Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 VS מגאן החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחזור שנייה לדיון המקורי?

טוב.

חברים של אבא שלי קנו את הרנו (הממש ממש מכוערת) וכשתישאלו אותם איך הם היו מסכמים את הקניה במילה אחת הם יאמרו "אכזבה"

הם אומרים שהצורה "החדשנית" לא נותנת כלום, האוטו לא מרווח מספיק ובכלל לא נוח!

אני אישית לא נהגתי על האוטו הזה אבל לחבר של אבי יש נסיון רב עם מכוניות.

לכן אני מנוע מהעביר ביקורת על האוטו הזה.

לעומת זאת! על ה-3 שאני כן נהגתי2.0L לא הופתעתי, אבל התרשמותי היתה לטובה.

וגם כל האנשים שקנו את המאזדה, מרוצים עד הגג.

עכשיו..... אני לא בא לאמר מי יותר טובה כי אני לא נהגתי על המגאן,אבל מה שאני בא ואומר לכל האנשים שמותחים פה ביקות על רכב שהם לא נהגו בו שיסתמו את הפה כבר!!!

תלך,תנהג תשווה ורק פאקינג אז תמתח ביקורת הרי זה לא איזה פרארי שהדרך היחידה שאתה יכול לדעת עליה איזה משהו זה מהעיתון. לכל אדם שני בארץ יש את הרכבים הללו......

מקווה שהעברתי את הנקודה שלי בצורה ברורה.תודה

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

טוב.

חברים של אבא שלי קנו את הרנו (הממש ממש מכוערת) וכשתישאלו אותם איך הם היו מסכמים את הקניה במילה אחת הם יאמרו "אכזבה"

לעומת זאת! על ה-3 שאני כן נהגתי2.0L לא הופתעתי, אבל התרשמותי היתה לטובה.

וגם כל האנשים שקנו את המאזדה, מרוצים עד הגג.

עכשיו..... אני לא בא לאמר מי יותר טובה כי אני לא נהגתי על המגאן,אבל מה שאני בא ואומר לכל האנשים שמותחים פה ביקות על רכב שהם לא נהגו בו שיסתמו את הפה כבר!!!

תלך,תנהג תשווה ורק פאקינג אז תמתח ביקורת הרי זה לא איזה פרארי שהדרך היחידה שאתה יכול לדעת עליה איזה משהו זה מהעיתון. לכל אדם שני בארץ יש את הרכבים הללו......

מקווה שהעברתי את הנקודה שלי בצורה ברורה.תודה

לפני שאתה מצווה פה על אנשים לסתום את הפה, למה שלא תסביר לכולם איך יצרת קשר עם כל בעלי ה-3 המרוצים? נודה לך אם תעביר לנו את דו"ח שביעות הרצון, זה בטוח יעניין את כל קוראי הפורום.

אז תגיד לי, מי פה מקשקש?

פורסם

לפני שאתה מצווה פה על אנשים לסתום את הפה, למה שלא תסביר לכולם איך יצרת קשר עם כל בעלי ה-3 המרוצים? נודה לך אם תעביר לנו את דו"ח שביעות הרצון], זה בטוח יעניין את כל קוראי הפורום.

אז תגיד לי, מי פה מקשקש?

:lol:

קבוצת תמיכה,לנפגעי תקיפה יאפנומאטיות.

ברצינות,אתה לא מוזמן לקבל את דעתי אבל אני חושב שאדם שלא נהג על רכב ומותח עליו ביקורת מא' ועד ת'(אני לא מדבר על כמה שהוא יפה ומאובזר בלה בלה) סתם "מקשקש"

אני מכיר שלושה אנשים שקנו את המזדה החדשה וכולם מרוצים ממנה.

ברור שיש עוד דוגמאות בעולם הזה,אבל גם נסיוני על ה-3 העיד על כך שה-3 החדשה ממש חמד של אוטו.

אני מקווה שלא השתמשתי בנימה מוקצנת מדי.......

פורסם

לפני שאתה מצווה פה על אנשים לסתום את הפה, למה שלא תסביר לכולם איך יצרת קשר עם כל בעלי ה-3 המרוצים? נודה לך אם תעביר לנו את דו"ח שביעות הרצון], זה בטוח יעניין את כל קוראי הפורום.

