Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת איזה מגבר יהיה טוב יותר לסקנספיק רבוליטור?(המידבאסים)

זה Xetec Xircuit 240.2

או הג'נסיס שיש לי בחתימה(לא בגישור אלה רק על 2 ערוצים)

בקשה תשובות עניניות.

תודה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כאן מקום להשוואה? :roll:

לזטק יש מגברים טובים, אבל הם לא ברי השוואה לג'נסיס, גם אם הזטק מוצהר פי 2.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מתכוון להשתמש בו בתור וופר? או מידבאס?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפי דעתי steg למידבאס הרבה יותר טוב מ ג'נסיס ..

roma , במה בדיוק הסטג הרבה יותר טוב מהגנסיס ?

איזה ניסיון יש לך עם המגברים של גנסיס וסטג בשילוב עם האלמנטים של הרוולוטור ?

רועי , כמו שאיתמר אמר אין בכלל מה להשוות בין המגברים וזה לא אותה ליגה.

הגנסיס 4 ערוצים הוא מגבר באיכות מאוד מאוד גבוהה. מבחינת עוצמה הגנסיס נותן בערך 95 . ההפסק הנתון של המידבאס הוא 70. המגבר שלך נותן משהו כמו 35 אחוז יותר מההפסק שיכול המידבאס לקבל על הנייר. בפועל זה מצב מצוין.

אני הייתי נשאר עם ה 4 ערוצים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא עשיתי השווה בין סטג ל ג'נסיס . אבל אני לא מבין למה פה בפורומ כולם חושבים שג'נסיס זה מגברים הכי טובים ?

ג'נסיס במחירים שמוחרים אותם בחול אולי טובים טויטרים ומידריינג'ים . מה שאני שמעתי ג'נסיס לא טובים לבאס ביכלל .

זו דעתי .

פורסם

ברור שאני נשאר מגבר כזה לא מחליפים....:lol:

אז אתה אומר שאין לי מה עוד להוסיף?

אליקו- בתור מידבאסים אני הולך להשתמש בהם.

את הטויטרים אני צריך לשמוע. אולי אני הולך על ההיבריד(לגטיה) או על הסיז של איציק. שד"א נשמע נפלא.

פורסם
אני לא עשיתי השווה בין סטג ל ג'נסיס . אבל אני לא מבין למה פה בפורומ כולם חושבים שג'נסיס זה מגברים הכי טובים ?

ג'נסיס במחירים שמוחרים אותם בחול אולי טובים טויטרים ומידריינג'ים . מה שאני שמעתי ג'נסיס לא טובים לבאס ביכלל .

זו דעתי .

אף אחד לא טוען שגנסיס זה המגבר הכי טוב בעולם. אבל גם לאף אחד שיש ניסיון וידע אין ספק שמדובר באחד מהמותגים האיכותיים ביותר.

לא רק בפורום פה חושבים את זה , תיכנס לפורומים שונים בעולם ותראה מה היחס שם למותג.

אתה טוען שהם טובים רק למידים וטוויטרים ? ניסית לשאול את עצמך למה המגברים שלהם נמצאים בחלק גדול מרכבים שזוכים בתחרויות ? למה אתה יכול למצוא ציוד שלהם בהמון רכבים עם מערכות ברמת קצה ?

ומעבר לזה -

שמעת רכב עם הגברה של גנסיס , הבאס לדעתך לא טוב בכלל , איך הגעת למסקנה שהמגבר אשם ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בתור בעל P2 הוא יזיז לך כל וופר כמו מטורף .

לא יודע אם ראית אצלי במפגש בשבת מגביר בביאמפינג את הוופרים של הייבריד והפ פשוט כמו סאבים קטנים.

מדהים מה שהוא עושה!

הג'נסיס גם כן טוב אבל לפי דעתי ואחרי ששמעתי אותו מספר פעמים קטן הוא רך מדי לוופר מטורף כמו הסקאן ספיק.

• תוכן חדש...