Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, ברצוני לרכוש רכב ונתקלתי ברנו קליאו בי אוטומט 2001. הבחורה נשמעה הגונה וסיפרה כי הרכב יד שנייה נקנה מידי סוכנות רכב קאראסו. הרכב נראה נקי ומבחוץ.

להלן מספר שאלות:

1. אם הרכב נרכש ע"י סוכנות טרייד אין האם עלי להוריד מחיר? אולי הרכב היה שייך לחברה? בכלל האם כדאי לקנות רכב שהיה בסוכנות רכב-טרייד אין?

2. בעלת הרכב דורשת מחיר שנושק למחיר מחירון ואמרה שאפשר לדבר על המחיר. היא דורשת 32,000ש"ח ובאם הרכב ימצא תקין כמה צריך /מקובל להוריד בכ"ז יד שנייה עם ק"מ יחסית גבוהה 150,000.

3. האם יש ביקוש/ירידת ערך לסוג רכב הזה?

4. בעיות נפוצות

5. תודה אני פשוט חסרת ניסיון ורוצה לקנות רכב עם מלוא תמורה לאגרה...

פורסם

לגבי בדיקה האם הרכב היה שייך לליסינג לא תוכל לדעת אבל אם היה שייך לחברה או השכרה רשום ברשיון רכב תחת סעיף מקוריות

לגבי הק"מ יחסית לגיל הרכב עבר יותר מהממוצע חישוב פשוט אומר שהוא עבר כ 22000 ק"מ בשנה,שווה לעשות בדיקה במחירון לדעתי זה מוריד 1-3 אחוזים מהמחירון.

מה שמדליק כאן נורה אדומה זאת העובדה שהרכב מבחורה,האם יש ספר טיפולים מסודר לרכב,האם עבר תאונות או דברים מיוחדים.

יש אנשים שמטפלים ברכב שלהם ויש כאלה בדרך כלל בחורות שלא מקפידות על טיפולים סדירים אלא רק במצב שהרכב כבר נתקע בצד הכביש

לגבי בעיות מיוחדות בדגם אני ממליץ לך לבצע חיפוש אני בטוח שתעלה על הרבה שרשורים לגבי הרכב אם לא תמצא את מבוקשך חכה לתגובה של אנשים שיש להם ניסיון עם הרכב הספציפי

בהצלחה

פורסם

הדבר החשוב ביותר שיש לבדוק זה כמובן את מצב הגיר האוטומטי במיוחד בקילומטרז' שציינת.

בנוסף לכך יש לבדוק את מצב רצועת הטיימינג(אם ומתי הוחלפה) ומשאבת המים.

turboy

• תוכן חדש...