Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

פתאום נכנס לי ג'וק חדש לראש, והחלטתי שבא לי להתחדש במערכת קולנוע ביתי חדשה.

טלויזיה יש, פלאזמה 42 אינץ', אין לי רסיבר, אלא DVD רגיל,ולטלויזיה מחוברים ישירות רמקולים של JBL.

הסאונד כצפוי, לא מלהיב, אין את הפאנצ'יות המבוקשת בצלילים הנמוכים,ואין סאונד איכותי בצלילים הגבוהים, שומעים בדיוק כמו שהיו שומעים מרמקולים מקוריים של טלויזיה.

במקום ללכת ולהשקיע ברסיבר חדש וסט רמקולים חדש, עלה לי לראש לקנות מערכת LIFESTYLE של BOSS, שמשלבת בעצם יחידה מרכזית חכמה עם טיונר רדיו,DVD,ובחלק מהדגמים גם יכולת אחסנה בזכרון של דיסקים שלמים, וכמובן את הרמקולים.

אני מכיר את BOSS כאחלה חברת רמקולים,אבל לא יצא לי להתנסות מקרוב עם מערכות ה-LS שלהם,ואני מעוניין לשמוע חוות דעת ממי שיש לו או שהתנסה.

אני לא מחפש משהו שיישבור לי קירות וינפץ זגוגיות,אלא מחפש משהו שמצד אחד ישלב אלגנטיות (זה יש ל-BOSS בטונות) ומצד שני ישלב סאונד איכותי גם למוזיקה וגם לסרטים.

חשוב לי שהסאונד יהיה פאנצ'י כשצריך (למשל סרטי פעולה) ושגם את הצלילים הגבוהים ישמעו כמו שצריך (למשל התנפצות של זכוכית\קולות ירי וכדומה).

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמעתי שתי סטים של LS של BOSE (כמו שנכתב) , הם נראים לא רע , נכון.

בזה נגמרו לי המחמאות.

הם לא יותר מרמקולים מגודלים של לוג'יטק מהמחשב שלי.

ואני לא מגזים.

לסרטים עוד מילא , אבל ברגע שתפעיל אפילו טיפת מוסיקה - אתה תרצה לבכות.

שמעתי את הV20 ואת הV18 , חוץ מזה שזה הכל באחד , באמת - אין טעם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה על התיקון, אכן הכוונה היתה ל-BOSE.

יצא לי לשמוע רק את הסטים היותר גבוהים שלהם, ה-48, והתרשמתי לטובה, אבל אני כרגע שוקל לקנות את הסט של -28 ואני לא ממש יודע אם ללכת על זה או לא.

אציין שאני באמת לא מחפש סאונד בעוצמה שתשבור קירות,אלא שישמע טוב,מה גם שהחלל שלי לא גדול במיוחד.

פורסם

אחרי בדיקה נוספת עלה לדיון סט נוסף,זול יותר,אבל לטעמי אפילו יותר מתקדם מזה של BOSE, אני מדבר על סט של SONY מדגם DAV-DZ820KW,וההבדל העיקרי בינו לבין זה של BOSE הוא שהיחידה הראשית יותר מתקדמת ומשוכללת.

יש למישהו רשמים אודות הדגם הזה ?

עידן

פורסם

התייעצות עם אחרים לגבי מערכות סאונד אינה רלוונטית - מה שחשוב הוא איך המערכת נשמעת לך. לך לאולמות תצוגה עם הדיסקים/סרטים האהובים עליך - ותתרשם.

ככלל, מערכות לייף-סטייל (לאו דווקא של בוס) - כשמן כן הן - מערכות שמקריבות בצורה זו או אחרת את חוויית השמיעה לטובת העיצוב. בצפייה בסרטים זה פחות קריטי - אבל למוסיקה עדיפים רמקולים רצפתיים.

שוב, יש כאלה שלא ירגישו (או שירגישו במידה מועטה) בהבדל - זה די אינדיוודואלי, ולכן מה שחשוב הוא איך המערכת נשמעת לך.

אביעד

פורסם

ההתלבטות נגמרה,ההחלטה נפלה,והמערכת נרכשה.

לאחר שמיעה של מערכות מבית BOSE,PHILIPS,PIONEER,SONY,LG ו-SAMSUNG החלטתי ללכת על מערכת מבית SONY,המערכת גם היא בסגנון ה-LS של BOSE, משלבת DVD ומגבר פנימי בעוצמה של 1200W, רמקולים אחוריים (סראונד) אלחוטיים (אינפרא אדום) ועד כל מיני פיצ'רים נחמדים.

מבחינת השוואה, ה-BOSE מציגים סאונד לא רע,אבל המחיר שלהם יקר ומוגזם,מה גם שבסדרה שאני התעניינתי ה-DVD לא תומך אפילו ב-HDMI.

PIONEER נתנו סאונד יותר עמוק,אבל לטעמי לא היה חד מספיק,מה שכן,הם היחידים ברמת המחירים שלהם שהיו עם רמקולים מעץ ולא פלסטיק\מתכת.

PHILIPS ו-LG נתנו סאונד יחסית לא רע,יותר מכוון לסאונד חד,אבל צליל נעים לטעמי.

ה-SONY לקחו לבסוף בגלל יחידת DVD מתקדמת,וסאונד שיותר קלע לטעם שלי, פנצ'י וחד,כך שזו היתה החבילה הכי שלמה מבחינתי,והתוספת של רמקולים אחוריים אלחוטיים גם עשתה את שלה,כי אני שונא חוטים שמסתובבים מול העיניים.

• תוכן חדש...