Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון טלויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה חודשים שהטלויזיה בחדר שלי מגמגמת: אם זה כיבוי של הטלויזיה בפתאומיות או התכווצות של המסך סתם ככה

יש לציין שאחרי שאני נותן לה כמה מכות היא חוזרת ומשדרת רגיל עד הפעם הבאה , אבל לאחרונה גם זה לא עוזר תמיד ולי הבעיה לא נראת רצינית במיוחד אלא סתם בעיה של מגעים רופפים .

למשהו יש הצעות ?? הטלויזיה היא לנקו 29 אינצ'

האם בכלל כדאי לתקן אותה ועד איזה מחיר??

פורסם

לפעמים התקלה יכולה להיות באיזה קבל פשוט, אני הייתי שם אותה אצל טכנאי ואומר לו לבדוק אותה ולתת לך חוות דעת, ובהתאם לכך תדע אם שווה.

אם נאמר שאתה צריך 29 חדשה שהיא LCD אז יש לך הוצאה של כמה אלפים טובים למשהו איכותי

כך שאם לא בא לך לקנות משהו חדש הייתי מתקן עד סכום של 500+-.

עריכה: גם לי הייתה בעיה כזאת בטלויזיה של סניו וחלפתי לבד חלק שעלה 10 שקלים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יותר פשוט לקנות אחת אחרת יד שניה, במצב היום אפשר לקנות סוני טריניטרון שטוחה ב500 שקל ביד 2 , ואפילו בפחות.

אם היית מפרסם לפני שבוע, הייתי נותן לך את הטלויזיה שלי שהונחה ברחוב לאחר שהתייאשתי מלנסות למכור אותה.

טלויזיה מצויינת של TELFUNKEN שהוחלפה בפלזמה 42.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התיקון אמור להיות דיי פשוט (בסבירות גבוהה הלחמות שנשברו). אתה צריך למצוא טכנאי שיתקן אותה עבורך בלי להחליף עוד כמה חלקים לא נחוצים על הדרך.

פורסם

מכיוון שממש במקרה יצא לי לפתור בעיה כזאת (לקח לי זמן להזכר בזה)

צריך לפתוח את הטלויזיה, ולנקות את המגעים בין לוח האם לכרטיסים העומדים בתוכו.

זאת התקלה היחידה שאני מכיר שמכות פותרות (המכות גם הורסות בסופו של דבר).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...