Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב 22K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מיועד לנהג בן 18 .

הדרישות:

אמינות

צריכת דלק לא גבוהה

ידני/אוטומט (לא משנה כל כך )

קל להחזקה

דייהטסו שרייד + פיאט פונטו לא הצלחתי למצוא לכן אבקש מכוניות אחרות שנכנסות לי בתקציב תודה!

פורסם

שרייד. בתקציב שלך סדאן בסביבת שנת 2000 עם מנוע 1.5 ואוטומט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם סופר לנסר, אז רק דגם ידני או אם אין ברירה ולוקח אוטומט, אז לפחות דגם שיש לו קולר גיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפולו וה-306 יכולות להיות אופציות טובות בייחוד עם הגיר הרגיל. אם תחליט על אוטומט אז הסופר לנסר או אפילו לנטיס 96 יכולות להתאים.

פורסם

אם יש לי 800 שקל תקציב כל חודש איזה אוטו שווה להביא ?

עכשיו עוד שאלה בקשר לשרייד

אני כל הזמן חיפשתי ידני הבנתי מאנשים שהיה להם את האוטו שהוא חיסכוני ואמין מאוד .

עכשיו השאלה שלי אם שווה לקנות שרייד בין השנים 97-98 אוטומט ? ואם יש הבדל בין האוטומט לידני?

פורסם
אם יש לי 800 שקל תקציב כל חודש איזה אוטו שווה להביא ?

עכשיו עוד שאלה בקשר לשרייד

אני כל הזמן חיפשתי ידני הבנתי מאנשים שהיה להם את האוטו שהוא חיסכוני ואמין מאוד .

עכשיו השאלה שלי אם שווה לקנות שרייד בין השנים 97-98 אוטומט ? ואם יש הבדל בין האוטומט לידני?

800 שקל בחודש לא יספיק כדי להחזיק רכב.. קח בחשבון שיש לך גם יישר קו לעשות לו ככה שהייתי ממליץ לך לרדת בתקציב ולהשאיר כסף בצד. שרייד 97 רכב שנחשב אמין ולא אמור לעשות בעיות. וכמובן שיש הבדל בין ידני לאוטמט ידני הרבה יותר חסכוני בדלק, טיפולים יותר זולים (בעיקר אם יווצר מצב ותצטרך להחליף תיבה אוטמטית), ביצועים יותר טובים ונהיגה מהנה (תלוי למי).

• תוכן חדש...