Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזעזע מה שקורה במדינה הזאת.

במקום להכנס לשורש הבעיה, מחפשים פתרון קל שלא מספק תוצאות ראויות.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

כל עוד המבצע נמשך אז הם באמת מצילים חיים אבל ברגע שהוא נגמר הכל חוזר לקדמותו.

זהו פתרון זול ובמקום לנסות לשנות משהו באמת הם הולכים על הדרך הכי קלה שיכולה להיות.

פורסם

מה שיפה אצל מופז זה שאני אפילו לא מספיק להירגע מהעצבים שאני מקבל מהשטות התורנית שלו, וכבר מגיעה שטות חדשה, כך שאני בכלל שוכח מהשטות הקודמת שגרמה לי להתעצבן מלכתחילה.

אגב, שמתם לב לתמונה של הניידת שצורפה לכתבה? שימו לב שדווקא השמשה שלה היא זו שניזוקה, כנראה בעקבות איזו תאונת דרכים. אולי באמת צריך מבצע אכיפה... אצל המשטרה! :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתם מפספסים את הפואנטה..

משרד האוצר צריך כסף כדי לקנות דולרים (הדולר נמוך, אחלה תזמון להחזיר חלק מהחוב הדולרי של מדינת ישראל).

הכסף הזה לא נמצא בתקציב של 2007 ולכן לאוצר אין כסף לקנות איתו דולרים.

מה עושים? מרימים טלפון לאדון מפכ"ל, מבקשים מבצע אכיפה שיכניס כמה עשורת מליוני שקלים ומבטיחים לו עוד כמה מליונים בתקציב של 2008.

אחלה קומבינה על גב הנהגים (שכאילו לא מספיק המחיר של הדלק, מחפשים איך לדפוק אותם עוד) :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מזעזע מה שקורה במדינה הזאת.

במקום להכנס לשורש הבעיה, מחפשים פתרון קל שלא מספק תוצאות ראויות.

מישהו מדבר בכלל על פיתרון :| ?

הפגנת נוכחות זה מה שהמדינה עושה כבר הרבה שנים ....

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• תוכן חדש...