיעות לי ומסרב לנסוע".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מודע לזה. ולכן ציינתי בהודעה שאני לא מתכוון ללכת למגרש של סוחר "פרטי", אלא רק למגרשים גדולים ומוכרים של חברות ליסינג או יבואניות.

קח בחשבון שהרבה הבדל אין

ישנם מגרשים שהתחושה הראשונית היא שהם יותר אמינים,אבל זה לא ממש ככה

כשכל הרעיון הוא לקנות בזול ולמכור כמה שיותר ביוקר אי אפשר לדבר עם אמינות המגרש אלא רק על כל מיני קומבינות.

אין למגרש אפשרות להתקיים אם הוא לא קונה רכב פחות מהמחירון ומוכר כמה שיותר קרוב למחירון

מכאן הדבר הכי נכון לעשות זה לחפש רכב מיד פרטית עם הסטורייה ורצף טיפולים למרות שגם בידיים פרטיות יכולות להיות רמאויות,עדיין כשאתה הולך לגרש אתה באמת צריך להבין בתחום ולבדוק ולהיזהר פי כמה

ממליץ לך שתקרא כמה שרשורים לגבי אנשים שנפגעו,יש אפילו דביק בראש הפורום

• תוכן חדש...