Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע בהצהרה הם 160 ...... וכל רמקול טוב יודע להתמודד עם 150% מההצהרב גם בגלל איבודים בדרך וגם בגלל הנמכת נתונים של היצרן למניעת תקלות

לי היה הייבריד שהוגברו ב125 RMS דרך קרוס לא אקטיבי ככה שיש עוד הנחתה ....

נחתכו ב63 סלופ 12 ועשו טובה שזזו לאלמנט ברמתם

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי היו בביאמפינג עם בערך 150-160 וניגנו מדהים.

ואגב הסט מוצהר 160 הוופר לבדו 150.

חיתוך 80HZ ססלופ 18 נשמעו מדהים

פורסם

ילדים. מה השמעת בו? אינפקטד שהוא נתן באס? דפק כמו חיה?

שים מוסיקה עם באסים רכים. נמוכים ותראה אם הוא שווה משהו. שים את הדיסק OLDER של GERORGE MICHAEL.

הרפרנס חתוך אצלי ב50 HZ וסלופ 18DB רק בגלל שזה תענוג לשמוע אותם מנגנים שם. והשילוב שלהם עם הסאב מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר.

באמת שאני לא מבין איזו מתקפה חזיתית פתחת נגד ההייבריד. כל רמקול צריך התקנה טובה וכיוונים. גם פולס ודוטק יכולים להישמע נורא, ושמעתי לא אחד ולא שני רכבים שנשמעו ככה. גם שמעתי רכב מושקע ביותר עם האילייט שנשמע כאילו אין וופרים ושמעתי רכב עם אילייט בדלתות אטומות שנשמע פיגוז.

הכל שאלה של התקנה וכיוונים.

מה קורה בארץ? אנשים זורקים את הוופרים בדלת, ישירות על הפח משתמשים בחיווט פשוט ומגבר מעאפן ומצפים שישמעו מיליון דולר.

כמה אנשים באמת השקיעו בהכנה ובהתקנה? כמה אנשים השקיעו בפודים, בידוד מאסיבי והגברה איכותית ובריאה? התשובה היא בודדים.

המקרה והנסיון שלך עם ההייבריד קצת שונה. כשישבתי אצלך באוטו הוופרים היו קצת עמומים. ייעצתי לך לשחק קצת עם האקולייזר, מה שהיה מוביל לתוצאה גבוהה הרבה יותר. אעני לא יודע אם עשית את זה או לא, אבל זה בדיוק מה שרשמתי למעלה, התקנה וכיוונים. שום רמקול לא יוציא את המיטב על FLAT. צריך לשבת שעות וימים ברכב כדי להגיע לתוצאה האופטימלית.

וכמו שעופר אמר, באסים זה לא הכל בחיים. אם רוצים רק באסים קונים וופר. אם רוצים גם את מה שמעל קונים מידוופר.

ההייבריד הוא סט מעולה, בטח ביחס למחיר שלו בארץ. כנס לטוק-אודיו הבריטי ותנסה למצוא מילים רעות עליו. לא בטוח שתמצא :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סט של 650 דולר .. הוא בהחלט לא עולה בקנה אחד עם המתחרים ואני בספק אם בטלק אודיו יש יותר נסיון מאצלנו על הסטים הנל ..

שכן שם .. סטים שמתומחרים במחיר הזה שווים יותר ..

סה"כ זה סט טוב מאוד ... רק לא למחיר שלו 2400????

נגיד אוליי ב1600 הוא היה סט נחמד

פורסם

מתן סיכם את זה טוב.

סט נחמד אבל לא למחיר שלו.

הסיבה שהייתי מאוד מאוכזב ממנו, היתה הציפיות הגדולה ממנו שאני מתקין וופר מסט של 2400 שקל לעומת סט של 500 שקל. הציפיה היתה שהוא יהיה מעבר למה שיכולתי לבקש מהפולס והוא לא היה. וזה מאוד איכזב, הדבר המורגש ביותר היה בחוסר באסיות של הוופר.

מה שהוא היה כן טוב בהרבה מהפולס , שהוא היה מאוד מדוייק. בקטעים של גיטרות תובעניים הוא נשאר מדוייק ולא איבד את הצפון כמו הפולס.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
סט של 650 דולר .. הוא בהחלט לא עולה בקנה אחד עם המתחרים ואני בספק אם בטלק אודיו יש יותר נסיון מאצלנו על הסטים הנל ..

שכן שם .. סטים שמתומחרים במחיר הזה שווים יותר ..

סה"כ זה סט טוב מאוד ... רק לא למחיר שלו 2400????

נגיד אוליי ב1600 הוא היה סט נחמד

ב-1600 זה נחמד אבל ב-800 זה עוד יותר נחמד {אגב זה מה שאני שילמתי עליו חדש מהקרטון}

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...