Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע תורי להתחדש !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קאמארו 69 עזוב, אין פה ויכוח, אני לא מקבל עצות מכאלו שמבקרים את הדודה מאמריקה פעם בשנה, תופסים סיבוב על כמה מכוניות נחמדות, עושים חיפוש קטן בקארס.קום, רואים כמה החיים קלים וחושבים שהם יודעים הכל.

THERE IS MORE TO IT כמו שאומרים.

בלו ג'י - תודה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קאמארו 69 עזוב, אין פה ויכוח, אני לא מקבל עצות מכאלו שמבקרים את הדודה מאמריקה פעם בשנה, תופסים סיבוב על כמה מכוניות נחמדות, עושים חיפוש קטן בקארס.קום, רואים כמה החיים קלים וחושבים שהם יודעים הכל.

THERE IS MORE TO IT כמו שאומרים.

בלו ג'י - תודה.

כן... אתה יודע... :roll:

עוד אחד שעושה הערכות בלי שום בסיס.

אם אני אומר לך שיש לנו בית ואוטו כנראה שזה לא בדיוק ביקור פעם בשנה לא? אבל אתה תשאר עם ההגיון העקום זה בסדר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כנראה שלא חרשת מספיק או שלא התווכחת מספיק, אצל הדילרים אם חסר לך 2000 דולר כדי לסגור את העסקה יגלחו לך את זה מהמחיר.

מה קשה לפרגן?

למה אקורה ולא M3? זה גרושים שם :roll:

לאחרונה יותר מדי ביקורת יש כאן.

אפשר לראות, וסתם להיות נחמדים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני כבר מת לעבור, קיץ הבא בטורונטו בינתיים אוסף דולרים בשביל רכב מעניין במה אני אחליף את הטמפרה שיש לי פה :-)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...