Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.:-)

אז ככה בפני עומדות מולי 2 בחירות.האפשרות הראשונה היא שברולט אפיקה שנת 2005 (לא הדגם עם הצורה החדשה)מנוע 2000 סמ"ק 131 כוח סוס מומנט של 18.5 לדעתי הוא מאוד חזק.האפשרות השניה היא מאזדה 6 שנת 2005 (לא הצורה החדשה)וגם המאזדה יש לה מנוע 2000 סמ"ק.

אני רוצה לדעת איזה רכב יותר טוב מהשני.

מה היתרון והחיסרון של כל אחת מהם.

אנא עזרו לי בקבלת החלטה.

פורסם

למרות על פי הניסוח שלך נראה כי אתה נמשך לאפיקה, המזדה 6 אכן יותר מודרנית פופולרית וסחירה (בעתיד).

נסיעה מהנה.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

אם אתה רוצה לשמור על הכסף שלך בצורה יותר חכמה

תבחר במאזדה...

לעצרנו בארץ הולכים עם העדר , ולכן יהיה הרבה יורת קשה למכור את השברולט

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
אם אתה רוצה לשמור על הכסף שלך בצורה יותר חכמה

תבחר במאזדה...

לעצרנו בארץ הולכים עם העדר , ולכן יהיה הרבה יורת קשה למכור את השברולט

אכן בארץ הולכים לפי העדר ולפעמים זה חבל, אבל לא במקרה הזה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום לכולם.:-)

אז ככה בפני עומדות מולי 2 בחירות.האפשרות הראשונה היא שברולט אפיקה שנת 2005 (לא הדגם עם הצורה החדשה)מנוע 2000 סמ"ק 131 כוח סוס מומנט של 18.5 לדעתי הוא מאוד חזק.האפשרות השניה היא מאזדה 6 שנת 2005 (לא הצורה החדשה)וגם המאזדה יש לה מנוע 2000 סמ"ק.

אני רוצה לדעת איזה רכב יותר טוב מהשני.

מה היתרון והחיסרון של כל אחת מהם.

אנא עזרו לי בקבלת החלטה.

צר לי לאכזב אותך, אבל מנוע 2000 סמ"ק שיש לו רק 131 כ"ס ומומנט של 18.5 nm זה מוכיח שמדובר ביחידת כח מיושנת באופו יחסי.

תוסיף לזה משקל עצמי גבוה (לא מכיר את הנתון , אבל לפחות 1400 ק"ג) שמשתלב עם גיר אוטומטי מיושן גם הוא, והתוצאה היא מאוד לא מרשימה בלשון עדינה.

ה6 עדיפה במקרה הזה

• תוכן חדש...