Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבחה של 1% על רכב תצוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ריח "של חדש" אפשר לקנות בצנצנת קטנה שעולה כ20 שקלים =)

לדעתי ההנחה הזאת קטנה מדי,חבר שלי שקנה רכב שהיה רכב תצוגה קיבל הנחה של 5%.

למרות שכמו שכבר אמרו כאן,אין כמו לקרוע את הניילונים לבד.

איפה קונים? (אני זקוק לרכבים שברשותי).

וברצינות - אישית הייתי מוכן להסתדר גם בלי הניילונים. אבל רכב שאינו מריח חדש - הוא משומש! (בעיניי)

alfa 156 2.5.

פורסם

רכב תצוגה הינו רכב חדש לגמרי!

רכב תצוגה יושב בצל (בדר"כ ) לעומת רכב "בונדד" שיושב בשמש...

את הרכב תקבל חדש! במידה ומשהו ניזוק יחליפו לך בחדש מקורי!

זה ממש לא מובן מאליו שיעשו הנחה על רכב תצוגה ואם עשו לך 1% על רכב שנחשב כשכיר בשוק זה נורמאלי לחלוטין!

יש מקרים בהם רכב נחשב תצוגה אפילו אם הוא עמד על סטנד נעול בתערוכת המכוניות כאשר אף אחד לא נגע בו או נכנס אליו..

ישנם לקוחות אשר מתעקשים לקבל את הרכב מהתצוגה כאשר הם יודעים שזמן ההמתנה עומד על חודשים רבים ואף מעלים סוגיה של לשלם יותר על אותו רכב בשביל לקבלו עכשיו!

בגדול 1% זאת הנחה נורמאלית לחלוטין ואין מושג כזה 5% הנחה על רכב תצוגה אלא אם הוא נפגע או ממש בעייתי מבחינת סחירות או יושב המוןןן זמן במחסני היבואן (בונדד).

שיהיה בהצלחה.

מזל טוב.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הרוב כאן אמרו את מה שגם אני חשבתי - 1% זו הנחה קטנה מדי לרכב תצוגה.

אני לא קונה את המנטרה של יבואני הרכב ש"רכב בתצוגה עמד בצל - יותר טוב מאלו שעמדו בשמש במגרש" - בעצם מה הם אומרים, שכל מי שקונה רכב חדש בעצם נדפק כי הרכב שלו עמד בשמש?....

לגופו של עניין, ניסיתי להתמקח עם המוכר, לקבל חבילת אבזור בחינם, והוא אפילו לא היה מוכן לבוא לקראתי באביזר אחד (וזה עוד כשכן הצלחתי להוציא 1000 ש"ח באבזור על רכב חדש מאותו יבואן). אז החלטתי לוותר. גם אם הרכב במצב טוב זה מבאס לשלם מחיר כמעט מלא של רכב חדש ולקבל רכב מתצוגה.

אני חושב שזו חוצפה של יבואני הרכב לבקש על רכב תצוגה כמעט את מלוא ערכו, אין כזה דבר בשום תעשייה אחרת.

פורסם

נכון, רכב תצוגה יושב בצל ,אבל עוברים בתוכו אלפי אנשים , והוא נשחק פנימית הרבה יותר מהר.

שלא לדבר על צירי הדלתות, בלאי ריפודים ,שריטות בפלסטיקה ומה לא.

ב1 אחוז אפשר להוריד גם את החברה ברכישה רגילה של רכב שהוא לא מהתצוגה.

אם מדובר בדגם מבוקש, בדרך כלל כל הרכבים מכורים לפני שהגיעו לארץ והם לא יושבים חודשים בשמש.

לפי הבונקריות של היבואן, אני מהמר שמדובר בטויוטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אישית שאני בא להסתכל על רכב ולראות כמה הוא שמור הדגש הראשון שאני שם לב אליו כמו שאמר אייל לפניי הוא הפלסטיקה ואם תרצו להתמקד אני בעיקר מסתכל על הפלסטיקה שבספי הדלתות בעיקר של הנהג.

אבי.

פורסם
רכב תצוגה הינו רכב חדש לגמרי!

רכב תצוגה יושב בצל (בדר"כ ) לעומת רכב "בונדד" שיושב בשמש...

את הרכב תקבל חדש! במידה ומשהו ניזוק יחליפו לך בחדש מקורי!

זה ממש לא מובן מאליו שיעשו הנחה על רכב תצוגה ואם עשו לך 1% על רכב שנחשב כשכיר בשוק זה נורמאלי לחלוטין!

יש מקרים בהם רכב נחשב תצוגה אפילו אם הוא עמד על סטנד נעול בתערוכת המכוניות כאשר אף אחד לא נגע בו או נכנס אליו..

ישנם לקוחות אשר מתעקשים לקבל את הרכב מהתצוגה כאשר הם יודעים שזמן ההמתנה עומד על חודשים רבים ואף מעלים סוגיה של לשלם יותר על אותו רכב בשביל לקבלו עכשיו!

בגדול 1% זאת הנחה נורמאלית לחלוטין ואין מושג כזה 5% הנחה על רכב תצוגה אלא אם הוא נפגע או ממש בעייתי מבחינת סחירות או יושב המוןןן זמן במחסני היבואן (בונדד).

שיהיה בהצלחה.

מזל טוב.

מסכים עם כל מילה.

פורסם

רכב תצוגה אמור להמכר בהרבה פחות מאשר רכב חש לחלוטין.

מאות אנשים ישבו בו, שיחקו עם הגיר, הידיות, השתפשפו עליו, והכי חשוב - רוב הסיכויים שהזמן עד הטסט שלו קטן יותר במספר חודשים (שזה בהחלט שווה כסף).

אני מסכים עם העובדה שבשביל לצמצם חודשי המתנה זה יכול להיות שווה. אבל בכל מצב אחר, זה פשוט לא שווה את ההפרש הזעום.

אם אני הייתי אמור לקנות רכב סטנדרטי לא הייתי לוקח בלי הנחה של כמה אלפי שקלים...

פורסם

זמן הטסט הוא שנה מהרגע שהרכב מקבל רישוי ועולה על הכביש ולא משנה כמה זמן הוא עומד בתצוגה. בתנאים טובים יותר מאשר של רכב אחר.

עדין נשאר לו ריח של חדש- הרבה זמן אח"כ (מנסיון)

לא מבין את התעקשות פותח השרשור לא לגלות לנו באיזה רכב מדובר ובכך לתת תשובה עניינית יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נכון, רכב תצוגה יושב בצל ,אבל עוברים בתוכו אלפי אנשים , והוא נשחק פנימית הרבה יותר מהר.

שלא לדבר על צירי הדלתות, בלאי ריפודים ,שריטות בפלסטיקה ומה לא.

ב1 אחוז אפשר להוריד גם את החברה ברכישה רגילה של רכב שהוא לא מהתצוגה.

אם מדובר בדגם מבוקש, בדרך כלל כל הרכבים מכורים לפני שהגיעו לארץ והם לא יושבים חודשים בשמש.

הביא אותה גוטה

1+ :hihi:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

נו טוב, אני אגלה לכם... לא חשבתי שזה כזה עקרוני...

מדובר בסיטרואן C4.

בכל מקרה כמו שאמרתי אני החלטתי לא לקנות כי הגמישות שהראו בלובינסקי הייתה לא מי יודע מה.... הם כמובן לא היחידים, זו המנטרה של הרבה יבואנים "זה כמו רכב חדש וכו'" - במחיר כזה שיישאר בתצוגה עוד כמה שבועות/חודשים...

• תוכן חדש...