Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני סטודנט עם תקציב לרכב עד 50000 אני מחפש רכב אמין חסכוני (לא זולל דלק וללא ביטוח גבוה) אה כן ושנראה טוב ...הנסיון שלי ברכבים הוא 0 בהתחשב לזה שזה הרכב הראשון שלי..קראתי כמה מודעות בפורום אבל עשיין נשארתי בדילמה..אני מתלבט בין פיאט פונטו 2001-2003 או פגו 206 99-2001 מה יותר מומלץ???

האם הפונטו סוחבת בעחיות עם מזגן עם מנוע ה1300 שלה???

או שאתם בכלל ממליצים לי על רכב אחר???

(אגב חלק מהמשפחה המליצה על טויוטה יאריס,מאזדה323,יונדאי גטס...אבל האמת שהם לא מבינים בדיוק כמוני אלה ממה שהם שומעים))

אז מה אתם אומרים?

פורסם

אני חושב שבמחיר כזה יש מצב למצוא יאריס עם מנוע 1.3. כדאי לבדוק אופצייה הזאת - רכב מומלץ מאוד, אמין, חסכוני ושוק מעולה.

מעבר לזה, פונטו לפי דעתי עדיפה. ממליץ לך לעיין בפורום ולקרוא על הסגולות שלה. מה גם, פונטו יוצאת חדשה יותר בכמה שנים עבור התקציב.

באופן כללי, כמובן עדיף רכב שתקח שיהיה ידני, גם בגלל חיסכון בדלק וגם בגלל אמינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי מיטב הבנתי ולפי מה שאומרים, האוטומט של 206 לא משהו מבחינת אמינות.

יאריס לא מתאים לך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת שאני די לחוץ על הרכב...ויאריס טובה קשה למצוא באזורי (חיפה)...מצאתי איזה פגו 206 נראה לפי הבנתי הדלה בסדר גמור אבל יש לה סאן רוף מדגם OPEN AIR השאלה איך הוא מתקלקל??זה אמין כל העסר עם הסאן רוף???

אגב תודה לכל העונים אתם לאט לאט עוזרים לי להינעל על איזה רכב לקנות..:-)

פורסם

מגיע יום וסאנרוף מצריך שיפוץ. בד"כ מגלים את זה בחורף.

חבל אם אתה מחפש רכב רק באיזור שלך. רכבת מחיפה יכולה לקחת אותך להרבה מקומות מרוחקים. מעבר לזה, רכב שבא במקור מחיפה - העליות לא מוסיפות לו בריאות, בטח שלא לגיר.

קניית מכונית היא אומנות. איכות מכונית מאוד הרבה תלוייה מסבלנות. ככל שתהיה סבלני יותר, ככה סיכוי טוב יותר שתמצא את הרכב השמור והמתוחזק יותר, אפילו אם תדרש קצת לטייל בארץ. היתרון בארץ שלנו שהיא קטנה ובאותו יום אפשר להגיע כמעט לכל מקום ולחזור.

רוצה לקחת את הרכב הראשון שמזדמן? בחירה שלך. אבל לא חבל על הכסף?

פורסם

לנסוע כדי לקנות רכב זאת גישה לא נכונה. אתה נוסע כדי לבדוק רכב האם שווה לשקול אותו לקנייה.

במידה והגעת, בדקת את הרכב ומצב שלו מספק אותך ונגמרה לך הסבלנות - תתחדש!

המטרה לעשות רשימה של מכוניות ולבחור מהן את זה שבמצב הכי טוב.

אני מכיר מישהו שחיפש מכונית שלו מעל חצי שנה. אבל כשקנה, מצב שלה פשוט היה מדהים והוא תמיד מצליח למכור מעל מחירון ויש לו תורים של קונים. מאנשים כאלה צריך ללמוד.

פורסם

אני רק יכול להגיד לגבי גטס אוטומט שהוא נחשב לרכב צמא למדי במיוחד יחסית לנפח מנוע שלו.

• תוכן חדש...