Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הבאה תנסה לירשום כותרת יותר מפורטת כי רכב לציעים זה לא ממש המאזדה 3 אלא יותר בכיוון של איביזה וגולף.

פורסם
בפעם הבאה תנסה לירשום כותרת יותר מפורטת כי רכב לציעים זה לא ממש המאזדה 3 אלא יותר בכיוון של איביזה וגולף.

מה לא מפורט בכותרת שלי?

אני מחפש רכב לני נהגים צעירים, אני ואחותי נהגים צעירים, לא חיפשתי אוטו עם מראה צעיר [למרות שאני לא שולל].

אני לא רואה שום דבר לא מדוייק בכותרת, כתבתי בדיוק מה שאני מחפש.

ותודה רבה רבה על התשובות, כנראה שנתחיל לחפש אחר 3 עם מנוע 2.0 ליטר.

פורסם
טוב, לאחר שהמאזדה של אחותי הלכה טוטאלוסט[ :bad-word:] היא מחפשת רכב חדש,

יש לציין שאני נוהג ברכב מדיי פעם [נהג חדש בן 18] ואחותי נהגת צעירה [22].

חשבנו לכיוון הגולפים דור 4 [99-04], מהמנועים החזקים יותר [המאזדה הייתה 1600 וזה לא סיפקה במיוחד]

כמובן תקציב, עומד כרגע על 75 אלף ש"ח.

תודה מראש, ניר.

ניר, בהודעה שלך סימנתי כמה מקומות שלפי דעתי לא מסתדרים יחד.

לא רוצה להכנס לנסיבות למה רכב קודם הלך טוטאלוסט. פשוט רוצה להמליץ על רכבים עם מנועים 1600 ומטה בגלל ששניכם נהגים צעירים ואתה נהג חדש. רכב עם מנוע חזק, קונים בד"כ כדי לנצל את זה, הן ב"פתיחות" והן בטיסות הרבה מעל המותר.

את הכסף שתחסכו, אני ממליץ להשקיע בקורסים של נהיגה מתקדמת.

לכן אמליץ על רכב בסגנון פורד פוקוס 1.6, בתקציב שלכם נכנסים מודלים 2005-2006.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז זהו, שקורס נהיגה מתקדמת כבר עשיתי.

בקשר לטוטאלוסט לא ממש אפרט אבל זה מה שקורה שנותנים לחברים לנהוג [קל להאשים את האחות אבל הפעם זאת לא אשמתי].

• תוכן חדש...