Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ערב טוב,

קיבלתי סאב מקרוב משפחה, סאב של Clif Designs אני כמעט בטוח שזה הדגם CD129W

הנה התמונה אולי אתם תוכלו להגיד בברור איזה דגם זה:

16ii2v7.jpg

עכשיו יש לי כמה שאלות:

1. אני מבקש קודם כל לא לצחוק על השאלה כי באמת אני יודע שאולי זה ישמע מצחיק אבל זה מה שיש חח. בקיצור השאלה שלי זה האם אני יכול לחבר את הסאב בלי מגבר בלי כלום סתם בישביל לקבל בס חלש למערכת רגילה של SONY 35x4 שמחוברת ל 2 רמקולים קידמיים ושני רמקולים אחוריים? אני לא רוצה עכשיו לחבר עם מגבר ובצורה רצינית כי אני מוכר את האוטו שלי

(http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=208987) לכן אני רוצה סתם עד שאני אקנה אוטו אחר שבו אני כבר אשקיע על מגבר ורדיו דיסק יותר טוב, אז בנתיים לחבר את הסאב סתם ככה בצורה פשוטה כי באמת שהרמקולים שלי באוטו לא משו בכלל ולכן אין באס איכותי.וכמובן שאם כן, אז אם אפשר לקבל הסבר על אופן החיבורים.

2. שאלה שנייה מה דעתכם על הסאב? האם הוא טוב? הוא מוציא בס עמוק ואיכותי? ואיזה מגבר כדי לחבר אליו? (שאני אדע בעתיד מה לקנות)

3. שאלה אחרונה... ראיתי בחור שיש בתיבה שיש בפנים כמו ספוג צמר גפן כזה או משו דומה לזה? מה זה? ובישביל מה זה מיועד?

תודה רבה חברה על העזרה!!

יום טוב לכולם.

פורסם

1. אל תנסה את זה אפילו.

2. הסאב נחמד, הוא יספק אותך, ואם לא, מקסימום רק מחילים לתיבה אטומה.

3. הצמר שיש בתוך התיבה, נועדה כדי "לעבוד" על הסאב שיחשוב שהוא בתיבה גדולה יותר, ולהחליק מעברי תדרים.

אתה יכול להתנסות בלשמוע את הסאב עם הצמר או בלי.

נזק לא תעשה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן ידעתי שזה לא יעבוד...

רק נשאר לי עד כמה דברים לא ברורים.

קודם כל זה באמת הדגם הזה של הסאב?

איזה מגבר אני צריך בשבילו?

ומה זה התיבה האטומה? במה זה עוזר?

שוב תודה על העזרה.

פורסם
כן ידעתי שזה לא יעבוד...

רק נשאר לי עד כמה דברים לא ברורים.

קודם כל זה באמת הדגם הזה של הסאב?תכנס לאתר של החברה ותבדוק,לא הרבה מכירים את הסאב.

איזה מגבר אני צריך בשבילו?תתן תקציב משוער ונמליץ לך.

ומה זה התיבה האטומה? במה זה עוזר?כמו חדר רגיל לאומת ממד,ועכשיו ברצינות - בתיבה אטומה אין יציאת אויר,ולרוב בעל נפח קטן יותר, תיבה אטומה=יותר דיוק (!לא כל סאב יכול לעבוד באטומה,תברר זאת!).

שוב תודה על העזרה.

בהצלחה ;)

פורסם
אתה חייב מגבר אי אפשר לחבר למערכת סאב.

רק רציתי להגיד משו לתגובה בציטוט למעלה.. שאחרי התייעצות קטנה עם חבר החלטתי דווקא כן לחבר את הסאב למערכת, בסה"כ הוצאתי את החיבור של הרמקול האחורי וחיברתי אותו ישירות לסאב במקום לרמקול ובנוסף לכמה כיוונונים של המערכת הגעתי לתוצאות די טובות! כמובן שזה לא משתווה למה שאפשר להגיע עם מגבר וכל המיכשור, אבל מה שאני רציתי לבנתיים זה קצת באס באוטו(כי היה לי באס שזה מבייש לקרא לזה באס) ובאמת שהציפיות שלי לא היו כאלה גבוהות בהשוואה למה שקיבלתי.

רק רציתי לציין זאת בתגובה למה שנכתב שאי אפשר לחבר סאב בלי מגבר.

יום טוב.:wink:

פורסם

תגאל את עצמך מיסורים מיותרים

דגדגת לסאב - יופי!

חייב הגברה

500 ש"ח ויש לך פולס אודיו BA4400 חדש

חבר לקידמיים ובגישור לסאב ואז תבין כמה לא שמעת :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...