Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבת בין 2 דגמים אך אני עדיין רוצה לדעת מה הרוב חושב....

איזה רכב הייתם קונים (רכב חדש מהחברה) אם לוקחים בחשבון את מחיר הסולר שהוא התייקר מאוד בזמן האחרון ואת העובדה שאיני עובר כרגע את ה 30000 ק"מ בשנה.

האופציות הן כמובן

רנו קנגו דיזל

רנו קנגו במזין (אוטומטי)

סיטרואן ברלינגו / פג'ו פרטנר (זה אותו רכב) דיזל

פיאט דובלו דיזל

כולם כמובן 2008

כולם אותו המחיר ההתחלתי /של 110900 אך למשל הקנגו באה עם יותר תוספות והם נותנים איזו הנחה של 1000 ש"ח

כך שהמחיר של הקנגו יוצא הכי זול בסופו של דבר

אני אשמח לכמה שיותר תגובות

בתודה מראש

יובל כהן

פורסם

אני לא חושב שיש הבדלים גדולים בין המסחריות שאתה רוצה להשוות.

ברשותי קנגו דיזל 2007.

הרכב משמש אותי רק כרכב משפחתי.

3 כיסאות בטיחות במושב האחורי נכנסים בקלות. יש אפשרות לניתוק כרית אויר של נוסע מקדימה.

כיסאות של הנהג והנוסע מקדימה נוחות ביותר. יש הרגשה של נסעיה במיניוואן , בגאז' ענק ונח.

החלון הקידמי ענק וראות מצויינת. תנוחת ישיבה גבוהה

נסיעה די שקטה , בניגוד למודלים הקודמים, בידוד רעשים לא רע.

מנוע טורבו דיזל 80 כ"ס נמרץ וחיסכוני (1:16 משולב ממדידה קבועה).

למודל 2008 אחריות 3 שנים. אני חושב שקנגו DCI 2008 מגיע עם מנוע אחר - 70 כ"ס.

טיפולים כל 20 אלף ק"מ , כל 40 אלף מחליפים, בין היתר, בית מסנן סולר (במוסך מורשה נקרה" טיפול כסף" - 1500 ש"ח).

טיימינג ב 90 אלף -טיפול מאוד יקר במוסך מורשה (קרוב ל 4K ש"ח).

ביטוחים - חובה 1900 ש"ח (מסחרית) מקיף 2700 ש"ח לשני נהגים מעל גיל 30. טסט קרוב ל 2000 ש"ח.

אצלי ברכב הטורבו הוחלף אחרי 25 אלף ק"מ במסגרת האחריות. מעבר לכך לא היו תקלות בשנה וחצי ו 50 אלף ק"מ.

כנראה, שבעיות בטורבו של רנו לא נדירות וזה מה שמרתיע :

http://www.parkers.co.uk/advice/foru...TOPIC_ID=18664

בקרוב יגיע לארץ מודל חדש של קנגו. מומלץ להמתין כי המודל הנוכחי כבר מיושן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראה יש הבדלים בגודל ונפח העמסה וכו... אבל אני יות רמדבר על אמינות

הבנתי ממספר אנשים (גם מהפורום שאתה שלחת אותי אליו ומפורומים אחרים שהגעתי אליהם) שיש בעיות עם הקנגו! גם עם הדיזל וגם עם הבנזין. בכלל באחד הפורומים היה כתוב לא להתקרב לבנזין! ואני שוקל לקחת את הקנגו רק כי היא היחידה בבנזין אוטומט אם לא אז אני די סגור על הפיאט... רק שאני לא יודע מה לעשות....

בכת זאת הסולר יקר מאוד!!! (למרות שאני מתדלק בהנחות למיניהם) וגם הרכב עצמו יקר יותר (הפיאט) אחרי האיבזורים.

אשמח לדעות נוספות

יובל

פורסם

בנסיעה של 30 אלף ק"מ בשנה כלכלית עדיף רכב דיזל ולא קנגו בנזין אוטומטית.

עדיין אפשר למצוא הנחות לסולר שיהיה יותר זול מבנזין וצריכת דלק בקנגו בנזין אוטומטית היא כמו של כל משפחתית אוטומטית .

תעשה חשבון ותראה שבקנגו דיזל אתה חוסך לפחות שליש מהוצאות דלק בהשווה לקנגו בנזין. גם אני שמעתי על הבעיות עם קנגו בנזין.

