Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברשותי נייד thinkpad R32. הייתה לי הזדמנות ורכשתי זיכרון RAM של 2GB על מנת לשדרג ביצועים.

היום קיבלתי את כרטיס הזיכרון המיוחל ולאחר פתיחת המחשב התברר לי כי הוא אינו תואם לזיכרונות שכבר מותקנים מבחינת הגודל. הבעייה נובעת בחור באמצע שממוקם כ-2 מ"מ לצד אחר ולכן אין אפשרות להרכיבו בנייד.

אשמח להבין מה הבעייה ואיזה זיכרון דרוש לי במפורש היות ולפני הקנייה, בדקתי בספר הוראות של IBM והיה רשום שזיכרון שאני קונה תואם למה שצריך. צירפתי תמונות על מנת להמחיש בדיוק על מה אני מדבר.

תודה לעוזרים.

מה בתמונה:

1. תווית של זיכרון החדש.

2. תווית זיכרון שהיה כבר מותקן.

3. ההבדל בחור בין זיכרון חדש לישן.

4. בסיס שבתוכו יושבים הזיכרונות.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Veni Vidi Vici

פורסם

אתה צריך DDR (או בשמו השני DDR1)

קנית DDR2.

זה מהות ההבדל. לא תוכל לחבר את הזכרון החדש.

שים לב לכיתוב בזיכרון הישן והחדש. זה כתוב במפורש.

כנראה שלא קראת בעיון מספיק כי על הישן כתוב PC2100

ועל השני PC2 5300

פורסם

אייל, אז בעצם כל ניידי ה-thinkpad לא יעבדו לי עם הזיכרון הנ"ל (R32,T23,R50e) ?

ספר ההוראות של IBM הטעה אותי או שבאמת לא שמתי לב.

אם כבר, מה המחיר הריאלי של זיכרון כזה כיום כאשר הוא חדש (הזיכרון של תואם לניידים שברשותי) ?

Veni Vidi Vici

פורסם

תלוי בצ'יפסט של לוח האם.

אינטל 865 ומעלה דורש DDR2.

מתחת לזה -DDR

לגבי מחירים - תלוי אם אתה קונה מחברה ידועה או זבל סיני.

אני חושב ש 250 ש"ח ל 2 גיגה זה מחיר טוב.

תוריד תוכנה כמו EVEREST - היא תגיד לך הכל על המחשב כולל סוג לוח האם, הזכרונות והדיסק הקשיח.

עריכה:

תמונה של הנתונים.

c0mp.JPG

• תוכן חדש...