Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול לחבר מאוור של מחשב למערכת החשמל באוטו כדי שזה יוכל לקרר את המגבר???

כי עד כמה שאני יודע עם מגבר ממש מיתחמם ניקצרים חיו.... :shock::shock:

למישהו יש הסבר הגיוני ושאפשר לבין אותו????

או איזה מדריך???

פורסם

מי כולה זה לא הבנתי הרבה....

זה מה שהבנתי...

אני צריך לקנות "ממסר"(איזה ממסר לא ברור לי)

אני צריך לחבר את הכבל הREMOTE ל ממסר הזה...

טוב.

אבל איך אני מחבר את המאוור לכבל ה+? אני עושה זאות דרך הכבל שמוביל למגבר?

פורסם

לא קראת את כל הקישורים שנתנו שם כי אם היית קורא היית מבין. בכל מקרה קח את המלצתי בסוף הת'רד ההוא ופנה לחשמלאי רכב או מתקין בנושא (עניין זריז) במיוחד כשאני רואה שאתה לא מוכן להשקיע את הזמן בקריאה והבנה.

פורסם

1.כבל הREMOTE ממשיך למגבר???

2.מה זה?

דרך 87A ממשיך כבל ה+?

אני הבנתי שהREMOTE מיתחבר לRELAY נכון

אבל עוד שאלה קטנה..חוטי +(87A?י) לעבור דרך הממסר ולהמשיך למגבר.???

עם אני מבין נכון הממסר מקבל מתח חשמל מהמצבר ומעביר אותו לשני דברים (מאוור ומצבר) נכון?????? :oops:

פורסם

תלמד לערוך את ההודעה שלך אם אתה נזכר כל רגע במשהו חדש במקום להוסיף כל דקה הודעה נוספת, להבא הכל ימחק.

עצה פשוטה: בכל מקרה אתה צריך ללכת לחשמלאי רכב בשביל לקנות את הממסר. תגיד לו "יוסי, אני רוצה לחבר לזה מאוורר ומה שיסגור את המעגל יהיה חוט מהרדיו דיסק שנותן מתח כשאני מפעיל את המערכת, איך מחברים?"

• תוכן חדש...