Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזרי פנים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני מעוניין בשמות של חנויות בארץ שמוכרות ידיות הילוכים+שקים\ידיות לבלם יד+שקים וכדומה.

גיליתי להפתעתי שהרבה חנויות שחשבתי שקיימות עדיין, סגורות ממזמן.

וב- E&A המבחר מצומצם ביותר.

ידוע לי רק על יובל מלמד בנוסף.

יש הצעות נוספות?

סהר.

פורסם

זה אומנם נשמע נדוש, אבל בת ים יש סדנא, בעיקר למערכות ולמיגון, אבל יש להם שם חנות אביזרים, וניתן להזמין שם הרבה דברים, החל בבקליות, ספוילרים וכאלה, ועד להגאים וידיות מקצועיית ומצויינים, וכמו כן גם שעונים וכל מיני דברים שימושיים אפילו... אני לא מבין בזה מספיק, אבל לפי הנראה לעין, יש שם דברים איכותיים בהחלט... חברים שלי רצו לקנות לי הגה ליום הולדת משם, שעלה משהו כמו 2000 ש"ח, מה שהוריד אותם מהרעיון :)

בכל אופן, זה שווה בדיקה, יש להם שם גם טלפון, שאפשר למצוא בספר טלפונים כמובן.. המקום נקראה קאיה מערכות, בבת ים... נמצא באזור התעשיה, ברחוב העבודה אם אני לא טועה, ממש מאחורי בת ימון, אם צריך הסבר מדוייק יותר, אני אעשה, כולל מפה... אין קשר לקאיה מוטורס, חיחי :)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

יש את מילניום ברחובות

נמצאים בתחת דלק דור, הרצל 68

(הם אמורים לעבור מקום בקרוב)

תרים טלפון ותברר איזה חברות הם מוכרים

08-9358666

Scooby WRX

• תוכן חדש...