אגב, מכל המסחריות לקנגו דיזל צריכת סולר הכי נמוכה (לפי נתוני היצרן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכת זאת הסולר יקר מאוד!!! (למרות שאני מתדלק בהנחות למיניהם) וגם הרכב עצמו יקר יותר (הפיאט) אחרי האיבזורים.

אשמח לדעות נוספות

יובל

מה זה משנה שהסולר קצת יותר יקר מהבנזין, זה כבר מזמן לא הנתון שמסתכלים עליו ובעצם מנועי דיזל כדאיים גם בנסועה נמוכה בהרבה מ-30,000 ק"מ בשנה.

תסתכל בתאכל על הצריכה של הדיזל, אתה חושב שבנזין אוטומט יעשה לך את אותו מספר קילומטרים לליטר?

פורסם

אני ממליץ לך בחום על הפיאט דובלו מנוע JTD אותו חזק וטוב גם הברלינגו החדש אם אני לא טועה ה 1800 מצויין מאוד

עצה טובה על הקנגו תוותר חבר

פורסם

ממליץ בחום על הדובלו.

אני אמור לקבל ביום ראשון את החדשה אחרי שהחזקתי אחת מודל 2003 שהגיעה ל 300,000 ק"מ בעבודה לא קלה, עם נהג לא עדין (רכב צמוד של איש מכירות שנכנס לא מעט גם לשטח) וכמעט 0 תקלות.

הרכב הוא בין החסכוניים בקטגוריה, המרווח שבהם, זול לאחזקה והדגם החדש נוח משמעותית מהיוצא שגם היה לא רע.

כיום הם חזרו להביא אותו עם שתי דלתות אחוריות ולא רק עם דלת מתרוממת אם זה חשוב לך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם בכל זאת תרצה בנזין אוטומטי כדאי לך לשקול את הסקודה רומסטר.

יש לה כושר העמסה דומה לקנגו, ואיכות חיים הרבה יותר טובה מכל הדגמים שהזכירו כאן.

גם מחיר המכירה שלה כנראה יהיה טוב יותר משמעותי מכל הדיזלים שנמכרים במחירים מגוחכים כמשומשים גם אם לוי יצחק חושב אחרת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אם בכל זאת תרצה בנזין אוטומטי כדאי לך לשקול את הסקודה רומסטר.

יש לה כושר העמסה דומה לקנגו, ואיכות חיים הרבה יותר טובה מכל הדגמים שהזכירו כאן.

שוקל לרכוש ROOMSTER לעסק, במקום FORD CONNECT שעליו אני מתכוון לוותר השנה (יש כבר 4 בעסק).

רומסטר בסיסי בנזין 1.6 עולה 109,000 וקונקט דיזל 1.9 עוה 125,000.

הרכב יעבור בערך 40.000 ק''מ בשנה, כך שתוך שנתיים הוא יצבור בסביבות 80-100 אלף ק''מ. האם המכלולים של הרומסטר/פאביה מוכרים כאמינים או שהגיר חדש ולא ידוע האם יהיה אמין או לא?

תודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
תראה יש הבדלים בגודל ונפח העמסה וכו... אבל אני יות רמדבר על אמינות

הבנתי ממספר אנשים (גם מהפורום שאתה שלחת אותי אליו ומפורומים אחרים שהגעתי אליהם) שיש בעיות עם הקנגו! גם עם הדיזל וגם עם הבנזין. בכלל באחד הפורומים היה כתוב לא להתקרב לבנזין! ואני שוקל לקחת את הקנגו רק כי היא היחידה בבנזין אוטומט אם לא אז אני די סגור על הפיאט... רק שאני לא יודע מה לעשות....

אשמח לדעות נוספות

יובל

הסולר לא יקר יותר.

הכל תלוי בתחנה, בחיפה למשל, יש תחנה שבה ליטר סולר עולה 9.8 בתדלוק עצמי, ויש תחנה שבה אתה יכול לתדלק ב7.2!!! (גם, בתדלוק עצמי)

בשילוב עם צריכת סולר אופטימלית, תקבל רכב חסכוני מאוד.

אגב, מה עם פולקסווגן קאדי? יש לך גם ידנית וגם אוטומטית (DSG) בגרסת הנוסעים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...