Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן ידני - קורולה 96 או יונדאי 2000

pinchasros
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה אתם אומרים על טויוטה קורולה סטיישן ידנית עם 270K ק"מ. אחרי החלפת בולמי זעזועים + צורכת שמן (יותר מאשר בין טיפול לטיפול אבל לא אוכלת שמן).

או שאולי עדיף להתקדם בשנים אבל להתפשר (?) בסוג הרכב ולחפש יונדאי לנטרה סטישן שיש גם בדגמים של 2000 ומעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי. גם לעלות בשנתון. וחשוב - בקורולה 96 אין ABS - ביונדאי יש בחלק - חפש את הדגם היותר מאובזר.

כמובן ידני. יש שמועות שאומרות שהגירים ביונדאי פחות אמינים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי היונדאי: - ידוע לך האם קיים יונדאי לנטרה ידני מ1999 ומעלה??

לגבי הקסרה - אני שמעתי המלצות על יפניות, מה לגבי קסרה? היא די זולה יחסית לטויוטה - האם ידוע על בעיות מיוחדות?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי היונדאי, לא יודע אם יש בסטיישן.

לגבי הקסרה: הקסרה סובלת משוק נמוך מאוד עקב סטיגמות ישנות ולכן הכדאיות שבקנייה.

אומרים שבצרפתיות הכל טוב עד שמתחיל משהו ואז הכל קורס. זה נכון מנסיוני רק אם אתה הולך למוסך דמוקולו ואני שמעתי על בעיות שנמשכו חצי שנה ויותר עקב טיפול לא נכון. לכן אם הולכים לטיפול עדיף למוסך שמבין בסיטרואן כמו הראשי של לובינסקי או שתרשום מאיפה אתה וימליצו לך על מוסך טוב קרוב לביתך.

חלפים וטיפולים של הצרפתיות יותר יקרים ולכן גם זה צריך להילקח בחשבון.

תריץ חיפוש על קסרה בפורום ותראה מה אומרים.

אני הייתי קרוב לקנות קסרה סטיישן 2003 אך בסוף הצורך לחסוך בדלק וטיפולים גבר על הרצון והלכתי על פונטו. אם היה לי יותר כסף הייתי הולך על הקסרה. אם אתה רוצה אני אביא לך את הטלפון של המשפחה שרצתה למכור את הקסרה אם זה עוד רלוונטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...