אז תגיד לי, מי פה מקשקש?

:lol:

קבוצת תמיכה,לנפגעי תקיפה יאפנומאטיות.

ברצינות,אתה לא מוזמן לקבל את דעתי אבל אני חושב שאדם שלא נהג על רכב ומותח עליו ביקורת מא' ועד ת'(אני לא מדבר על כמה שהוא יפה ומאובזר בלה בלה) סתם "מקשקש"

אני מכיר שלושה אנשים שקנו את המזדה החדשה וכולם מרוצים ממנה.

ברור שיש עוד דוגמאות בעולם הזה,אבל גם נסיוני על ה-3 העיד על כך שה-3 החדשה ממש חמד של אוטו.

אני מקווה שלא השתמשתי בנימה מוקצנת מדי.......

אתה רוצה שנספור ביחד את מספר האנשים שבחנו את ה-3 לפני שהם רכשו אותה?

בוא נתחיל ביחד. 0. הממ.. זהו. אלו כולם.

אני שמח שאתה מכיר שלושה בעלי 3 שלמים, זה הופך את המידע שלך משטות גמורה, לחסר רלוונטיות. זה אפילו לא חצי אחוז מסך המכירות שלה, אז איך אתה מגיע לזה ש"כולם מרוצים"? וממה הם מרוצים, כמה זמן יש להם את האוטו? שבועיים?

בקיצור - חדל קשקשת.

פורסם

ועוד שאלה:

האם הם מרוצים בגלל שהם בחנו והכירו עוד מכוניות,

וגילו שברכישה שהם עשו הם קיבלו במחיר הוגן תמורה טובה

יותר משאר המתחרים,

או שמא הם מרוצים כמו כל אחד שקנה אוטו חדש,

והוא נקי, ויפה, ואשתו התרגשה ונתנה לו בליל הקניה??? :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אתה רוצה שנספור ביחד את מספר האנשים שבחנו את ה-3 לפני שהם רכשו אותה?

בוא נתחיל ביחד. 0. הממ.. זהו. אלו כולם.

אני שמח שאתה מכיר שלושה בעלי 3 שלמים, זה הופך את המידע שלך משטות גמורה, לחסר רלוונטיות. זה אפילו לא חצי אחוז מסך המכירות שלה, אז איך אתה מגיע לזה ש"כולם מרוצים"? וממה הם מרוצים, כמה זמן יש להם את האוטו? שבועיים?

בקיצור - חדל קשקשת.

אתה יודע מה.......צודק,אני טעיתי(למה להתווכח יותר מדי :? ).

אבל !!!!לא משנה מה אני עדיין חושב שלמתוח ביקורת על רכב ליפני שנהגת עליו זהו צעד לא נכון\טימטום.

פורסם

טוב, אני מתחיל להצטער שפתחתי את הנושא הזה =\

אני דיברתי על האבזור של המכוניות... איך הגעתם ליופי?

שלא נדבר על זה שיופי זה עניין של טעם וממש לא קשור כמעט לכמה מכונית נמכרת

אז, נכון... יש כמה דברים שלא לקחתי בחשבון...

אבל אני עדיין חושב שהרבה שקונים את המאזדה לא חושבים הרבה לפני

ואם כבר....

עוד שאלה קטנה- מה המחיר של ה-6? נדמה לי 140K, לא?

לא עדיף כבר להוסיף עוד קצת כסף (גם ככה ה-3 לא כזאת זולה) ולקבל כבר מכונית מנהלים, בכמה רמות מעל?

פורסם

טוב.

קודם כל מכוערת זה עניין של השקפה - אם הם קנו אותה הם כנראה חשבו שהיא נראית טוב.

דבר שני - הם כנראה קנו את האוטו בלי לשבת בו אפילו אם האוטו לא מרווח מספיק בשבילם - זה נקרא "ניסיון רב עם מכוניות"? בדיקת מרווח של רכב זה הדבר הכי פשוט בעולם - נכנסים לסוכנות, יושבים באוטו ובודקים! אם האוטו לא מספיק מרווח בשבילם אז תסלח לי אבל הם פשוט טיפשים.

