Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשאבת וואקום של הנעילה המרכזית הפסיקה לעבוד.

זה קרה כבר בעבר אך אחרי ניקיון עם ספריי מגעים היא חזרה לעבוד מדיי פעם אבל עכשיו היא לא מגיבה בכלל למרות ניקוי חוזר.

האם יש גורם אחר שעלול לגרום לזה חוץ מהמשאבה עצמה?

האם מישהו יודע היכן אפשר לתקן אותה?

במידה ואי אפשר לתקן: כמה העלות של משאבה משומשת?

באיזה שנים ובאיזה מודלים אפשר למצוא את המשאבה הזאת?

האם רק בפולו \פולו קלאסיק ?

תודה על העזרה

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

הבעיה מוכרת ונפוצה בדגמי VAG רבים. סביר להניח שהבעיה במקרה שלך היא תקלה בלוח האלקטרוני של המשאבה, אשר ניקוי מגעים עוזר לעיתים רחוקות לזמן מוגבל.

בצע חיפוש בפורום בנושא. העניין נדון בעבר יותר מפעם אחת.

• ספונסר פורום
פורסם

משאבה כזאת משומשת צריכה לעלות כ 700-800 שח

המחיר כפי שציין ברזילי הוא נמוך מאד ,אולי תתקשר אליהם

ותזמין לך משאבה כי לא תמצא עוד מחיר כזה .

לעיניין ההתאמה ,כל הדגמים של הפולו פוקס מתאימים אחד

לשני מניסיון אף כי המקט שלהם אחר ,מפולו קלסיק משנת

2000 עד 2002 מתאים גם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם יש לך את הידע, פק את המשאבה מהרכב ובעזרת זכוכית מגדלת ואור חזק תנסה לאתר הלחמות מנותקות, אני תיקנתי כך את המשאבה באודי והיא מתפקדת מצויין למעלה מחצי שנה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לשאלתך בפרטי-

המחיר שהוצע לך הינו מחיר טוב מאד עבור משאבה מפירוק. אני לא מציין אותו, אם אין בעיה אנא ציין אותו ואת מי שהציע לך אותו.

לגבי מצב המשאבה- לא ניתן לדעת מבלי לפתוח אותה ולחפש סימנים לחדירת מים. בנוסף לעיתים המנוע/המשאבה על סף סוף חייהם ואין דרך טובה לבדוק זאת.

פורסם

שאלה תאורטית בנושא, האם לא יותר זול להתקין נעילה מרכזית בנפרד כלומר מוח ו 4 מנועים כמו שמתקינים בחנויות אביזרים.

ב 800 שקל ניתן לעשות את זה וגם כל החלקים חדשים ויחזיק בטוח יותר מהחלק המשומש שידוע כבעיתי.

פורסם

דני, אני אענה לך על שאלה זו (מתוך היכרותי את הרעיון שהצגת):

אולי זה זול יותר, אך לא בהכרח יעיל יותר. לרוב (אם לא תמיד), המערכת מחוברת גם לנעילת תא המטען ולדלת של הדלק, וגם לתאורה הפנימית (ואצלי, גם לנעילת קיפול המושב האחורי :? ). החלפה לא מקצועית של מערכת הנעילה לדלתות (כמו שנעשתה אצלי), תותיר את הרכב לא נעול בתא המטען, כמו גם במכסה הדלק, תגרום לצרות עם התאורה הפנימית (נדלקת אקראית, לא נדלקת כלל) , ותעשה רק צרות.

החלפת הנעילה בדלתות יעילה רק אם הלוגיקה של המערכת תישמר, כך שכל רכיב יקבל את האותות שהוא צריך, ואופי פעולת המערכת לא ייפגם. זה לצערנו, לא רבים יודעים לעשות :-(

(אני בשלבים של לסדר את המערכת אצלי, על כך יהיה עדכון בשרשור שכבר פתחתי).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם לי יש שאלה תיאורטית..

המשאבה שלי (פולו 96) כנראה סיימה את חייה (לא עבדה מעולם-קניתי את הרכב לפני שנתיים)

לאחר שעברתי עם חבר שלי על כל ההלחמות (במקצועו הוא מלחים) הגענו למסקנה שכולם בסדר חוץ מהמנוע-כי לא הצלחנו לפתוח את המכסה שלו..

האם יש אפשרות לקנות מנוע מחנות אלקטרוניקה ולהחליף במנוע הישן?

פורסם

אף אחד לא אמר שהבעיה היא רק בהלחמות ולא אחרת בלוח המודפס.

בתור מי ששיפץ יחידות רבות כאלו אני יכול להגיד לך שהסבירות שהבעיה במנוע נמוכה יותר. אין בעיה לבדוק זאת- נתק את המנוע מהמעגל והזן אותו במתח ישיר- 12V. תצטרך ספק דיי חזק או שתחבר אותו למצבר הרכב. סביר שתגלה שהוא תקין. אל תחבר לו מתח מבלי לנתק אותו מהמעגל (לפחות חוט אחד) כיוון שבמצב מנוחה ה- H-Bridge ששולט עליו מקצר את שני החוטים.

• תוכן חדש...