Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 98 חום מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים...

מכרתי את הרובר,וקניתי פונטו xtz60 שנת 98 1250 .

יש לי בעיה המד חום לא עובר את הרבע(מד חום מקורי)מה לדעתכם הבעיה? טרמוסטט סגור תפוס דפוק?

פורסם

כנראה ביצעו מעקף ליוניט והמאוורר עובד קבוע, או הרכיבו יוניט לא מתאימה שמפעילה את המאוורר מוקדם מידי.

בדוק האם המאוורר עובד גם כשהמנוע קר לחלוטין, אם לא בדוק מתי הוא נדלק.

בנוסף בדוק האם צינורות הרדיאטור העליון והתחתון חמים באותה מידה כשהמנוע חם, במידה ולא הטרמוסטט תפוס על מצב פתוח או בוטל לחלוטין.

פורסם
כנראה ביצעו מעקף ליוניט והמאוורר עובד קבוע, או הרכיבו יוניט לא מתאימה שמפעילה את המאוורר מוקדם מידי.

בדוק האם המאוורר עובד גם כשהמנוע קר לחלוטין, אם לא בדוק מתי הוא נדלק.

בנוסף בדוק האם צינורות הרדיאטור העליון והתחתון חמים באותה מידה כשהמנוע חם, במידה ולא הטרמוסטט תפוס על מצב פתוח או בוטל לחלוטין.

המאוורר לא עובד קבוע וגם כשהו קר רק שהחום מגיע לרבע המאורר מתחיל לעבוד בקשר לחום הצינורות אני אבדוק,ואייך אני בודק אם הטרמוסטט תפוס על פתוח

?

פורסם

סיכוי מאוד גבוהה שהיוניט מאוורר טמפ נמוכה.

אם אתה אומר שברבע הוונטה עובדת אז זה בטוח שיוניט הנ"ל היא 82 מעלות.

אני יודע שהיבואן החליף את היוניטים הללו לנמוכים ברכבים שלא באו עם מזגן מקורי.

כאשר היוניט הוא של 90 מעלות הוונטה עובדת רק כאשר החום מנוע מגיעה לקצת לפני החצי על השעון.

פורסם

בשיטת הצינורות אתה בודק אם הטרמוסטט תפוס על מצב פתוח.

לי החליפו יוניט לכזו שמפעילה את המאוורר ב- 82° ומד החום היה על הרבע. כמובן שהיוניט הוחלפה לאחת חדשה מקורית וזאת שלא התאימה הוחזרה אחר כבוד לחנות. אגב, יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי להשיג יוניט שמתאימה מכיוון שהרכב מגיע עם מזגן מקורי וליוניט הזאת היה 2 מהירויות.

פורסם

בדקתי בשיטת הצינורות והם באותו טמפרטורה לפי מגע יד,המנוע עבד איזה רבע שעה המד חום הגיע קצת לפני החצי והוונטה התחילה לעבוד- משום מה זה נראה עכשיו תקין אני ימשיך לעקוב ואחזור לעדכן .

תודה רבה לכל מי שעזר לי.

פורסם
בדקתי בשיטת הצינורות והם באותו טמפרטורה לפי מגע יד,המנוע עבד איזה רבע שעה המד חום הגיע קצת לפני החצי והוונטה התחילה לעבוד- משום מה זה נראה עכשיו תקין אני ימשיך לעקוב ואחזור לעדכן .

תודה רבה לכל מי שעזר לי.

שכחתי לעדכן שעשיתי טיפול 10000 בעצמי אולי בגלל זה הסתדר משהו..

פורסם

בגדול פתיחת הטרמוסטת היא איפשהו ברבע והמאוורר נדלק קצת לפני החצי. אם הרדיאטור תקין אז ברוב הזמן החום צריך להיות על הרבע כלומר בטמפ פתיחה וסגירה של טרמוסטת, אלה אם אתה בפקק או בעמידה שאז אין מעבר אויר דרך הרדיאטור והחום עולה.

אם אתה אומר שהונטרה נדלקה קצת לפני החצי אז הכל תקין אצלך.

המזגן שלך מקורי או מקומי ?

פורסם
בגדול פתיחת הטרמוסטת היא איפשהו ברבע והמאוורר נדלק קצת לפני החצי. אם הרדיאטור תקין אז ברוב הזמן החום צריך להיות על הרבע כלומר בטמפ פתיחה וסגירה של טרמוסטת, אלה אם אתה בפקק או בעמידה שאז אין מעבר אויר דרך הרדיאטור והחום עולה.

אם אתה אומר שהונטרה נדלקה קצת לפני החצי אז הכל תקין אצלך.

המזגן שלך מקורי או מקומי ?

לא יודע אם מקורי או מקומי הרכב אצלי בקושי שבוע בתא כפפות מצאתי תעודת אחריות של מזגן של אלכס אורגינל אוליי זה מקומי אבל צריך לבדוק כדיי להיות בטוח..אייך אני יכול לדעת?
פורסם

אם במתג המאורר הפנימי יש מצב 0 (כבוי) ועוד 4 מצבי פעולה למאורר אז המזגן הנו מקורי.

אם במתג הזה יש מצב 0 (כבוי) ועוד 3 מצבי פעולה למאורר הפנימי, אז המזגן הוא ישראלי.

אם מאורר הרדיאטור שבמנוע נמצא בתוך כונס (ביית) מפח אז המזגן הנו של "אלכס אורגינל".

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...