Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פתחתי את הרדיו דיסק שלי לבדיקת מקור הרעשים. ולהפתעתי הרבבה המתקין המטומטם הזה חיבר לי את הכבל רימוט

לכבל מתח האדום של הרדיו דיסק.

כמובן שניתקתי אותו חיפשתי את הכבל הרימוט של הרדיו דיסק Panasonic 1505w וללא הצלחה.

יש שם שני כבלים כחולים אחד כחול כהה כולו ואחד כחול בהיר עם קו לבן עליו. שניהם זה לא הרימוט.

ועוד משהו מישהו אמר לי כדי לפתור את הרעשים יש לחבר כבל מהמינוס של הRCA איפה שהרדיו דיסק לכבל של האנטנה?

האם זה נכון והאם זה שהכבל רימוט מחובר לכבל + יכול לגרום נזק?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

הכחול עם הפסים הלבנים הוא הרימוט, אם הוא לא מגיב יכול להיות שהועמס עליו יותר מדיי מסיבה כלשהי או שהוא קוצר ולכן לא עובד, לא שזה תירוץ אבל יכול להיות שבגלל זה המתקין חיבר לך ישירות לפלוס.

יש לך שתי אפשרויות, הראשונה והעדיפה היא לקחת את המכשיר לבדיקת מעבדה ותיקון והשניה להשאיר איך שהמתקין חיבר לך, לכבל של המתח אחרי סוויץ'(לא קבוע).

פורסם

והאם זה יכול לגרום נזק למגבר? כפי שאמרתי יש לי עכשיו 4 שעות נסיעה לאילת. את הרדיו דיסק קיבלנו ככה מהחברה של הליסינג.

האוטו עשה בערך 12000 ק"מ. מה כבר יכול להיות מעומס על הרימוט?

הנמכתי את הגיין המגבר הרעש כמעט ונעלם נשאר משהו ממש חלש.אבל עכשיו אני מרגיש שהרמקולים חלשים מידיי כנראה ש 55RMS זה קצת. שידרוג הבא להחליף קומפ'ננט.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

קודם כל תקפיד לא לצטט הודעה מעל שלא לצורך, זה מיותר ולא תורם לכלום.

יכול להיות שבמהלך ההתקנה של הרדיו-דיסק ע"י חברת הליסינג ו/או התקנת המגבר ע"י המתקין הרימוט קיצר עם גוף המכשיר או מינוס ממקום אחר ולכן הפסיק לתפקד.

למיטב ידיעתי ונסיוני מנסיעות ארוכות, לא אמורה להיות שום בעיה למגבר לעבוד הרבה שעות, אם אתה בכ"ז חושש, אתה יכול פשוט לנתק אותו.

• תוכן חדש...