Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממל"ז

אייל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני חודשיים בערך רכשתי את הבליינדר.

בעת ההרכבה אחד החיישנים שעדיין לא היה מורכב על פגוש הרכב זכה לפגישה צמודה עם הפירלי SP SPORT 2000 שלי...

לאחר הרכבת הבליינדר התברר שהוא קצת מזייף ולא ממש עובד כמו שצריך-לדעתי הוא הגיע פגום ואין קשר למקרה המצער....

הבליינדר פורק, הוחזר לקופסא ועד היום הוא נח לו שם מחכה שאני יעשה עם זה משהו....ונחשו מה?....כן...שוטר תפס אותי במהירות 118 במקום של 90 שבועיים אחרי הפירוק...באסה...לפחות הוא היה "נחמד" ונתן לי קנס של 270 במקום 750....

motorica.net

פורסם

מסכים דויד ,

לכן ביקשתי בזמנו להוריד פרופיל בנושא.כנראה שכבר מאוחר מדי ולפחות חלק מהשוטרים מודע.

בכל מקרה -רצוי לא לתת לשוטר סיבה לעצור אותך.

פורסם

סעו במהירות החוקית, פלוס מינוס עשרה קמ"ש....

זה ייימנע עוגמות נפש למיניהן....

אפשרות ב: אגד.... תאמינו לי, לאחרונה, נסיעה באגד מזרימה בגופי יותר אנדרלין מאשר כול נסיעה באוטו פרטי...לא רק שהנהגים טסים....אבל תמיד יש את הסכנה ש... :onfire:

פורסם

4. DIGICAM - למעשה ,אקדח לייזר קבוע המחובר למצלמת וידאו . אקזמפלר אחד ,על עמוד לבן , על גשר מורשה , לכיוון מזרח. לא ידוע אם עובד , אבל אני אישית מוריד שם ל-90 קמ"ש.

.

:wink: ).

לא נראה לי שמצלמה זו על גשר מורשה פעילה משום שיש שם לעיתים קרובות ניידת חמושה בממל"ז, לעיתים הניידת היא סוזוקי בלנו בצבע בורדו (מהשכרה) שכבר "סומנה" ע"י לא מעט חברי פורום ונראתה גם משוטטת ברחובות ת"א, סביר להניח שיש למשטרה יותר מאחת כזאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, גם מעבר בכיוון ההפוך לא מוציא ציוץ מהבל. לפי מה שהבנתי המכמונת לא עובדת באופן קבוע.

בכל מקרה - למה להסתכן? אני פשוט מאט שם.בד"כ גם ככה כולם מאיטים שם ומאלצים לרדת במהירות...

פורסם

שאני מאט שם, כל מי שעובד בפארק אפק מאט שם :mm_cool:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...