Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי פיגו 106 1.4 שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיגו 106 מנוע 1.4 שנת 96 | ידני / אוטומט .

הייתי רוצה לדעת האם יש לאותו דגם בעיות ספצפיות

איך הוא מבחינת אמינות ובטיחות.

תודה מראש

פורסם

אוטו קטן שמתנהג טוב, ז"א מהנה לנהיגה מבחינת אחיזת כביש והיגוי (אני מדבר על נהיגה יומיומית ולא ספורטיבית או קיצונית).

מנוע 1400 אמין ו-ותיק שמשמש הרבה מדגמי פז'ו-סיטרואן, כמו רוב המנועים הוא רגיש לשימוש מי-ברז או מי-קירור לא איכותיים במערכת הקירור.

מרחב פנימי זה עניין סובייקטיבי אבל בגדול לא יהיה לך נוח להסיע בו 4-5 אנשים באופן קבוע עקב המרחב הפנימי הקטן.

בתור רכב לנהג יחיד\זוג הוא יהיה מצויין לדעתי.

פורסם
אוטו קטן שמתנהג טוב, ז"א מהנה לנהיגה מבחינת אחיזת כביש והיגוי (אני מדבר על נהיגה יומיומית ולא ספורטיבית או קיצונית).

מנוע 1400 אמין ו-ותיק שמשמש הרבה מדגמי פז'ו-סיטרואן, כמו רוב המנועים הוא רגיש לשימוש מי-ברז או מי-קירור לא איכותיים במערכת הקירור.

מרחב פנימי זה עניין סובייקטיבי אבל בגדול לא יהיה לך נוח להסיע בו 4-5 אנשים באופן קבוע עקב המרחב הפנימי הקטן.

בתור רכב לנהג יחיד\זוג הוא יהיה מצויין לדעתי.

אני נער בן 17 ככה שלהסיע 4-5 אנשים אני לא יסיע בשנתיים הקרובות :-)

הוא בערך בגודל של ה206 לא ?

פורסם
ה-206 יותר מרווחת ומקטגוריה אחרת, אבל עדיין ה-106 תהיה מצויינת בשבילך, מהנה וחסכונית (כמו כן פשוטה וזולה לתחזוקה).

אוקי , הבנתי.

אני אשמח לקבל עוד תגובות לגבי בעיות מכניות מפורסמות וכ"ו.. אם אתה מבין כמובן

ובכללי מחכה לעוד תגובות של אנשים שמבינים. תודה

פורסם

אחי 106 זה אוטו סוסון קטן ובכלל הוא רכב מעולה. אין תלונות.

גם אני עוד קצת שיהיה לי רישיון יביא אותו , אבל שים לב , תביא רק גיר ידני , ואל תביא דגם XR מכוון שהוא פשוט בלי חלונות חשמל אפילו.

לך על הXSI , אם לא מצאתה XSI לך על הXS.

אם אתה רוצה את הרכב הזה למעט מעט יותר התלהבות , יש את הגירסאת 1600 ידני 2 דלתות.

אך בכל מקרה XSI או XS תילך על אחד מהם אוטו מעולה.

מה חשוב לך ברכב ? חוץ מאמינות ובטיחות שהרכב כן עונה על זה.

Tuning:lol:

פורסם
אחי 106 זה אוטו סוסון קטן ובכלל הוא רכב מעולה. אין תלונות.

גם אני עוד קצת שיהיה לי רישיון יביא אותו , אבל שים לב , תביא רק גיר ידני , ואל תביא דגם XR מכוון שהוא פשוט בלי חלונות חשמל אפילו.

לך על הXSI , אם לא מצאתה XSI לך על הXS.

אם אתה רוצה את הרכב הזה למעט מעט יותר התלהבות , יש את הגירסאת 1600 ידני 2 דלתות.

אך בכל מקרה XSI או XS תילך על אחד מהם אוטו מעולה.

מה חשוב לך ברכב ? חוץ מאמינות ובטיחות שהרכב כן עונה על זה.

התלהבות זה פחות חשוב לי , אני לא הוצאתי רשיון בשביל פוזה זה בטוח.

אני צריך את האוטו בשביל ניידות בעיקרון.

כמובן שיראה טווב מבחינה חיצונית ופנימית וזהו בעיקרון.

שמתי לב שרוב הדגמים של 106 שנת 96 זה 3 דלתות, ואני מעוניין ב5.

פורסם

כמו שבטח ראיתה האוטו נראה מצויין מבחוץ , מקדימה בעל מעט פוזה , צורה יפה , ומרגיש צעיר.

מבפנים האוטו גם יפה , גם נוח וכו'.

אם אתה מעוניין ב5 דלתות לך יותר על הXS , ולמקרה שאתה לא יודע , יש 106 משנים 92 עד 97. מ97 עד 2000 זה צורה חדשה דור שני אך אמרתי את זה בשביל המידע , לפי מה שרשמתה אתה לא מעוניין בצרוה החדשה :)

פורסם

טל, אתה לא צריך לא XS ולא XSI. אתה לא מחפש את הביצועים למרות שגם הגירסה הכי פשוטה תהיה מהנה לנהיגה.

מנוע ה-1400 הוא מנוע אמין וחסכוני ולדעתי עדיף, אין לך צורך לדעתי במנוע יותר גדול.

פורסם
טל, אתה לא צריך לא XS ולא XSI. אתה לא מחפש את הביצועים למרות שגם הגירסה הכי פשוטה תהיה מהנה לנהיגה.

מנוע ה-1400 הוא מנוע אמין וחסכוני ולדעתי עדיף, אין לך צורך לדעתי במנוע יותר גדול.

אני דווקא אהבתי את הXSI היא מאוד חמודה וספורטיבית,המנוע שלה זה 1.6 נכון ?

ולאיזה גרסה אתה מתכוון ? XR ?

אה ושי , לא אמרתי שאני לא רוצה את הדור השני .. עם אני אמצע שנתון יותר מתקדם במחיר שמתאים לי..

פורסם

אגב עוד שאלה : מה ההבדל בין ה106/306 לסיטרואן סקסו ולמה היא כל כך זולה לאומתן ?

סורי על הדאבל אי אפשר לערוך :/

פורסם

XSI היא 1400 אך 2 דלתות ספורטיבית עם יותר אבזור מהXR והXS.

XR זה טמבונים שחורים בלי קשר לצבע של האוטו , אין חלונות חשמל ובדרך כלל מנועי 1.1 ויש גם 1.4

• תוכן חדש...