חוצמזה מעניין לשמוע מה עוד הם לא אוהבים באוטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לידיעתכם

אני נהגתי גם על המאזדה 3 בגרסת סדאן ,וכן על המגאן II בגרסת סדאן

לעומת אחרים שרק מברברים גיבוב של שטויות.

נהיגת התרשמות על שתיהן+ צילומים , פרסמתי בפורום תפוז מכוניות.וכן כאן

ובכן המאזדה היא מכונית לנהג,מהנה לנהיגה ודינמית ,אך משפחתו לא ממש תתענג עליה...

מגאן II - לא ממש מכונית לחובב ההגה ,אך משפחתו תהנה ממנה עד מאוד.

* במבחן שנערך בירחון CAR ינואר 2004 , התמודדו במבחן ענק ההאצ'בקים

גרסאות 1.6 המפוארות (איבזור זה אינו מיובא ארצה).

גולף דור 5,מאזדה 3 , מגאןII ,פורד פוקוס.

בסיכום הכולל הוסגו התוצאות הבאות:

1.גולף

2.מאזדה 3

3.מגאן II

4. פורד פוקוס

ניתן לציין כי זו הפוקוס הנוחכית ,הפוקוס החדשה תוצג בקרוב ,לה רצפה ומיכלולים זהים למאזדה 3,וכן לוולוו S40 ,ולעוד שלל דגמים שבדרך...

נעדרו מהמבחן פיז'ו 307 , אלפא 147 , טויוטה קורולה RAN X, הונדה סיוויק (מתוחת הפנים) , אאודי A3 , הקסארה של סיטרואן למרות שהיא עדיין משווקת כבר איננה רלוונטית ה C4 בדרך, פיאט סטילו, מרצדס A-CLASS , רובר 25, ניסאן אלמרה ?(הדגם החדש בקרוב בעל מאפיינים זהים למגאןII), סיאט ליאון, אופל אסטרה החדשה, וולוו? מחכים לS30 , ובקשר לBMW? נחכה לסידרה 1

*נכון שישנה ברשימה הנ"ל קבוצה ו"תת קבוצה",אך הם נחשבים להאצ'בקים לכל דבר.

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

סליחה

ובקשר לאלו הרוכשים מכונית חזקה במיטב כספם ואפילו לא טורחים לראות באם המכונית מתאימה למידותיהם כלומר נוחות (לחמישה או 4 בהתאם למידות),נסיעה, ניהוג, וכו'... שלא לדבר על קרנבל הסופר לנד שיכנס לדברי ימי מר ישראלי ומכוניתו ,שם רק מבט ומרדף לקוחות אחר אנשי מכירות מאזדה בארנקים שלופים קדימה,כאחוזי דיבוק רכשו את המאזדה 3,חלום של כל יבואן.

תחשבו אנשים קונים מכונית בסכום לא מבוטל ללא כל שמץ של מושג על הרכב.

העיקר שכווווווולם קונים אז זה טוב אוי ואבוי ....

מה זה אומר על צרכן הרכב הישראלי?

האם הרוב קובע והמיעוט יסבול? לא רק מבחינת ייבוא מכוניות אפורות יחסית אלא גם בכיס,אלו המעוניינים לרכוש מכונית שלא בקו אחד עם הזרם שמכתיב מר ישראלי ,יענשו ויהיה עליהם לשלם יותר, וכי האחרים יביטו עליו כמצורע, מה לא קנית מאזדה? משהו לא בסדר אצליך....

עם כל הכבוד למאזדה/פורד על קידמה ויצירה מכובדת לכשעצמה בדמות מאזדה 3

אך עמך ישראל לא רואה זאת כך ,אפילו העלייה במחיר המופקע שעליו לשלם עבור המאזדה 3 לא מרתיע אותו עמישראל חי ונוהג מאזדה והמחיר כבר לא משנה

פעם בשנת 97 והלאה עד לבואה של ה 3 קנו את המאזדה כמכונית אמינה וכתמורה למחיר זול יחסית וכמובן אהבת הסדאן 1.6 אוטומט'. עובדות מראות כי המאזדה 3 על הכביש מחירה קרוב ל135,000 ש"ח ,לעומת כ120,000 ש"ח על הכביש עבור המגאןII הפרש של 15,000 ש"ח ,זה רציני.

