Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שבועיים ניסן מיקרה אדומה(אוטו מדהים דרך אגב)

וכמובן רציתי לפנק אותו במערכת טובה, קניתי אחת של סוני יחד עם בלוטוט והיה קצת בעיות ברדיו אז החלפתי אותה ל-7900bt של פיוניר, אכן קפיצת מדרגה.

בנוסף יש כרגע רמקולים JBL קדמיים 6.5 אינטש.

הסאונד מאוד טוב רק חסר באס, מאחר ואני לא יכול לשים 6/9 כי אין לי מקום שם, אני צריך עצה לדעתכם מה השיפור הכי טוב שאני יכול לעשות במערכת, כמובן לא להשתגע ולהוציא 6000 שקל.

יש לי תקציב של 1500 פלוס מינוס.

השאלה השנייה שלי היא, למרות שהחלפתי את המערכת עדיין יש לי בעיות קליטה ברדיו, זה רכב חדש 2007.

מה אפשר לעשות?

יכול להיות שזה דגם אמריקאי ולכן יש בעיות קליטה?

תודה חברים

פורסם

הייתי ממליץ לך לקנות מגבר יד שניה של z4200 או gbl 75.4

וסאב של פיניקס גולד בסביבות 700-750 ש"ח

זה יוצא לך בערך 1500 ש"ח

את המגבר לחבר גם לרמקולים הקדמיים...אם אתה אומר שאתה אוהב את האיכות שלהם..כנראה אתה לא צריך להחליף אותם..

ושני ערוצים נוספים לגשר לסאב וכך לא ייחסר לך באס :)

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

לא הבנתי את המשפט האחרון, שני ערוצים נוספים לגשר בין מה?

זה מגבר 4 ערוצים?

השאלה אם זה ייתן שיפור גדול בסאונד.

ועדיין בעייה שמאוד מטרידה אותי זה עניין הרדיו, אם למישהו יש את הHU הזה בבקשה שיענה לי.

פורסם

זה מגבר 4 ערוצים ומיכיוון שסאב חזק יותר מרמקול רגיל הוא צריך יותר לכן מחברים שתי ערוצים של המגבר ביחד לסאב כדי להפעיל אותו כמו שצריך, וכן זה ישפר בהרבה את האיכות ואת העוצמה

פורסם

האם אתה מצליח לכוון את התדרים בדיוק לתחנה עצמה או בקירוב ?

אם זה מדוייק - הרדיו מוגדר אירופאית ולכן הבעיה שעלולה להיות (לטעמי) היא אולי כבל אנטנה לא מחובר כראוי .

אם לא מדוייק אלא בקירוב כי התדר המדוייק חסר - הרדיו מוגדר עבור אמריקה ולכן הקליטה לוקה בחסר .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

האם אתה מצליח לכוון את התדרים בדיוק לתחנה עצמה או בקירוב ?

אם זה מדוייק - הרדיו מוגדר אירופאית ולכן הבעיה שעלולה להיות (לטעמי) היא אולי כבל אנטנה לא מחובר כראוי .

אם לא מדוייק אלא בקירוב כי התדר המדוייק חסר - הרדיו מוגדר עבור אמריקה ולכן הקליטה לוקה בחסר .

תומר.

התחנות לא בקירוב, אלה בדיוק!

פורסם
קניתי לפני שבועיים ניסן מיקרה אדומה(אוטו מדהים דרך אגב)

אני חייב לחלוק :) , היה לי את הרכב הזה יום אחד אחרי שהשבתתי את האוטו ליסינג שלי, התפדחתי לנסוע איתו, זה פשט רכב הנשים המושלם, הגה כזה רך לא הרגשתי בחיים, האוטו מרגיש כמו רכב על שלט. היתה ברכב רק מראת סוכך שמש אחת, כמובן בצד הנהג (שהאשה שנוהגת תוכל להתאפר...) בדופן ימין של הקונסוליה יש מתלה לתיק יד - purse - כמובן ש:"IT'S NOT A PURSE... IT'S EUROPEAN"

בשיפוצים

• תוכן חדש...