Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טני שוקל לקנות רנו קנגו חדשה (דיזל או בנזין) שמעתי מכל מיני חברים דברים טובים ודברים רעים על הרכב. אני אשמח לקבל ממי שיש לו והיה לו את הרכב הזה, הצעות לגבי מה כידי אם בכלל ואם זה נכון שיש הרבה בעיות ברכב מסוג זה? אני מדבר על דגם חדש מחברה!

נא לציין אם הניסיון שלכם הו בבנזין או בדיזל.

בתודה מראש

יובל

פורסם

ברשותי קנגו דיזל 2007.

הרכב משמש אותי רק כרכב משפחתי.

3 כיסאות בטיחות במושב האחורי נכנסים בקלות. יש אפשרות לניתוק כרית אויר של נוסע מקדימה.

כיסאות של הנהג והנוסע מקדימה נוחות ביותר. יש הרגשה של נסעיה במיניוואן , בגאז' ענק ונח.

החלון הקידמי ענק וראות מצויינת. תנוחת ישיבה גבוהה

נסיעה די שקטה , בניגוד למודלים הקודמים בידוד רעשים לא רע.

מנוע טורבו דיזל 80 כ"ס נמרץ וחיסכוני (1:16 משולב ממדידה קבועה).

למודל 2008 אחריות 3 שנים. אני חושב שקנגו DCI 2008 מגיע עם מנוע אחר - 70 כ"ס.

טיפולים כל 20 אלף ק"מ , כל 40 אלף מחליפים, בין היתר, בית מסנן סולר (במוסך מורשה נקרה" טיפול כסף" - 1500 ש"ח).

טיימינג ב 90 אלף -טיפול מאוד יקר במוסך מורשה (קרוב ל 4K ש"ח).

ביטוחים - חובה 1900 ש"ח (מסחרית) מקיף 2700 ש"ח לשני נהגים מעל גיל 30. טסט קרוב ל 2000 ש"ח.

אצלי ברכב הטורבו הוחלף אחרי 25 אלף ק"מ במסגרת האחריות. מעבר לכך לא היו תקלות בשנה וחצי ו 50 אלף ק"מ.

כנראה, שבעיות בטורבו של רנו לא נדירות וזה מה שמרתיע :

http://www.parkers.co.uk/advice/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18664

בקרוב יגיע לארץ מודל חדש של קנגו. מומלץ להמתין כי המודל הנוכחי כבר מיושן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...