Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפיאסטה שלי לא מניעה, לא מגיע דלק לקרבורטור. אני חושד במשאבה ולכן מחפש מקום לקנות אחת. ( במרכז )

השאלה איפה לקנות ושל איזה חברה? תחליפית או מקורית? כל מידע יעזור כי אני לא מכיר בפורדים הרבה.

:wink:

פורסם

לפני שתקנה משאבה (אפילו שאתה בטוח ב 100 אחוז ) כדאי שמכונאי רכב או מישהו אחר שמבין במכונאות יאשר את זה.

חבל שתקנה את זה סתם ובסוף זה לא יהיה זה (יכול להיות בכלל שאתה צודק, אבל לך תדע..)

פורסם
לפני שתקנה משאבה (אפילו שאתה בטוח ב 100 אחוז ) כדאי שמכונאי רכב או מישהו אחר שמבין במכונאות יאשר את זה.

חבל שתקנה את זה סתם ובסוף זה לא יהיה זה (יכול להיות בכלל שאתה צודק, אבל לך תדע..)[/quote]

שלום רב אתה צודק בהחלט!

בדוק תחילה חשד בצינור דלק קרוע לפני משאבת הדלק, מה שגורם ליניקת אוויר ולא דלק, היו דברים מעולם האמן לי.

המשאבות דלק של כל דגמי פורד אמינים מאד, ונדיר מאד, שהם התקלקלו מהיום להיום, מבלי שגרמו תחילה לקרטועים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדקתי את הצינורות. יש דלק בצינור למשאבה, אין נזילות הנראות לעין לאורך כל הרכב. המשאבה מוציא אוויר דרך חור קטן ( כנראה ניקוז ) מלמטה.

אני הולך לקנות משאבה ונראה מה קורה עם זה. :wink:

פורסם

אז ככה,

פירקתי את המשאבה לקחתי אותה לחזי במסגר. ( מזדה פורד )

אני חייב לציין שקיבלתי שם שרות מעולה וכמה מתנות שבכל חנות אחרת היו גונבים לי 30 ש"ח על זה.

הראתי את המשאבה וביקשתי אחת מקורית. המשאבה הגיע בקופסה, ללא ברגים וללא אטם פלסטיק ( מוזר! ). ביקשתי את האטם והביאו לי 2 ללא חיוב. כמו כן, נקרא לי צינור אוויר מסעפת פליטה ליניקה ושאלתי שם איפה אני יכול לקנות צינור כזה לפיאסטה שלי. אחרי 5 דקות של חיפושים, מצאו לי צינור כזה באורך פי 3 ממה שאני צריך ונתנו לי גם אותו ללא חיוב.

עד פה הכל יפה. 8) עכשיו לחלק הלא משמח כל כך - מחיר המשאבה 330 ש"ח. משאבה מאוד דומה למשאבה של 205 רק שבפורד זה 3 "כניסות" והפז'ו 2. המשאבה של 205 עולה אצל ג'אן 150 ש"ח וקניתי אותה ל205 של אחותי לפני כשבועיים ב130 ש"ח. ( כולל ברגים, אטמים וגומיה )

בסופו של דבר, יצאתי עם "נזק" של 300 ש"ח. אני לא מתלונן על המחיר כי בסה"כ זה עדיין זול יותר ממשאבות אלקטרוניות והעבודה בוצע על ידי.

כמה שאלות:

- האם זה מחיר הגיוני למשאבה מכנית של פורד? פי 2 מהמשאבה שקניתי ל205.

- בטיפשותי, התזתי ספרי קרבורטורים על הקרבורטור לפני ההתנעה. לנקות טיפה את כל הג'יפה שראיתי. הנעתי את הרכב יצא קצת עשן וריח של שמן שרוף והמנוע חזר לעבודה הרגילה שלו. נסעתי עם ובלי מזגן כ10 דקות ואז באחת העצירות הרכב נכבה. פעם ראשונה מאז שהאוטו אצלי הרכב נכבה בסרק. עם גז המנוע עובד, בסרק נכבה. שיחקתי עם הטורים ועכשיו הכל בסדר. השאלה: האם "ניקוי" הקרבורטור שעשיתי יכול להשפיע על הטורים שכזאת מידה? הרבה זמן שאני חושב לשפץ ולנקות את הקרבורטור כי הטורים שלי לא כל כך יציבים. האם זה יעזור? איך אני יודע מתי שהקרבורטור זקוק לניקוי?

:wink: תודה ומצטער על החפירות

• תוכן חדש...