Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 9-10K ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וצהרים טובים! חבר שלי מחפש רכב ידני בלבד,במחיר עד 9 אלף,עדיף פחות. הוא מאוד אוהב רכבים גרמניים מצאנו לו אודי 80 ידני,1600 לטענת בעל הרכב הוא לא נסע עליו הרבה בכלל והוחלפו לו בלמים לאחרונה.

הינה הרכב:http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=802650

האם הרכישה כדאית? הוא לא אוהב יפניות אך עדיף סובארו מאשר כלום,האם אפשר להמליץ לו על DL במקום האודי הנ"ל? בנוסף יש לציין שיש לו כסף לביטוח והכול כך שזה סכום נטו לרכב.

אך הוא רוצה רכב שלא יהיה מאוד יקר לאחזקה,האם יש מקומות טובים לטפל בהם באודי הנ"ל חוץ מצ'מפיין? מקום שבוא יתנו טיפול טוב ולא ישחטו כי זאה אאודי?

מה אתם ממליצים לרדת מגרמניות ולחפש איזה שהיא יפנית או שזה אפשרי להשאר עם גרמניה?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני גם אוהב את אודי 80. ככל שאני יודע, בדגם שאתה מדבר אליו יש מנוע 75 סוסים קרבורטור וגיר 4 הילוכים.

קצת לא סביר שלרכב היו 6 בעלים ונסעו רק 200K. אני מניח שאוטו היה אמור לעבור לפחות 300K.

לקנות רכב במחיר כזה וישאר כסף ליישור קו זה מעשה נכון. אבל תתקונן לזה שיהיו הרבה מאוד הוצעות, לפחות בהתחלה על תיקונים וכד'. אני מניח שתשקיע על הרכב ב"תשלומים" עוד כ-10K לפחות.

מעבר לזה, לפי דעתי מדובר ברכב שנעים לנסוע בו ויש תחושה מאוד סולידית.

יש מוסכים שהם לאו דווקא מורשי יבואן, אלא מוסכים כלליים טובים שמטפלים בכל סוגי רכבים. אני מכיר מוסך טוב מאוד בצפון. מדובר על מוסך נחמד עם 4 ליפטים וצוות מאוד מקצועי והוגן. במידה ואתה מעוניין בהמלצה על מוסך באיזור חיפה, צור קשר בפרטי.

אני מאוד מזדהה עם גישה של חבר שלך. אני מעדיף לרדת בשנתון אבל לקנות רכב סולידי ולהשקיע בו ככל שיידרש כדי להביא אותו למצב כמה שיותר טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברמת המחיר הזו, הני הייתי ממליץ לו דווקא על הסובארו, ישור הקו יהיה הרבה יותר סביר.

וגם יהיה הרבה יותר פשוט להחזיק ולטפל

פורסם

סובארו DL זו המלצה פרקטית מעולה, מכיוון שיש הרבה חלקים זמינים, החלקים לא יקרים והן גם זמינות בפירוקיות ל"קניבליזם".

מצד שני, אם חבר של easyrider0 מאוד אוהב גרמניות, אני מניח שיהיה לו קשה להסתדר עם DL מבחינה מנטאלית.

אז אם שיקולי פרקטיקה מנצחים, DL בחירה מעולה, אבל אם לא, אודי 80, אם ימצא אחת באמת שמורה, אני מניח שיצליח להחזיק אותה ויהיה לו נעים לנסוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...