לסיכום

באם את/ה קונה אוטו לך עם כל המשפחה או בתחילה לבד לנהיגת מבחן

ובדוק את שלל המתחרות גם בנסיעות מבחן, עשה את השיקולים המתאימים לך לפי ראית עולמך ,ושיקולייך הכלכליים, קרא בספרות,עיתונים וכו' על מבחנים לרכב אותו ברצונך לרכוש, תתייעץ ,תחליט, ו....תתחדש.

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

סוף סוף תשובה רצינית ומעמיקה

תודה

אבל לא ענית לשאלה העיקרית- יש סיבה מוצדקת לשלם על המאזדה3 15 אלף שקל יותר מהמגאן? או שהסיבה היחידה למחיר היא שמר ישראלי יקנה אותה בכל מחיר?

פורסם
סוף סוף תשובה רצינית ומעמיקה

תודה

אבל לא ענית לשאלה העיקרית- יש סיבה מוצדקת לשלם על המאזדה3 15 אלף שקל יותר מהמגאן? או שהסיבה היחידה למחיר היא שמר ישראלי יקנה אותה בכל מחיר?

באם את/ה קונה אוטו לך עם כל המשפחה או בתחילה לבד לנהיגת מבחן

ובדוק את שלל המתחרות גם בנסיעות מבחן, עשה את השיקולים המתאימים לך לפי ראית עולמך ,ושיקולייך הכלכליים, קרא בספרות,עיתונים וכו' על מבחנים לרכב אותו ברצונך לרכוש, תתייעץ ,תחליט, ו....תתחדש.

מה לא ברור פה?

ההחלטה אם זה שווה לך את 15K היא שלך בלבד!

פורסם

יש לי שאלה...

אתם מדברים רק על ההבדלים בתדמית, איבזור, ובעיצוב בין מגאן 2 למזדה 3.

אבל מה לגבי ההבדלים באמינות והסחירות של המכוניות האלה.

שכן רנו ידוע בתור אוטו לא אמין במיוחד לעומת מזדה..

ומה עם ההבדלים בהוצאות האחזקה (טיפולים, תיקונים, טסט וביטוח)

וביצועים?

לפי דעתי אם תקחו בחשבון את כל הנתונים, תגיעו למסקנה למזדה יותר משתלמת בסופו של דבר.

עכשוי לגבי הסגנון, אני חושב שהמזדה הרבה יותר את הסגנון של מזדה. לא ידע למה...

אבל מצד שני למגאן יש עיצוב יותר יוקרתי (צבע בהיר כזה, שימוש בניקל)

מישהו אולי יכול למצוא טבלה שמשווה בין כל הנתונים האלה...בעוד מספר חודשים גם אני יתחבט בשאלה הזו של מגאן מול 3.

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

אתה רוצה להסביר לי איך מודדים אמינות וסחירות של שני דגמים שממש עכשיו החל שיווקם?

כי אם עלית על שיטה חדשה ולא ידועה (מלבד קריאה בקפה ופתיחה בקלפים), אני בטוח שיהיו

הרבה מאוד אנשים שישמחו לשלם לך על הפטנט.

פורסם

אתה רוצה להסביר לי איך מודדים אמינות וסחירות של שני דגמים שממש עכשיו החל שיווקם?

כי אם עלית על שיטה חדשה ולא ידועה (מלבד קריאה בקפה ופתיחה בקלפים), אני בטוח שיהיו

הרבה מאוד אנשים שישמחו לשלם לך על הפטנט.

אני מסכים איתך ב-100% שלאמינות וסחירות אין מדד מדוייק כמובן. אבל אני מאמין שזה קשור באופן ישיר להצלחתו של הדגם הקודם (הרי שתי המכוניות המושוות הן היורשות הישירות של המגאן והלנטיס 323), לפחות לעת עתה, שהדגמים החדשים לא הספיקו להוכיח את עצמם.

המזדה ידועה בתור רכב אמין יותר מהמגאן, וגם סחירה יותר ממנה. אז זו אחת מהסיבות שהמזדה יותר יקרה (אם היא עושה לך פחות בעיות, ואתה מוכר אותה במחיר יותר טוב, אז למה שלא תשלם עליה יותר?).

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

• תוכן חדש...